אתמול...

Kryptonite

New member
מידי פעם, אבל זה ברמת צלילות../images/Emo168.gif

מאוד נמוכה, בדרך כלל... חוץ מפעם אחת, היה ענק ^^;;

וואו...

מדליק, הלואי שלי יהיה חצלול...אף פעם לא היה לי... יש איזה דרך לגרום שיהיה לי?

PopPy

New member
*מתכוננת להסקל*

היו לי המון חלומות צלולים (וכן, אני יודעת יופי מה ההבדל בין חלום צלול לבין חלום רגיל ובין "דמיון" בחצי שינה-חצי עירנות) - למען האמת, בערך חצי מהחלומות שאני זוכרת הם צלולים. אני לא ממש "מיומנת" וקשה לי "לבחור" נושא ולעבור בין חלומות "בהזמנה" כי אף פעם לא "תרגלתי" את כל השיטות למיניהן אבל אני כן מגיעה למצבים בהם בלי בדיקת מציאות ממש קשה לדעת אם זה מציאות או חלום, ושולטת לגמרי על כל מה שאני עושה וזה הדבר הכי מגניב שבעולם למרות שזה חרא בזמן לימודים כי אני מרגישה בבוקר כאילו רק הרגע נכנסתי למיטה ולא ישנתי בכלל.. כמה פעמים יצא לי שלא ידעתי שאני בחלום בכלל עד כמעט לסוף שלו או עד ש"התעוררתי" ובעצם לא התעוררתי באמת. פעם מצאתי את עצמי עושה את כל פעולות הבוקר הרגילות כשקלטתי שדברים לא בדיוק איך שהם אמורים להיות וקצת אחרי התעוררתי

PopPy

New member
אה וד"א, לא התאמנתי או משהו-

יש לי חלומות כאלה בערך מאז שאני זוכרת את עצמי (ועד היום יש לי חלום שחוזר על עצמו מגיל 5 בערך.. אני חייבת בהזדמנות לברר מה הדבר הזה אומר, הוא חזר כ"כ הרבה פעמים.. חלום רגיל, הכוונה), ורק אחרי שקראתי על חלומות צלולים הבנתי את כל העסק יותר טוב ולמדתי על זה קצת יותר (בדיקת המציאות שלי זה בד"כ שעונים, הכי יעיל. כמו שכבר ציינתי, פעם בחלום "התעוררתי" והתחלתי להתארגן לבצפר בחלום ואז הסתכלתי על השעון וראיתי שכבר 10, כמעט קיבלתי את התקף לב ואז הזמן קפץ ללילה ושוב לבוקר עד שקלטתי שאני לא פסיכית, אני סתם חולמת
).

שווה לך! ../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif

אם זה בא לך כל כך בקלות שווה לך לנסות לפתח את זה יותר... להגיע לצלילות מלאה, לשלוט בצורה מלאה. הלוואי עליי.

PopPy

New member
אני מגיעה לצלילות מלאה תמיד,

הקטע הוא השליטה שהיא טיפה יותר בעייתית. פשוט לוקח לי זמן "לגלות" שאני בחלום, לפעמים זה חלום רגיל ואז בשלב מסוים הופך להיות צלצול. אבל ברגע שאני מודעת לעובדה שאני חולמת (ובגלל שאני בד"כ לא עושה בדיקות מציאות ברילייף, אני מגלה את זה בד"כ די בטעות.. או שדברים מתחילים לעבוד לפי המוח המעוות שלי, או שאני מסתכלת בשעון הרבה וקולטת דברים מוזרים) - זה די בשליטה. עשיתי כמה דברים מגניבים מאוד בחלומות (נכון בסרטים מצויירים, או במטריקס הראשון, כשאתה נופל ממקום ממש גבוה ופוגע ברצפה היא הופכת להיות רכה לגמרי ולהפוך למקפצה כזו? בדיוק מה שעשיתי, זה הדבר הכי שווה בעולם, ממש כמו בנג'י ^_^) וגם כמה דברים שתמיד רציתי לעשות ברילייף ולא יכלתי..

PopPy

New member
במידה מסוימת כן..

אבל לא ממש מהמקום, קפצתי ממקום גבוה (אוי כמה עשרות בדיקות מציאות עשיתי לפני.. העפתי דברים סביבי, דיברתי עם אנשים..) ואז נשארתי באוויר מרחפת.. עשיתי המון דברים מוזרים.. עשיתי אורבינג שזה בערך הדבר הכי הזוי. אבל לא ממש הצלחתי לדמיין את ההרגשה, פשוט נעטפתי בענן כחול במקום אחד וכש"חזרתי" הנוף היה שונה לחלוטין. היו גם הרבה דברים.. קצת יותר אישיים שברילייף לא היה לי פשוט את האומץ לעשות אותם (וכאן אף אחד לא יקבל פירוט לעולם..
).

PopPy

New member
אוי שונאת את זה.. אצלי זה גם מגיע

לפעמים עם תחושה של תזוזה של המיטה ונדנוד רציני ואני אשכרה תופסת את עצמי כי אני מרגישה שאני עומדת ליפול, ואז אני קופצת. זה מעצבן ביותר.

Charmed Gal

New member
זה מעצבן, אבל בעיקר מפחיד.../images/Emo185.gif

כבר חשבתי שיש לי משהו מוזר בגוף. מחלה או משהו... נבהלתי. אבל עכשיו שאני יודע מה זה היה, אני כבר לא לחוץ.

Phoebe ForEver

New member
../images/Emo42.gif

אני לפעמים מנמנמת לי במיטה ואזאני מרגישה מן כזה... ללויועת כאילו אני נסחפת כזה... אם... שהמיטה שלי מתחילה לעוף ויש לי מן זרם כזההה.... ואני נתעוררת...

Lettuce Girl

New member
וואי!../images/Emo15.gif

כמה פעמים הרגשתי שהמיטה זזה, ואז אני נופלת ואז קפצתי באינסטינקט בלתי רצוני... זה כל כך קורה לי! |פרחה| זה ממש מעצבן. אני לא ממש רואה מה הקשר בין זה לבין חצלולים...

אוי, וואלה!../images/Emo163.gif

הרגע גמני נזכרתי שזה קרה לי המון פעמים! אני שוכבת במיטה, כשלפתע אני מרגישה כאילו ואני נופלת, ואז הגוף שלי קופץ כזה, ואז אני משתחררת מזה.. ואני עוד חשבתי שבחיים לא היה לי כזה, אבל היה לי את זה המון פעמים..

Im The Sun

New member
אוי אני מכיר את ההרגשה

זהההההה מזה מפחיייייד.. זה קרה לי בערך 4 פעמים כל החיים שלי.. תראו את אנג'י, האין היא מושלמת??!!

למעלה