אתמול...

Charmed Gal

New member
אתמול...../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

שהלכתי לישון, קרה לי משהו מה זה מוזר! שכבתי במיטה, כבר התחלתי להרדם, פתאום הרגשתי זרם עובר בכל הגוף, האוזניים שלי כאילו נסתמו ושמעתי רק ציפצוף כזה והגוף שלי נתן כזו קפיצה כמו שגוף של בנאדם קופץ שחושבים שהוא מת ומנסים להחיות אותו עם שוקרים. זה היה מפחיד.

SaberTooth

New member
שיתוק שינה...

זה מצב שקורה בדיוק לפני שאתה נרדם, בו הגוף נכנס לשיתוק טוטאלי כדי לגרום למינימום תזוזה בזמן השינה. בדרך כלל, אתה לא אמור להרגיש את זה.

וואו! ../images/Emo99.gif../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif

כיף לך! הלוואי עליי! זאת הדרך הכי טובה להיכנס לחצלול! ^_^

SaberTooth

New member
פעמיים... ../images/Emo13.gif

פעם אחת, עם צלילות ממש נמוכה, ופעם שניה עם צלילות גבוהה. זה היה מדהים...

Invisibility

New member
../images/Emo73.gif

חלום צלול זה חלום שאתה מודע לזה שאתה חולם, ואתה יכול לשלוט בחלום ומה שתעשה בו...

Charmed Gal

New member
ופיספסתי את זה?!../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

אוף! קראתי על חלום צלול! רולז! תום, ואתה ממש ידעת שאתה חולם ועשית מה שרצית החלום?

אוווף!../images/Emo163.gif

ניסיתי כבר מלא זמן לחלום חצלול!! ניהלתי יומן חלומות, עשיתי בדיקות מציאות, וכלום!!!!!!! אוווווווף!!!

אהה שכחתי../images/Emo163.gif

לי מתישו כמעט היה חצלול!!! אני הייתי באמצע חלום, ובקטע הזה של החלום התחלתי לקרוא איזה שלט, ולא הצלחתי! אז הסתכלתי שוב, ועוד פעם לא הצלחתי! הכתב היה מטושטש ולא ברור, וכל הזמן התחלף! וניסיתי מלא פעמים לקרוא, ואז אשכרה אמרתי לעצמי בחלום: "אוף עם החלום המפגר הזה!!! תן לי לקרוא את הפאקינג שלט!!" ואז ממש לכמה מאיות הייתי בחצלול (אני מניחה), מודעת למצב שלי, כשזרם חזק של אדרנלין העיר אותי. אווווווף..!

SaberTooth

New member
זה לוקח הרבה סבלנות...

לגיע לרמת צלילות (כמה אתה מודע שאתה חולם, ועד כמה אתה יכול לפעול בחלום) אפילו סבירה. לי לקח חופש גדול שלם (החופש הגדול שעבר) להגיע לחלום צלול.

Kryptonite

New member
זה יכול להיות גם מאוד מעייף../images/Emo168.gif

לא מרגישים שישנים אחרי אחד כזה...

למעלה