אתמול שמעתי.........

אתמול שמעתי.........

עמדה, מאוד מעניינת, של איש ימין קיצוני, בהקשר של אי-התגובה על הפיגוע הרצחני בדולפינריום, אי-תגובה שמבחינתו היא סוף המדינה (חלום המדינה הגדולה שלו , כמובן). נוכח זעקות השבר שיצאו מגרונו, נכמרו רחמיי עליו (והרי נאמר יהודים רחמנים בני רחמנים הם) ואמרתי לו שזה לא נורא: ``התגובה שאתה רוצה תבוא אחרי הפיגוע הבא`` (לפיגוע שכזה, הרי כל ימני קיצוני מייחל ובכך גם הוא היה נחרץ). זה לא פשוט, השיב לי, צא ולמד: אם על 20 הרוגים לא הגיב ראש-הממשלה מתי הוא כן יגיב? אתה שואל אותי, הקשיתי? לא אותך, זו הייתה שאלה רטורית, אמר בן שיחי והמשיך בשלו: איך הוא יוכל להגיב על רצח מתנחל, חלילה? וכשהוא מגביר את קצב דיבורו, פתח במונולוג: ועל רצח 3 מתנחלים הוא כן יגיב, מה יגיד העם אחר כך? שלנו יש דם כחול ושרון דואג רק לנו? ומה יגידו העולים מרוסיה, שהצביעו עבורו, שהקורבנות שלהם נשארו ללא תגובה? האם הוא יהיה מוכן להפסיד את קולותיהם בבחירות הבאות? ואיך הוא יגיב על פיגוע, למשל, אם יקרה, חלילה, בצפון תל-אביב? הרי מיד, מצביעיו, יאשמו אותו כי הוא מפלה בין דם לדם, לא? סליחה, קטעתי את שטף דיברו, למה בכלל צריך להגיב כפי שאתה רוצה. הרי שרון עצמו אמר כי ``הבלגה`` נחשבת להפגנת כוח? איך אפשר שלא להגיב, פתח בן שיחי במונולוג חדש, הרי כל המפעל הציוני (לדעתו) בשטחי יש``ע מבוסס על כוחנו הצבאי? ללא יכולתנו הצבאית האם אתה חושב שהיינו יכולים לשבת שם אפילו יום אחד? המממ....ניסתי להשיב, זאת שאלה רטורית, קבע בן שיחי וללא שהיות המשיך במונולוג: חייבים היינו להגיב כדי להראות את כוחנו לכל הדור החדש של הפלסטינים של היו בחיים בזמן מלחמת ששת הימים. אם תסתכל טוב, אתה יכול להבחין כי את כל המהומות עושים הצעירים ``אשר לא ידעו את יוסף`` (לא הבנתי מה יוסף עושה כאן. אך לא ניתנה בידי ההזדמנות לשאול) וצריך, פעם אחת ולתמיד, להראות גם להם את נחת זרוענו. האם אתה לא חושב שכל השאלות שלי הן שאלות שאם לא ניתן עליהם תשובה נחרצת יביאו לסופה של המדינה? כאן עשה בן שיחי הפסקה כדי ללגום מכוס הבירה שלו ואני ניצלתי את ההזדמנות לומר לו: אכן שאלות קשות המחייבות תשובות - אבל, לא אני בחרתי בשרון הרי עובדה זו ידועה לך, לא? אתם בני זונות השמאלנים, פתח בן שיחי ואמר כשאני בכלל לא מופתע מהסגנון הבוטה שלפתע נח על לשונו הארוכה. אתם מחזיקים את שרון בביצים, תוך איומים שתפילו אותו אם הוא לא יעשה את מה שאתם רוצים. השימוש שלכם באיומים וכוח לא יעמוד לכם בעת הפיגוע הבא (כן, הוא ממשיך להתעקש כי יהיה פיגוע) שרון יהיה חייב להגיב - שאם לא כן הממשלה שלו לא תחזיק מעמד. תשתה עוד בירה? שאלתי את בן שיחי נוכח כוסו הריקה וכחלק מהניסיון האדיב שלי להרגיעו. סמולנים מסריחים, סינן כשהוא קם מהכסא עליו ישב, שיכורים אנחנו - הוסיף בעמידה כשהוא עושה דרכו ללכת משאיר אותי תוהה ביני לביני: האם אחרי ה``שיכורים אנחנו`` יש לשים סימן שאלה או לא. למען האמת, מעולם לא הייתי מעלה בדעתי כי בן שיחי, עמו ניהלתי קרבות אידיאולוגים מרים כאשר עשרות כוסות בירה משמשים לנו דלק קרב, נמנה על חבורה של שיכורים כרוניים, בוודאי שאם הוא שיכור הרי שלא הבירה אשמה בכך - תמיד ידעתי שבעיה שלו היא: שיכרון הכוח. יהודים רחם רחמו.

זה עתה שאלה אותה גברת נכבדה מאוד

חוזי.. האם הקשקשת הבלתי פוסקת שלך לא מעייפת אותך עד תום? ואתה מקשקש כאן עוד עמוד גדוש טמטום ? לך תאכל משהו תישן קצת.. מרק.

רק כך

New member
בהחלט כך

תוכל לקשט את השטויות בציוריות כמה שתרצה, אבל ברברת נשארת ברברת.

אבו-דני

New member
מרק האם עלה בדעתך שהסיפורים..

מרקון ידידי, האם עלה בדעתך שהסיפורים המשמימים נועדו.. להרדימו? או להרדימנו.... אולי ימצא עבודה ויפתור אותנו מעונשו? שלך האבו שאתמול בלילה היה לו ליל שימורים...בצאלים.

אבו דני ומרקי...

האם עלה בדעתכם שאלוני הוא העובר לפעמים לגור בהר? שמתם ליבכם שמדיניות המחיקות ממשיכה למגינת ליבם של אלו שכותבים את דעתם ודווקא לא משתלחים אלא פשוט אומרים בשקט את שאלוני דווקא לא חושב. אבל למה הוא לא מוחק את המיחזור הקשה והארוך של ``הגר בהר`` = אלוני? זה אתה? גם להעתיק לימדו אותך...חבל שלא לימדו אותך להיות סובלני לדעתם של אחרים שחוטאים בכתיבה לא-עלינו. ביזיון ועוד אחד. קדימה למחוק.

שרוף

New member
חוזי היקרה אני אומר לך בכל האחריות

ובמאת האחוזים שאלוני ולכבוש את ההר הם שני אנשים שונים. לכבוש את ההר מופיע בפורום אחר תחת ניק אחר וזה בסדר גמור אין לי שום טענה לגבי השימוש בניקים שונים אני מכיר אותו בניק שלו וגם בשמו הפרטי. הכבוש הוא שמאלן ידוע זה שנים רבות הוא היה ואולי עדיין פעיל בתנועת שמאל מסויימת וזו זכותו וזכותי היא לחבוט בו פעם אחר פעם.דרך אגב אלוני מחק פעם תגובה שלו להודעה שלי.

אבו-דני

New member
חוזוליטה היפה -מרק -מועצת חכמים..

מכובדיי-חוזוליטה,מרק, מועצת חכמים, בעת שאני לוגם מכוס המחיקון של אלוני ולפני מות כתיבתי.... אני אומר לתלמידיי: ``אף על פי כן נוע תנוע....`` שלכם האבו........שלא מוכן להתפשר..

אולי כדאי שבהסכמים הקואליציוניים

יציג הימין הקיצוני, מחירון של דם יהודי, דם חצי יהודי וכו`, כדי שלא יהיו אי-הבנות.

אריסטו

New member
אולי כדאי שהשמאל-אוסלו

יציג מחירון לדם יהודי: מתישב ביהודה ושומרון 1 שקל מתישב בעזה חצי שקל תושב קרית שמונה-שקל וחצי שיינקין-4 שקלים ולא אמשיך

אין היגיון, כתיבת המחירון תעלה

יותר ממחירי הדם שאתה מציע, בין אם המחיר שווה או שונה (דרך אגב, יש הטוענים, כי הסיבה לאי תגובה אחרי הפיצוץ בדולפינריום, היא זהותם של הקורבנות - האם זו הסיבה שהשמטת - כדאי שתבדוק אם עולי רוסיה (חלקם ``שינקינאים``) בכלל שווים משהו - לפי המחירון שלך.

למעלה