אתמול ראיתי את הסרט

גרמס

New member
אתמול ראיתי את הסרט

"נשים מושלמות" וגרמס השתתפה בו- היה ממש מצחיק לראות אותה פתאום!!! אה, וגם ראיתי את "הבלש המזמר"- סרט ממש מעצבן ומשעמם!

תגובה+נצל''ש../images/Emo32.gif../images/Emo42.gif

תזכירי לי על מה זה נשים מושלמות? זה נשמע לי ממש מוכר... נמ. אנשים.כולם פו ישנים.אתם רוצים להמשיך את המשחק של השאלות? צריך לבחור פורומיסט... והופ שתיים להתעורר

DAN1EL

New member
זה עם ניקול קידמן...../images/Emo97.gif

רציתי לראות את זה

גרמס

New member
הסרט הזה הוא

די חדש, עם ניקול קידמן על עיירה שבה כל הנשים מושלמות כי הבעלים שלהם מתכנתים אותם לעשות כל מה שהם רוצים- סרט ממש מצחיק (אולי סתם הייתי עייפה מידי כשראיתי אותו...)- אבל כל החלקים שהורידו מהסרט הם החלקים הכי מצחיקים (ראינו את התוספות בדי.וי.די)- אם משעמם לכם זה יפיג את השיעמום בקלילות...

גרמס

New member
כן,

היא היתה בהתחלה- זו שפיטרה את ניקול קידמן- השיער שלה היה צבוע בצבע בהיר יותר והיא בהחלט נראתה יותר צעירה מאשר בדוסון

Tatu4Taty

New member
אהה

נזכרתי! היא באמת הייתה טובה :) כל כך שמחתי לראות אותה.

Dawson girl

New member
יפיג את השיעמום?

טוב שלא נרדמתי כל הסרט (טוב, חצי, וזה כי באמצע נכנעתי)... או וול. טעם וריח. וכן גרמס היתה שם! והיא אפילו נראתה צעירה!!

גרמס

New member
עד כדי כך מחריד???

היו שם קטעים משעשעים, וחוץ מזה למה ציפית?? זה היה מאוד צפוי כל מה שקרה בסרט הזה והבגדים היו ממש יפים!!! (אצלי בדר"כ סרטים מקבלים ציונים על-פי התלבושות, האיפור, והתפאורה...)

אה רגע.../images/Emo42.gif

גם את דיי חדשה, נכון? יו אני נהנית:) להשאיר פרטים אצל המזכירה (נמש, תהיי המזכירה שלי
) וואלקום

גרמס

New member
כן, כן באיחור של כמה שנים...

ובכן... אני לא ממש יודעת איזה פרטים את רוצה אבל את יכולה לשאול מה שאת רוצה ואני אענה- אם אתם רוצים אני אפילו מתנדבת להיות הפורומיסט הבא שנחקר. אבל בענין בואי לפורום- כשחשבתי שנותרתי בודדה בעולם שמתגעגעת לדוסון (שהייתי מכורה לה בטירוף!!!!) חיפשתי מה עוד נותר ברשת וממשיך לפעול- והנה הגעתי הנה! בהתחלה לא ממש כתבתי משהו (הרגשתי די תקועה) עד שהייתי חייבת להוסיף את תגובתי מתישהוא ומאז אני פה... אה, ודרך אגב- היה מאוד מרגש לגלות שלא נותרתי בודדה בעולם...

Dawson girl

New member
אני אהיה המזכירה שלך!

אבל היי, זה בגלל שאני הולכת להכין קפה בוץ שנתיים! גבירתי, שתיים סוכר?

או כן, תודה../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif

וגם תני לעצמך איזה שתי כאפות בדרך, תודה

Dawson girl

New member
סליחה! :-}

זה שאני מזכירה זה לא אומר שאת יכולה להתעלל בי!!!!
*מתקשרת לאגודה לזכויות האזרח בישראל*

Dawson girl

New member
אווווף התחרבש לגמרי האייקון ../images/Emo10.gif

הכוונה בכותרת היתה ל-

shiray

New member
גם אני התלהבתי מזה כשראיתי את הסרט

ולאחרונה (ראיתי את הסרט בקולנוע בחופש הגדול, אז זה לא ממש לאחרונה), ראיתי גם את קלוזר, וממש התלהבתי לגלות שהשיר שמופיע שם הוא שיר שהופיע בעבר בדוסון קריק (The Blower's Daughter, הושמע אחרי שג'ואי נפרדת מפייסי ורצה לאדי, אז הוא מתחיל כשהיא במונית בערך).

LillipooT

New member
אכן כן.. ../images/Emo60.gif

ישר אחרי שראיתי את הסרט כתבתי את זה כאן!! למה אף אחד לא זוכר את הדברים שאני רושמת? באמת אנשים.. לא יפה!
בכל מיקרה.. כן, הראו אותה לאיזה 2 שניות.. והיא באמת נראתה צעירה למדי
ובקשר לסרט.. הוא.. האמ.. חמוד?

LillipooT

New member
ואגב.. ../images/Emo60.gif

לפני כמה ימים זיפזפתי בערוצים וראיתי איזה סרט עם "אנדי" ו"אדי".. מן סרט דרמתי מוזר שכזה.. לא ראיתי אותו כי זה היה כבר לקראת הסוף.... אבל למישהו יש מושג איזה סרט זה היה

למעלה