מסתבר
שהקולקציה של שנה שעברה מאוד מחמיאה לי. חוצמזה, מה זה אומר קולקציה של שנה שעברה או קולקציה של השנה? מה ההבדל? שלמעצבים היו השנה רעיונות חדשים שלא היו להם שנה שעברה? ועל זה אני אמורה לשלם כל כך הרבה כסף? אני מצטערת אם אני נביאת הזעם של הפורום הזה, אבל מישהו צריך להאיר את עיניהן של הבנות כאן שחושבות שאין להן ברירה ולכן הן צריכות לשלם הון כסף תמורת בגדי מעצבים שכאילו אמורים להעלות להן את הבטחון העצמי. מרגיז אותי גם לראות נשים שמנות שמסתובבות לבושות באוהלים רק "כדי שיכסה להן". אם הייתי רוצה ללבוש אוהל, הייתי קונה את בגדיי ב"למטייל" ולא ב"מתאים לי" (שלטעמי כל הבגדים שלהם נראים כמו אוהלים, כי כנראה המעצבים שלהם הם אנשים רזים, שלא ממש יודעים מהן גזרות שמחמיאות לנשים מלאות ושמנות). לדעתי המחיר שמשלמים הוא מופרז. השנה נכנסתי עם חברה ל"עונות" וראינו שמלה שמאוד מצאה חן בעינינו. מחירה היה 600 ש"ח. אותי המחיר הרתיע.חברה שלי קנתה אותה כי "היא לא דופקת חשבון אם משהו יפה בעיניה". חודש לאחר מכן בשיא העונה, מכרו את אותה שמלה ב- 70% הנחה ואני קניתי את אותה שמלה בדיוק ב-180 ש"ח פחות. השמלה-אותה שמלה. האיכות - לא השתנתה. המחיר - מקומם. לפני ההנחה, כי הוא היה מופקע ואחרי ההנחה, כי לא ברור איך הרשת יכולה לגרוף כל כך הרבה אחוזים ממכירת שמלה (יפה ככל שתהיה). אז עכשיו אני מזמינה את בנות הפורום להגיב (המסכמות איתי או החולקות עליי) ולומר לי האם זה מוצדק שרשתות מרוויחות ממצוקה של אוכלוסיה מסויימת (במקרה הזה, השמנים והשמנות). ובאותה נשימה אני רוצה להזכיר לכולן שפעם חלב 1% עלה יותר מחלב 3% ודיאט קולה עלה יותר מקולה רגילה, ואתן יודעות למה נכון? (מצוקה, שמנים, דיאטות)