אתמול סופי צדקה........

אז ככה:

היא הייתה ברדיו דרום,ובערוץ הילדים.ובאמת שלא הפסדת כלום....... לא היה שום דבר חשוב,באמת.ובטח יהיה שידור חוזר בערוץ 6,ביום א´ בבוקר!

תשובה לאורנית בקשר לגילה של סופי

סופי צדקה בת....בדיוק? אוקיי, היא בדיוק בת....26 ושבעה חודשים! סופי נולדה בתאריך: 26.11.75 מקווה שעזרתי.

וואו.......

את יוגעת עליה הכל,הא?????????? אז איך קוראים לבת שלה?

תראי אני מאאאאאאד אוהבת את סופי

כבן אדם, כאומנית... אני רוצה לדעת אליה כמה שיותר, יש המון דברים שאני לא יודעת, אבך את הפרטים הבסיסיים אני יודעת. ואני יכולה לענות לך על השאלה הזאת- לסופי יש בת גילה 5 ושמה הוא חן עזרן. לא ידעת את זה?

אממ.....................

לא תודה.................... אם אפשר,אז כתובת, טלפון,פלאפון,פקס,אי מייל............ סתאאאאאאאאאם....... אבל כשאני אוהבת מישהו-אני רוצה לדעת עליו הכל כולל הכל!!!!!!!!! את סופי אני אמנם מעריצה,אבל לא עד כדי כך!!!!!!

אוקיי- והנה הפרטים:

כתובת: רמת אביב ג, רחוב השומרונים 15 פלאפון- 051דורון45678 פקס: 56349-00-33 אי מייל: sofi_zdaka@killsmadar. co.il שמחה עכשיו?????

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

את משוגעת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אמממממ............זה היה בצחוק................חחחחחחחחח אהבתי ת´שומרונים 15.......פחחחחחחחחחחחחחחחחח

נו אני צוחקת! סתם יש לי אנרגיות

פתאום!!! אהבתי את כל הקטע הזה עם "אמת או חובה" ולהיות הדמות ולענות במקומה- רעיון גאוני! וכן משוגעת, את זה אני כבר יודעת (IN A GOOD WAY OF COURSE)

ניבה ,הקטע עם הכתובת של סופי

היה ממש מצחיק ,לרגע רציתי להאמין שזה נכון . כמה חבל שאין לי את האימייל שלה ,בכתבה שהיתה בידיעות היא רשמה שהרבה מעריצים שולחים לה אימייל ,מעניין איך הם יודעים את האימייל שלה?

אם היה לה אתר מעריצים

כבר מישהוא מהפורום בטוח היה יודע על זה וגם זה היה מופיע במנועי חיפוש וחוץ מזה היא בטח היתה מזכירה את זה בעצמה בכתבה שהיתה על המעורבות שלה באינטרנט.היא בטח היתה אומרת שהיא מקבלת מסרים מהמעריצים דרך אתר מעריצים באינטרנט או משהוא כזה.

נכון איפה כל המעריצות

והמעריצים השרופים של סופי עשו צדקה ביחד ובנו לה אתר . דרך אגב ליהודה לוי כבר יש .

למעלה