אתמול סופי צדקה........

הייתה לה דלקת ויראלית....

ועכשיו הכל בסדר!היא התראיינה,גם ברדיו וגם בטלוויזיה,ביום חמישי.

נוני 17

New member
זה דבר מסוכן מאוד מזל שהיא ניצלה

מי זה
. לסתבתא שלי ז"ל היה דלקת קום המוח, ולצערי היא מתה. סבתא מיצד אמא וזה קרה מזמן.

כמו שאמרתי זו הייתה דלקת ויראלית

ולא מסוכנת.מצטערת על סבתא שלך. אני לא כלכך מבינה בזה,אבל,ויראלית זה כשיש חום גבוה הרבה זמן,שפשוט מסרב לרדת,אבל בסופו של דבר,עם טיפול רפואי מתאים הוא יורד.לי היה את זה כשהייתי תינוקת.

נועה,אני חושבת שאני מכירה אותך....

מפורום אמיר פיי גוטמן..... ודלקת ויראלית זו דלקת לא מזיקה,כפי שהסברתי קודם. ואל תדאגי-עכשיו סופי בסדר גמור,והיא מרגישה נפלא!

אף אחד לא שמע?

פליז........ אני זוכרת שהם דברו על הערצה,משהו כזה..... אף אחד לא יכול לעזור לי,ולהגיד מה הם אמרו שם?

אין כאן אף אחד מהדרום........

ששמע את זה?לא הייתי אומרת את זה,אם זה לא היה חשוב לי. מעניין אם ניבה שמעה........ טוב,לא חשוב.

לא לא לא לא שמעתי!!!!

די כבר! נמאס לי - אני כל פעם מפסידה משהו שקשור בסופי צדקה!!!!!! זה לא הוגן! אני תמיד זאת ששומעת חדשות אחרונה- לא רוצה, אני חייבת לדעת מה קורה איתה! אז שנייה, היא אמרה שהיא בסדר ומרגישה מצויין נכון- איזה ראיון מדובר ואיפה הוא היה שוב? מה עוד היא אמרה, פרטים...בבקשה... אני לא ממש רואה ערוץ 6 אז אין סיכוי שהייתי רואה את זה! כמה מבאס! יש לזה שידור חוזר? אני מתה לראות! שסופי צרגיש טוב ותהיהיה לי בריאה, תמיד!!!

actress

New member
בקצב הזה היא בטח תהיה מנחה בערוץ 6

ואז מה תעשי? אפשר לנסוע לשם ולראות אותה, במקום תוכנית סופי יופי או מה שיהיה שתלך להנחות בערוץ 6 הם זקוקים למנחים כי כמה עזבו שם. או שאולי מתנהלים מגעים ברגע זה.

חשבתי על זה דווקא- ומזה מתאים לה

להיות מנחה בערוף הילדים, היא תצליח יפה ככה, אבל היא שחקנית... זה בטח לא מה שהיא תרצה לעשות. נראה לי כבר עדיף לה לשחק בטלויזיה בסדרות וכאלה במקום בערוף הילדים אבל כל דבר עם ילדים מתאים לה.

למעלה