אתמול סופי צדקה........

אתמול סופי צדקה........

התראיינה ב"גוטמניה" עם אמיר פיי גוטמן,ברדיו דרום.היא לא אמרה שם שום דבר מיוחד,היא דברה על הדלקת שלה,על הסדרה,על הסוף.לא שמעתי הכל,אבל זה הכל בערך.היא ספרה שהיא ישנה מכווצת,ויש לה פיג´מה דובונים משהו כזה..... לא זוכרת במדויק.עוד מישהו שמע במקרה ויכול למסור יותר פרטים? בכל מקרה,רק רציתי ליידע.

אה ו.........

נזכרתי גם שהיא אמרה טיפוס של בוקר,כי התרגלה לקום כל ב-3 לפנות בוקר,אבל שגם לפני לחיי האהבה,היא הייתה קמה מוקדם........ ושהיא לא מוכנה להגיד את הסוף למרות שהוא צפוי למען התקווה של הצופים,שאולי בכ זאת יקרה משהו אחר.

kerenosh

New member
שווה

איזו מתוקה היא..... פיז´מה של דובונים... איזה ממי

חחח נכון,איזו מאמי!

האמת היא שאני לא מתחייבת במאה אחוז שזה מה שהיא אמרה,כי לא הייתי מרוכזת,אבל 99 אחוז שזה מה שהיא אמרה.אבל אל תתפסו אותי במילה.מישהו שמע אולי את כל הראיון?

kerenosh

New member
הלוואי שהייצתי שומעת

את יודעת אם סופי כבר הבריאה??? כי ביום שני יש מפגש בכיתן ויש לי פרוטקציות של נקיה וחתימה ולמרות שכבר פגשתי אותה אני רוצה שוב אז אני רוצה לדעת אם היא תהיה שם

kerenosh

New member
יופייייי!

שתהיי בריאה הממתוקה הזאתי... מתה עליההההה

אה,../images/Emo51.gif

לא שמתי לב שענית לי........סורי. אתה בטוח שאתה לא זוכר יותר פרטים?

מה הראו שם????????

מי היה בסצינה הזו?בבקשה תגידו לי........ פספסתי את זה.......

עזית1

New member
בערןץ 6 הראו

את דורון מתקשר למיכאל ומספר לו כי היה אצל רונה ומיכאל מוסר לרונה את הטלפון כי בדיוק הגיעה הביתה, ודורון אומר לרונה כי הכל בזכותה, והוא מתכוון לספר למאיה את האמת למחרת בבוקר ורונה מבקשת ממנו להפסיק לדבר

kerenosh

New member
כן זה מה שהראו

סופי הייתה ממש בובה שמה..... תום אבני הדביל ראיין אותה והוא מראיין גרוע כמו כל שאר כוכבי ערוץ הילדים אבל סופי הייתה מושלמת כהרגלה

נא לא לרדת........

על ערוץ הילדים בכלל ועל תום אבני בפרט! הם גם דיברו על משהו שם,או שרק הראו את הקטע? היא ספרה על הדלקת שהייתה לה? מה היא לבשה?

כאילו שזה לא ברור............/images/Emo58.gif

נו,באמת........... הסוף כזה צפוי............ כל הטלנובלות מסתיימות אותו דבר! הרי מהפרק הראשון,זה היה ברור שגידי ומאיה יהיו יחד,ושדורון ורונה יהיו יחד!

kerenosh

New member
אז ככה

היה לה ג´ינס, חולצה כזאתי ירוקה מוזרה יפה . היא דיברה אם ראית את הספיישל של גיא פינס אז היא הראתה אותו הדבר משם איך אנשים מתנהגים כשהם רואים אותה ברחוב. ואז תום אבני אמר שעכשיו הפרק האחרון של אבא חורג אמא חורגת והיא כזה אמרה שהיא לא רוצה להפסיד וכל מיני כאלה. היא היתה חמודה

למעלה