אתמול נסעתי לראשון,

אתמול נסעתי לראשון,

אני ת"אביבית ששונאת את העיר ללא חניה.אז נסעתי לראשון לקנות חצאית ב-".discree",רשום אצלהם באתר שיש להם סניף ברח' החלמונית 26.את הרח' הזה אני מכירה מקרוב (ההורים של חבר שלי גרים שם) אז נסעתי בכייף..רק מה,אין כזה דבר בכלל,זה בית מגורים שצמוד לרחבת חנויות והטלפון שלהם כלל לא מחובר. אז כיוון שלא זכרתי איפה יש להם בראשון עוד סניף נסעתי לקניון הזהב וניסיתי את מזלי ב"מתאים לי",חנות שברמת אביב אני קבועה שם. לאור מה שכתבתם פה הייתי בטוחה שאין במידה שלי..אבל היה גם חצאיות ומכנסיים וחולצה..והרוב היה בחוץ על קולב. יש להם "מבצע" קני 2 פריטים והשלישי ב-100 ש"ח.."מבצע" חחח קניתי חצאית יפה,מכנס לבן ושתי חולצות.הנזק קרוב ל-900 ש"ח. המחירים כרגיל בשמיים אבל הבגדים יפים ואיכותיים. סה"כ אני מרוצה מהם. אבל אני עדיין רוצה חצאית פשוטה ליום יום..לא כזו של ערבים.בא לי לפעמים לרדת עם הכלבה ואין לי חשק למכנס.. מי יודעת על חניות שמוכרות חצאיות פשוטות ליום יום למידות גדולות (48-50)בצפון ת"א או ראשון או באזורים האלו עם מחירים סבירים?

דווקא בג'אמפ ראיתי חצאיות

אבל אין לי מושג מה מחיר וחנות של דיסקרט יש בקניון הזהב

בג'אמפ יש חצאיות יפות אבל לא

במידות גדולות..זה מה שאמרו לי שם אתמול. ולגבי דיסקרט,ראיתי רק היום שיש להם גם שמה סניף. לא נורא

mitzi20

New member
אתן תצחקו עלי עכשיו...אבל..

גם אני מאוד אוהבת חצאיות, ויש לי מכל סוג...את החצאיות שלי ליום יום תתפלאי מצאתי בלא אחר מאשר שוק הפשפשים...רק מה, צריך לחפש ממש בנרות כי הכל כמובן לא מסודר לפי מידות וכו...אבל אם מוצאים חצאיות יפות עם גומי למעלה ובסגנון פשוט..גם פעם מצאתי במתאים עודפים חצאית לבנה פשוטה ממש ממש יפה (נראית בסגנון רנואר) ב 60 שקל..זו היתה מציאה :) בג'אמפ יש חצאיות יפות עם גומי...המידה הכי גדולה שלהם במכנס זה 48 נדמה לי...אני 50 והמוכרת המתוקה בחנות בבילו סנטר מצאה לי כמה חצאיות ממש יפות עם גומי למעלה שקניתי וממש יפות (אבל מה שאני קניתי יותר מתאים לערב..) והמלצה אחרונה לחצאיות...חנות פלאוארס..לא יודעת איך הסניף בת"א כי הדברים בחנויות משתנים מסניף לסניף ..למשל ברחובות יש מלא דברים יפים, ובירושלים יש בעיקר בגדים בסגנון דתי שם...(לכן למרות שאני ירושלמית אףפעם אינני קונה בפלאוארס ירושלים..) זהו, מקווה שעזרתי במעט...בהצלחה

ר V י ט ל

New member
אם את מתכוונת לחצאיות שאנטי כאלו

יש להשיג כאלו בשלל מידות בשוק הכרמל או בצלאל, צריכים רק לחפש טוב (מה שאני לא אוהבת בד"כ ) .

mori1111

New member
אוי אני מתה על החצאיות האלה!

בכלל כל הלבוש השאנטי אני אוהבת...

DREAM111

New member
לדיסקרט יש את הקולקציה בחנות

בעיר עצמה ואני כל פעם מסתכלת וממש נפעמת מהקולקציה האחרונה היא מדהימה החצאיות יפיפיות סוף הדרך. תתחדשי על הקניה.

DREAM111

New member
יש שתי חנויות בעיר שמחזיקות

את הקולקציה שלהם. אחת זה ברוטשילד 74 והשניה ברוטשילד 47. החנות שאני רואה כל פעם היא זו שצמודה לקניון רוטשילד אם אל באה מכיוון הרצל אז היא אחרי הקניון ואם מכיוון זבוטינסקי (דואר, משביר) אז היא לפני הקניון. ספרי אחרי כן חוויות.

תודה לכולם ולך דרים,

אני עוד כחצי שעה יוצאת לראשון וקופצת לזו שצמודה לקניון. מקווה שאקנה משהו. אני יעדכן מאוחר יותר. תודה רבה.

ואני הגעתי מהדואר..ממערב ראשון

הטעות שלי שחיפשתי ממש צמוד לקניון ולא מצאתי.אבל שטויות.. אגב,יש פה הרבה מראשון?

DREAM111

New member
היי מיכל

בסופו של דבר מצאת את החנות
כדרך אגב אם זה מכיוון הדואר אז זה צמוד לפני ליד זה יש את חנות הלבנים פנטזי וקצת לפניה יש את סגול.

מצאתי משהו נחמד

אבל.... השאלה היא מה המידה שלך היו שם נדמה לי עד 46 ולמרות שצויין ONE SIZE עברתי עליהם והיו הבדלים במידות מדובר באייקוקה בדיזנגוף סנטר שנמצאת מול הסופרפארם היו כמה דגמים אם אני לאטועה כולן מעטפת וקניתי לי אחת שממש התלהבתי ממנה (למרות שאותי לא רואים בחצאית) כל הבגדים שם הם שנטי שרוולים וכו והמחיר עד 40 ש"ח בהצלחה

jak44

New member
מוכנה לעזור............

"לעזור להרגיע להאזין ולהקל, להעניק מהטוב שבי וגם לקבל, זוהי המהות של להיות ...אטי יעקובסון ,אבל לי יש שני כובעים !......אשת חינוך ו...,בסטודיו שלי , כתבואי שוב לראשל"צ אשתדל לעזור ...בטוחה שתמצאי משהו לטעמך ,

טוב,אז יש עדכון

אבל קודם כל שוב תודה לעוזרות.. נסעתי לראשון ובגלל שהיה לי רק חצי שעה ואין לי מספיק ימים לעשות שופינג (ביום חמישי לפנות בוקר אנחנו טסים)נכנסתי לקניון רוטשילד וקניתי בגאמפ חצאית לבנה..יקר (380) אבל מה לעשות. ולך אתי,גם אני אשת חינוך (לשעבר..שבוע שעבר פרשתי ). אשמח לבוא לביקור ומי יודע..אולי אצא עם שלל (-:איפה בראשון? אפשר לקבל עוד פרטים? ובפעם הבאה שאוכל לקנות זה יהיה בעוד שבועיים אם בכלל חחח הוצאנו ים כסף על הטיסה הזו.

jak44

New member
תתחדשי ,ותהני ,טיסה נעימה

הסטודיו שלי נמצא ברח' הרצל 44 בראשל"צ והטל' הוא 9507098( במרחק הליכה מהקניון). כיוון שאני פנסיונרית ואין לי יותר שעות 0 אני מגיעה לסטודיו רק בשעה 11.00.( בצהרים סגור )אין לי בעיה להישאר בסטודיו גם אחרי השעה 19:30 להתר' אטי ( נדלקתי על המשפט המתאר את עבודתך ואימצתי אותו)

shlomit36

New member
מומלץ לבקר בחנות המפעל-הגרה בראשל"צ

בכניסה לאזור התעשיה החדש בבניין של מועצת הפרחים. יש גם עודפים במחירים טובים וגם קולקצייה חדשה ויפה אך בדר"כ לא זולה ויש מוכרת נחמדה העונה לשם ארנה

למעלה