"כשטוב לנו במקום אחד....חרא לנו..."
האמת שהשרשורים הולכים לאיבוד אי שם במעמקי הפורום ולא תמיד מסתכלים על זה. העניין הוא כזה....אני רוצה להגיד משהו דבר ראשון אני שמח להיות פה שוב אחרי הרבה זמן...כי עבר קצת זמן מאז שהייתי פה פעם אחרונה. דבר שני לכל אלה שכן היו בקיסריה מקווה שנהניתם גם לאלה שהיו בק´ מוצקין.... מישהו שאל פה איפה שלמה קנה את החולצה הכחולה שהוא הופיע איתה פעמיים לפחות בהופעות בצוותא...זו באמת חולצה יפה יש לי דומה לזאת.... ודבר אחרון גיליתי ששלמה שר את "האהבה הישנה" הוא בעצם מסתכל בטלוויזיה בחתונה שלו...ואז הוא נזכר איך היה פעם בעבר....("בשלט רחוק מביט רחוק...את שוב לובשת....") ולסיכום: "אם היה לי כוס קפה הייתי מאושר עכשיו...רובי הוא האחראי על האחריות......" בקשר למפגש של הפורום: רעיון גדול באמת,צריך זמן ומקום שכולם יוכלו להגיע לשם,זה נראה בלתי אפשרי אבל זה כן אפשרי צריך יום אחד שכולם יוכלו ולכל החיילים בינינו אנחנו איתכם....(איזה משפט גרוע....כי מישהו פה קצת חייל גם...) בכל מקרה זה כנראה עדיף בסוף שבוע אחד כי החיילים חוזרים הבייתה בדרך כלל...וכן עדיף במקום ממוצע כזה איפשהו במרכז...כי רב חברי הפורום הם מהמרכז....אבל סתם העלתי הצעה...אז...ביי בנתיים-> ניר