אתמול הזמנתי B-53

MEIMIS

New member
יש שני מתכונים ללגונה כחולה.....

אחד עם וודקה... ואחד עם רום..

hermis1

New member
עדיין מאוד קשה לי להאמין שברמן

יזמין לגונה כחולה (אולי ברמן של אולם ארועים חסכוני). משקה קפוא נדלק טוב, פשוט להשאיר עליו את הלהבה קצת יותר זמן. לדעתי הסיבה שלא נדלק המשקה היא בגלל שהשכבה העליונה התערבבה קצת עם האמצעית, ולכן אחוז האלכוהול ירד, הגיוני לאור העובדה שהמשקה היטלטל מהבר לשולחן. מסקנה: יושבים בבר לא בשולחן.

thenewone

New member
יש מלא מתכונים ללגונה

וחלקם בהחלט כוללים וודקה. אני חושב שזה שהיא הזמינה לגונה זה עלוב לכשעצמו, כמו כל דבר עם קירסאו כחול, אבל הוודקה זה בסדר. אני חושב שוודקה, גם אם היא מאוד זולה וגם אם היא קפואה לחלוטין, צריכה להידלק, אין מצב שלא. גם אם היא זולה, אחוז האלכוהול בה יהיה זהה.

MidNight Flame

New member
אתה חושב לא נכון!

1) לגונה כחולה בגירסא הרישמית היא עם ג'ין 2) לקירסאו כחול יש מספיק שימושים מועילים אז אל תזלזל! 3) וודקה לא אמורה לבעור! אפילו האבסינת' בעל ה60% לא נדלק כ"כ בקלות.

thenewone

New member
מה זה "הגירסא הרשמית"

משה רבינו הוריד אותה יחד עם לוחות הברית מסיני?? ישו חיבר אותה כשהלך על המים? אני ראיתי אלף גיראסות עם וודקה. למעשה ברוב המקומות ראיתי עם וודקה. קירסאו כחול זה זבל מסיבה אחת, זה קורדיאל עם צבעי מאכל, ביניהם E133 שזה צבע מאכל שעשוי מזפת. אחד הדברים הלא בריאים שאפשר לאכול, והדי מגעילים אם תשאל אותי. אז זה נחמד שהוא נותן צבע כחול לקוקטיילים אבל חוץ מזה זה זבל מוחלט.

hermis1

New member
משקאות 40% ומעלה נדלקים מאוד בקלות

ולא חסרות דוגמאות. דרמבוי וקוניאק (הדלקה לחימום) קואנטרו (B52) סמבוקה (פליימינג למבורגיני) והרשימה עוד ארוכה. לגבי האבסינט שלא נדלק בקלות, אולי לא באופן ספונטני אבל אם תקרב אליו להבה תגלה שהוא דליק מאוד.

siete

New member
מה זה מצית טורבו? ../images/Emo42.gif

למקרה שיום אחד אני אחליט לנסות להדליק משהו...

MEIMIS

New member
אתה טועה אבל זה לא משנה...

כל ברמן משנה את זה... ולא יהיה בזה ג'ין כי זה משקה (סליחה על הביטוי) "של כוסיות" האלכוהול לא מורגש... אם היה ג'ין היה טעם אחר אבל לא משנה.... לינק 1 לינק 2

thenewone

New member
לא הבנתי מי טועה?

כל משקה עם ארבעים אחוז אלכוהול צריך להידלק עקרונית, ובוודאי ובוודאי שהאבסינט'.

MEIMIS

New member
דיברתי על הלגונה כחולה....

בקשר למשקה 40% .... אם סמבוקה נידלק יפה מאוד אני לא מבין למה וודקה לא צריכה להידלק

thenewone

New member
מסכים במאה אחוז

וד"א מסכים עם סייטה. בלאדי מרי הוא ממש לא קוקטייל נחות. למעשה הוא מהקוקטיילים הקלאסי שאמנם אין לו ניחוח ויוקרה כמו המרטיני למשל, אבל הוא לא פחות מסורתי וקלאסי ממנו. קוקטייל וותיק מאוד, עם היסטוריה יפה, שאפשר למצוא כמעט בכל בר בעולם. אם עושים אותו עם וודקה טובה ומקפידים על המרכיבים, הוא קוקטייל נפלא.

MEIMIS

New member
כן כן . . אכן קוקטייל נפלא.. והבהרה

בעיניין המרטיני.... ג'יימס בונד עשה לו יוקרה... הוא קוקטייל לדעתי של סתם כאלה ש"משחקים אותה"

thenewone

New member
מה פתאום ג'יימס בונד

הרבה לפני שחלמו בקולנוע על ג'יימס בונד (מקסימום בספרים), צ'רצ'יל שתה אותו, קנדי שתה אותו, רוזוולט שתה אותו ועוד. הם אלה שעשו לקוקטייל המרטיני היבש את היוקרה.

Javelin

New member
יומיים אני לא כאן והטרד שלי ../images/Emo124.gif

גועש ורועש, לא משנה שממש התחלתם לסטות מהנושא, אז בקשר לברמן, הוא נתן לי את מילתו שזה אבסולוט (בשבילי כל הוודקות גרועות באותו מידה, והבנתי שגם רוסים שהם מבינים גדולים בוודקה מעדיפים לזרוק אבסולוט לזבל מאשר לשתות). ישבתי ואשכרה ניסיתי לחמם את הוודקה, שרפתי שם 2 קופסאות גפרורים, אני גם לא ממש קונה את הרעיון שוודקה קפואה לא נדלקת (ובכלל בסיטואציה הספציפית הזאת). הוודקה בלאט
שלי של ברקן נדלקת אחול שילינג, לא ניסיתי להקפיא אותה אותי יהיה לי זמן ודרך אגב סקר העישון שלי לא עניין כאן איש הא ?

siete

New member
הרוסים שאני מכירה שותים אבסלוט

ובB-52 (מפציץ אמריקאי ד"א) זה יהיה ממש אבל ממש מטופש לשים משהו איכותי יותר. אולי אבסלוט מזוייפת לא נדלקת... ד"א מה המתכון שם לB-52? כל הגרסאות שראיתי היו בלי וודקה: רובן עם קלואה, ואייריש קרים ואז או אמרטו או טריפל-סק. הוודקה זה רק להדלקה? (סיגריות? זה מגעיל אותי
)

Angel of Chaos

New member
איך בודקים ודקה

רוסי, שיכור ונחמד, אמר לי פעם שבכדי לבדוק איכות של ודקה יש לשתות את הודקה חמה, וכל ודקה חמה שטעמתי גרמה לי לבחילה עזה, מלבד אבסולוט שאותה אפשר לשתות גם בטמפרטורת החדר כמו שהיא (מבלי להקיא כמובן, ברור שאפשר לשתות כל דבר ...)

למעלה