אתמול בסדנא

גינגית1.

New member
אתמול בסדנא

לתיאטרון הגעתי קצת עייפה. תחושות פיזיות שגרמו לאנרגיה לרדת קצת. גם רוגלך שקניתי ככיבוד לא הזריקו לי את מנת האדרנלין הדרושה לי כדי להיות מפוקסת מרוכזת משוחררת
להבדיל משבוע שעבר בסדנא - שהיה לי נפלא ומשחרר ומעניין ומסקרן - הפעם היה קצת קשה. "את לא הולכת עד הסוף" אמר לי המדריך/במאי שלנו. ואני בהחלט הבנתי על מה הוא מדבר. "כלומר" הוא הוסיף "את מתחילה בתהליך בעוצמה וכשאת מגלה התנגדות את חוזרת לאחור". כמה שאתה צודק אני עונה לו בליבי. יודעת. בהחלט מכירה את זה. "ועל זה צריך לעבוד" הוא מוסיף ואומר. מקשיבה ומפנימה. לתשומת ליבי. יש בהחלט על מה לעבוד. ואהבתי את הביקורת הזו שלו. היא רק יכולה לקחת אותי עוד יותר גבוה. הלאה. להמשיך ולעבוד ולגדול ולצמוח. ולמרות שחזרתי שפוכה ומרוקנת הביתה (ואפילו החבר היה עדין בנהיגתו באופנוע - ככה הרגשתי) מרגישה שאוהבת את העבודה הזו בסדנא. לצמוח. בוקר טוב אנשים

זה יפה

שאת מביא לפה את החוויה כל דבר שקורא בחיים הוא "שימושי" בסדנא גם עיפות היא מצב שאפשר להשתמש בו ולא להכנע לו חישבי על תנועות ריקוד שבאות אחרי זמן של ריקוד הם "עיפות" כלומר שונות מהריקוד מלא המרץ של ההתחלה, התנועות העיפות אינן פחות טובות מהתנועות האנרגטיות, לשבור את הגלים תיזהרי מאופנוענים ואופנועים, הם נוטים הצידה בסיבובים ,,,,,,,,,,,,,

ובעניין העייפות

סדנת התאטרון שבה אני משתתפת היא בימי שלישי בתשע בערב, שעה שאני כבר לגמרי שפוכה מעייפות בדרך כלל. אז ככה קורה שאני באה שפוכה אבל יוצאת משם מלאת מרץ. דבר שהוא מהופך לכל פעילות אחרת בחיים. (שבדרך כלל זה הפוך, באים עם מרץ ויוצאים עייפים)

גינגית1.

New member
אכן הרגשתי

בריקוד שלי את האנרגיה של העייפות שגרמה לי לנוע יותר ברכות יותר באיטיות יותר בכינוס של עצמי בעצמי והתחלנו את הריקוד בחיבוק עצמי והמדריך שם מוסיקה, את מדונה באחד השירים השאנטיים שלה ברכות התחילה ההיפתחות בלי מאמץ בלי תנופה לאט לאט חיבוק עצמי שנפתח לתנועות חושניות יותר וזורמות ונפתחות אך עם זאת הריכוז העצמי
וממש לא פוחדת מאופנועים ואופנוענים דווקא אוהבת את הסיבובים והנטיות כשהוא נוטה גם אני נוטה

כפי שכבר אמרתי ואחזור ואומר

סדנת תאטרון היא תרפיה בפני עצמה, והחוויה שתיארת כאן מוכיחה את זה. כיוון שכך לפעמים קשה לקבל ביקורת מהמדריך ולפעמים זה גם מאוד מתסכל, אבל יש גם מקרים שהביקורת מאוד בונה ואפשר רק ללמוד ממנה. ובוקר טוב גם לך

למעלה