מומחה לקנונית הסדר העולמי
Well-known member
שמרת עדלאכול חזיר זה קרוב לקניבליזם.
שמרת עדלאכול חזיר זה קרוב לקניבליזם.
לאחרונה ירדת מהפסים. חבל.שמרת עדעכשיו על תדמית של איקיו נמוך אבל סביר,אל תהרוס עוד
זה נכון, הוא התחרפן לאחרונה.לאחרונה ירדת מהפסים. חבל.
חחחחחחשמרת עדעכשיו על תדמית של איקיו נמוך אבל סביר,אל תהרוס עוד
בכל זאת זה המאכל המקובל באמריקה ואירופה כמו הכבש אצל הבני דודים הערבים של היהודים. כך שבניגוד לישראל שבה אוכלים בעיקר תרנוגלת ופרה במדינות השכנות אוכלים בעיקר כבש ובמדינות הנוצריות בשר חזיר רק בישראל וארגנטינה אוכלים פרות ועגלים בכמויות כאלה.לאכול חזיר זה קרוב לקניבליזם.
אולי לא הבנתי אותך התכוונת שאני חזיר ואז זה סוג של בדיחה?לאכול חזיר זה קרוב לקניבליזם.
כן, מסתבר שמבנה הגוף של חזירים דומה למבנה הגוף של אדם, ובודקים אפשרות של השתלת חלקי גוף של חזירים בבני אדם ובארה"ב אכן ניסו כמעשה נואש לשתול למישהו לב של חזיר, והניתוח הצליח, אבל האיש בסוף מת, אבל לא ידוע אם לב של אדם שמת כשליבו פועם היה באמת מציל אותו או שכבר היה מאוחר מדי להשתלה כלשהי. ואבא שלי שמע כבר מזמן שחושבים על האפשרות לרפא סכרת על ידי השתלת לבלב של חזיר, ולכן אבא שלה העלה אפשרות שביהדות הכירו את הדברים האלה ולכן אסרו לאכול חזירים. אבל לאחר כמה שנים כשהיינו באוסטריה ב-2018 זה לא הפריע לאבא שלי להזמין צלעות חזיר בוינה ולא משום שהוא שכח, אלא נראה שרעיון הקניבליות עבר לו. מצד שני הוא כבר אכל חזירים כי במלון שלנו הוגש נקניק ולא ידענו מאיזה בשר הוא אז אחותי ששומרת כשרות עד למידה מסוימת שא מקפידה על בד"צ אבל כן מקפידה לא לאכול מאכלים אסורים ולא לערבב בשר עם חלב, שאלה את האח של סבתא שלי ז"ל (ב-2018 הסבתא הייתה עוד הייתה בחיים ואחיה חי עד היום וגר בוינה) שלחתונת הזהב שלו בנו לוינה, איזה בשר הוא לא בשר חזיר, אז האח של סבתא שלי ז"ל אמר בצחוק "הלחם" כך שידענו שגם אם אנחנו לא מזמינים חזיר בחוץ, הנקניק שאנחנו אוכלים במלון הוא של חזיר, כך שנראה שמבחינת אבא שלי יותר או פחות בשר חזיר כבר לא היה משנה.אולי לא הבנתי אותך התכוונת שאני חזיר ואז זה סוג של בדיחה?
עושים ניסויים בחזירים למרות שהקרבה הגנטית של קופים לבני אדם אפילו גבוהה יותר.כן, מסתבר שמבנה הגוף של חזירים דומה למבנה הגוף של אדם, ובודקים אפשרות של השתלת חלקי גוף של חזירים בבני אדם ובארה"ב אכן ניסו כמעשה נואש לשתול למישהו לב של חזיר, והניתוח הצליח, אבל האיש בסוף מת, אבל לא ידוע אם לב של אדם שמת כשליבו פועם היה באמת מציל אותו או שכבר היה מאוחר מדי להשתלה כלשהי. ואבא שלי שמע כבר מזמן שחושבים על האפשרות לרפא סכרת על ידי השתלת לבלב של חזיר, ולכן אבא שלה העלה אפשרות שביהדות הכירו את הדברים האלה ולכן אסרו לאכול חזירים. אבל לאחר כמה שנים כשהיינו באוסטריה ב-2018 זה לא הפריע לאבא שלי להזמין צלעות חזיר בוינה ולא משום שהוא שכח, אלא נראה שרעיון הקניבליות עבר לו. מצד שני הוא כבר אכל חזירים כי במלון שלנו הוגש נקניק ולא ידענו מאיזה בשר הוא אז אחותי ששומרת כשרות עד למידה מסוימת שא מקפידה על בד"צ אבל כן מקפידה לא לאכול מאכלים אסורים ולא לערבב בשר עם חלב, שאלה את האח של סבתא שלי ז"ל (ב-2018 הסבתא הייתה עוד הייתה בחיים ואחיה חי עד היום וגר בוינה) שלחתונת הזהב שלו בנו לוינה, איזה בשר הוא לא בשר חזיר, אז האח של סבתא שלי ז"ל אמר בצחוק "הלחם" כך שידענו שגם אם אנחנו לא מזמינים חזיר בחוץ, הנקניק שאנחנו אוכלים במלון הוא של חזיר, כך שנראה שמבחינת אבא שלי יותר או פחות בשר חזיר כבר לא היה משנה.
לקופים מבנה גנטי, דומה אבל השתלת איבר של חזיר באדם יותר אפקטיבית מהשתלת איברים של קוף באדם.עושים ניסויים בחזירים למרות שהקרבה הגנטית של קופים לבני אדם אפילו גבוהה יותר.
מסיבות מוסריות כלכליות ופרקטיות .
מה הכוונה ב"אפקטיבי" ?יותר אפקטיבית
שיש יותר סיכוי שהגוף יקלוט איברים כאלה ואפשר יהיה לשרוד איתם.מה הכוונה ב"אפקטיבי" ?
מישהו שרד השתלת איברים מחזיר?שיש יותר סיכוי שהגוף יקלוט איברים כאלה ואפשר יהיה לשרוד איתם.
לא נכון, קוף נחשב לתורם אנושי, רק צריכים למצוא קוף בגודל מתאים.לקופים מבנה גנטי, דומה אבל השתלת איבר של חזיר באדם יותר אפקטיבית מהשתלת איברים של קוף באדם.
פרה או כבש או עוף לא?לאכול חזיר זה קרוב לקניבליזם.
מבחינה גנטית הם רחוקים מאיתנו. למרות שגם מבקר מומלץ להתרחק, כמו שכל המחקרים מראים.פרה או כבש או עוף לא?
מספיק עם הקשקוש המדעי אל תחליף את הנרי.מבחינה גנטית הם רחוקים מאיתנו. למרות שגם מבקר מומלץ להתרחק, כמו שכל המחקרים מראים.
החזיר מבחינה גנטית יותר קרוב אלינו.
מה זה נותן לו? הרי כל הקטע שלו היה לפתוח שרשור תוך שהוא מציין (כבר בכותרת) שהוא, כיהודי, אכל חזיר. מה שנקרא פרובוקציה מהרמה שרובנו למדנו כבר להפסיק איתן בכיתה ג' פלוס מינוס. אז מה זה ייתן לו אם הוא יפתח שרשור בו יכתוב שהוא אכל בשר כבש בהסוואה?בעברית, אתה לא אומר שאכלת חזיר. או מגיע לחנות ושואל אם יש להם חזיר.
בעברית יש כל מיני מילים אחרות שמתארות בשר חזיר.
הוא הראה לך שאכל חזיר ולא קרה לו כלום, אפילו נהנה וגם אכל בשר יותר בריא ועל אחת כמה וכמה מהבשר המלוח והתפל שאתה אוכל בכשרות למהדרין שלך.מה זה נותן לו? הרי כל הקטע שלו היה לפתוח שרשור תוך שהוא מציין (כבר בכותרת) שהוא, כיהודי, אכל חזיר. מה שנקרא פרובוקציה מהרמה שרובנו למדנו כבר להפסיק איתן בכיתה ג' פלוס מינוס. אז מה זה ייתן לו אם הוא יפתח שרשור בו יכתוב שהוא אכל בשר כבש בהסוואה?
הוא הראה לך שאכל חזיר ולא קרה לוכלום, אפילו נהנה וגם אכל בשר יותר בריא ועל אחת כמה וכמה מהבשר המלוח והתפל שאתה אוכל בכשרות למהדרין שלך.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.