גטאות ???
שלום ..אני חדש פה בפורומים וככה עברתי על כמה נושאים ומאד עיניין אותי על מה שאתם מדברים ... דבר ראשון אני רוצה להגיד מי אתם שביכולתכם להשוות בכלל בין המצב היום לשואה ואף תנאי מחייתם של הפלשתינאים בערים והיהודים בגטאות בפרט !!! מצד אחד כן, חלקכם צודק ,הפלשתינאים חלקם אכן לא חיים בתנאים הכי "נוחים" שיש והרבה מהם נאלצים לחיות בערים שצפיפותן מאד גבוהה כמו עזה אשר נחשבת לאחד המקומות בעלי הצפיפות הכי גבוהה בעולם או קליקילה אך בכל זאת ניתן להשוות את המצב הנ"ל לשנים 1939-1945 בהם נרדפו היהודים ע"י האויב הנאצי???? הגטאות אשר עליהם אתם מדברים היו אזורים שנועדו לאוכלוסייה הקטנה פי 10 מזו שהייתה שם שלא נדבר על מצבם של היהודים בהם, צפיפות , רעב אשר לא ניתן לתארו ואף החיסולים שבוצעו מידי יום ויום, תנאי הצפיפות גרמו למחלות ולמצב בו 5 משפחות ואף יותר גרו בדירה אחת ובנוף לפחד שהיה טבוע בכל אחד ואחד שאולי מחר יהיה היום האחרון שלו !!! אז מה ניתן להשוות מצב זה לפלשתינאים , אכן הם גרים בתנאים מסוימים אשר מהווים בשבילם גורם מפריע להתפתחותם בתחומי הכלכלה , התיישבות תנאי מחייה וכו ...אבל האחרויות הזו לא יכולה ליפול רק על מדינת ישראל וצה"ל בפרט . אולי אם נחשוב המנהיגים שלהם חייבים לקחת את עצמם בידדיים ולבין מה טוב בשביל העם ...לאיזה אמצעים אתם מצפים שנינקוט כאשר המטרה המרכזית לחלק מאירגוני הטרור הוא לשרש את העם היהודי ממדינתו ... שלא נשכח כי רדיפת היהודים במהלך השואה הייתה כתוצאה מהדת שלנו ומצבם של הפלשתינאים הוא כתוצאה מההסגר שעושה הצבא בעקבותהתחדשות הפיגןעים .. אתם קולטים על מה בעצם אתה משווים פה ...אני לא יכול להבין מנין לכם הזכות בכלל ליצור השוואה זו או דומה לה בנושא, הרי לא הייתם שם ובעזרת האל לא נעבור ושהאחרים לא יעברו את מה שעמינו עבר ... לא משנה כמה ספרים וסיפורים קראתם או סרטים ראיתם ותיראו בחיים לא יספקו לכם את את המידע המדויק על מה שקרה שם אז בבקשה לפני שכותבים או אומרים משהו אולי קצת נפעיל את גורם המחשבה שלנו ...