אתם,

פר ו צ ה

New member
אתם,

נראים לי חבורת רווקים/ת. שכל היום יושבים מול המסך, וחוצמזה לא פלא שאין פה כלכך הרבה חברים. אתם לא חביבים. ובטוח גם נורא כעורים. אני אישית לא מכירה אותכם/ן, אבל יצא לי כמה פעמים לקרוא אותכם/ן. האמת זה לא ממש מראה מלהיב. וזה למרות שאתם כאלו שנונים. אבל לדעתי רובכם/ן הוא עודפי הצ'אט שפוט עכשיו כאילו עלו ברמה. תסלחו לי שאני לא ממש שנונה. ותחסכו ממני את התשובות שלכם/ן, כי בטוח תנסו לעלוב בי. ואני רק אעלה גיחוך. כי הפעם בטוח קלעתי לכם בכמה דברים נכונים. ורק שתדעו לכם/ן יוצא לי לקרוא אותכם/ן רק כשאני מסטולית. אז תסלחו לי עם פגעתי.

קפת

New member
לריסה

אם את מוצאת את כל שגיאות הכתיב שלה, אבל את כ-ו-ל-ן - אני סולחת לך על הכל, ואם תבריקי אני גם אגלה לך מה שאת כל כך משתוקקת לדעת. אולי. כי אני נשמה טובה, זה למה.

מעניין...

אם מכנים פרוצה בשם "שרמוטה", היא נעלבת או שממשיכה בעסקים כרגיל?

נץ666

New member
שאלת הבחירה

בעסקים חייבים להמשיך, להיעלב אפשר לבחור

פר ו צ ה

New member
אנל'ה,

ממך לקבל תגובה כזו משמימה? אללי. ולשאלתך, prostitute פוריטנית. זהו שמי המקצועי.

קפת

New member
סיכול עצמי ממוקד

זוהי דוקטרינה ידועה, לאנטי-התאזרחות. יצירה עצמית של תנאים לכישלון מפואר וידוע מראש. הרבה יותר קל להיבחן לתפקיד אויבת העם מאשר לנסות להתשתלב. עוד שרשור מיותר. יהי זכרה ברוך.

שיכול ממוקד

(לעומת זאת), לא מצריך שום דוקטורינה. קצת דיסצפלינה ואינסטינקט בסיסי. תני כיפ, קפת.

קפת

New member
ניראה לך?

אם לא הבנת, כנראה שמגיע לך. אולי אם תתחנפי לאנליזה, היא תסכים. אנליזה, תראי, אני מסדרת לך ג'ובים. איכני?

פר ו צ ה

New member
איזה רועה,../images/Emo46.gif

ומי זו אנליזה לעזאזל? מה כבר ביקשתי? בכל אופן אני מבטיחה שמי שיסכים לתרגם לי יקבל אותי כנועה. בסדר?

קפת

New member
שמעי יקירה

בפעם הבאה שאת חולקת מחמאות ליכולותיהם ו/או תכונותיהם המנטליות או הגופניות של חברי הפורום, את היסטוריה! ואם לא הבנת, אני אתרגם: מכוערת, מדושנת ושאר מחמאות שחררי בבקשה בפורום של בנות 13. אם צריך, אני יכולה להמליץ לך על הפורום האהוב עלי. בפעם הבאה שאני קוראת תגובה שלך ובה התייחסויות כאלה, אני חוסמת אותך לאלתר. יש משהו לא ברור? אני אשמח לענות לך על כל השאלות.

למעלה