אתם,

sargon1

New member
לא שאיכפת לי

אבל תגידי תאמת (אם מתחשק לך כמובן) הכרת את הפרוצה הזו עוד לפני שנכתבה השורה שראשונה שלה כאן?

אפרופו סוגיות,

איזה סוג חביב עליך יותר - זה עם הפטמות מהקוקוס או זה עם הבוטנים?

פר ו צ ה

New member
רק שתדעו לכם ולכן.

שאת רוב המסרים שלכם בשרשור הזה לא הבנתי. אשמח לקבל תרגום, כי החונך שלי מפרח בחופשה.

פר ו צ ה

New member
אתם כלכך משועממים.

עד היום אתם דוגרים על השרשור שפתחתי לכם. וחוצמזה חג שמח לכם/ן אנשים יפים. :)

מציץ

New member
הנה הסוגיה.....

התדיינתי כה וכה עד שמתפוצצ לי המוח. \טו [יד] ואסור לאדם לבוא על אשתו בשווקים וברחובות, או בגינות ופרדסין, אלא בבית דירה--שלא ייראה כזנות, וירגילו עצמם לידי זנות; והבועל אשתו במקומות אלו, מכין אותו מכת מרדות. וכן המקדש בביאה, והמקדש בשוק, והמקדש בלא שידוך--מכין אותו מכת מרדות. [טו] ואכסנאי אסור בתשמיש המיטה, עד שיחזור לביתו.

מציץ

New member
מה למה???.

טרם שירבבת זרבוביתך מספיק כדי לקלוט שברישא.. ניחסת נחון?? כדי לחסוך לך עוד חיפוס בגולגווווולללללללללל העתקתי עבורך ואפילו הדבקתי. קפיש? ".נראים לי חבורת רווקים/ת. שכל היום יושבים מול המסך, וחוצמזה לא פלא שאין פה כלכך הרבה חברים. אתם לא חביבים." זהלמה.

ROTEM 3 0 0 3 5

New member
רצית לרוץ עם החבר'ה הגדולים

אל תתפלאי כשאת לא מצליחה לעמוד בקצב. ועד כאן, מקווה, זה לא דורש גוגל. אולי כשתיישרי קו תביני שזה לא שזוהי חבורה של אנשים שרוטים ולא מאוזנים, מגלומנים, אליטיסטים, ובעיקר – מיזנטרופים, זוהי פשוט חבורה של אנשים שרוטים ולא מאוזנים, מגלומנים, אליטיסטים, ובעיקר – מיזנטרופים. וכן, השתמשתי בקופי פייסט. עכשיו יותר טוב?

אפשר לרוץ אתכם לקפוץ אתכם לרקוד

אתכם?( חלילה לא בצוותא, אלא בדריכה משותפת על גוויות) או שאתם ממש, אבל ממש- גדולים??? מגה- לו- מניאקים? ועוד שאלה קטנה ברשותכם, זה בא ככה טבעי? בלי ניתוח? לא כואב? יש לי שפע של שאלות (תם-בלית,במגמת שיפור) סגורה כזו ( היפוכה של פרוצה), אחת הבודקת אם כף רגלה נכנסת בנוחות לנעל, או שעלי להרחיב את התודעה,או מנעד הפה, או אולי רק את האימום, וכמובן את הבינוניים שלי, כדי להדביק את קצב ההליכה שלכם? אשמח לתשובה.

קפת

New member
סחטיקה על הניקה

ואת היית פה קודם תחת השם...? כאילו שאני לא יודעת, שיש פה רק עוד אחד/ת - שמחליפים ניקים ותע(א)רים - חוץ ממני, מאיש הפח, מהנץ הסידרתי ומלריסה (שלוש אושיות הפורום היחידות שאני יודעת בודאות שהן לא אלטר אגו שלי). מגה- לא, מניאקים - כן. תשובות זה אמנון יצחק, ואנחנו מוכנים, בצעד תימני בטעם פילנטורפיה וחילבה - להעניק לך טיפול בחוקן או בנזעי מוח. אפשר גם וגם תמורת תשלום נוסף.

אז בעדינות כשאתם קוצצים לי אצבעות.

לא חייבים להכנס לנעלי הסטילטוס על המכה הראשונה,

למעלה