אתם

whitesnake23

New member
אתם

העם החולה שבתוכנו עצמותיי נושאות בנטל הכאב של היותם פה...האדמה צועקת כאשר דם ניתז ממנה וכאשר ציבורכם נושא ראשו בגאווה...עלובים ...עם נבל שקם לכלותנו... אפילו לערבים יתרון עליכם...אין דבר הגרוע מפריצות..בעיקר כאשר היא מצוייה בגנום הגזעי שלכם...אתם תכולי עיניים ובהירי השיער אתם שונאי ישראל הגדולים ביותר ושיטתכם ידועה: הרס משפחות שתכליתו רצח עם! ליהודים המעטים עד מאוד מבינכם הסליחה !

beatman

Member
../images/Emo26.gif

וסתם בשביל שתדע רצח ואכזריות ערבית גרועה הרבה יותר מפריצות.

../images/Emo46.gif אני בשוק!

איך?! איך?! אפשר לבואלפורום ולפרסם הודעה שבה רשום במילים אחרות " אני שונא לא יהודים"????? מי עלוב?? מי? איפה גהנום גזעי יא חיתכת .. מי הורס משפחות??? מי? כולם??? כן? כולם? מי פרוצה? עוד הכללות? כן? ככה... תפתח עיתון תקרא חדשות.. מי שיחרר את אאושוייץ לפני 60 שנה בדיוק? מי ? "תכולי העיינים ובהירי השיער" איך? איך? אפילו ביום כזה שבו מציינים ואומרים לא עוד לשנאה.. כי תראה\י מה קרה לפני 60 ומשו שנים? איך אפשר לומר זאת כך? האם מישהו בא אלייך ואמר לך את מה שאתה אמרת לנו?? מעניין אותי איך תרגיש אם יאמרו את זה לך! איך תרגיש אם יאמרו אתזה לך מבלי אפילו להכיר אותך? איך את\ה מעיז\ה?!

אה.. ושכחתי לומר... גם אני יהודייה.

ואני מתביישת בכך שיש יהודים כמוך![אם בכלל]... וסליחתך בסוף הודעתך אינה מתקבלת וגם לא תתקבל! יהודי... הרי בשבילך אמר ה' "כבוד חברך חביב עליך כשלך" אולי שווה לך לעיין פעם נוספת בעשרת הדברות ולהבחין שחטאת..

whitesnake23

New member
עניין

הסליחה היה בהצלה...שהרי מספר היהודים ביניכם נספר על יד אחת אם בכלל

Mrs James

New member
לך תחפש חיים

וכיוון שאף אחד לא שאל את דעתך עדיף שתסתום

באמת? למה ספרת?למה שאלת?

למה אתה יודע? שאתה יכול לומר זאת כל כך בחופשיות ?... אתה בטוח שדברייך נכונים נכון? אתה פשוט חתיכת חרא! ואני מתביישת בכך שאתה יהודי!

Janem

New member
כרגע...

יש רק אצבע אחת ביד הזאת שאני מרים לכיוונך, אתה כבר הבנת איזו אצבע.

SpyKid

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

dark dumb

New member
רגע, ומה אם כן?!?!

אני לא אומרת שזה נכון, אבל מה אם כן?!?!?! מה רע בלהיות לא יהודי?!?!? ומה זה גם-כן "שונאי יהודים"?!?!!?! היינו באים לפה? היינו מקימים פה מדינה (אם אתה לא יודע את זה עדיין מקימיי המדינה היו יצאי ברית המועצות)? היינו משחררים אותך או את אמא שלך או את סבתא שלך מידי המכונה הנאצית? היינו בכלל נלחמים בהם ומנצחים אותם? ומה זה גם-כן "פריצות"!?!?!?!!? אמא שלך פרוצה יא חתיחת בן זונה כפוי טובה!!!! ובנוגע ל"עינים התכולות והשיער הבהיר" אני בטוחה שזו קינאה!!!!! ולסיכום: לך תזדיין עם הדעות שלך בכוס של אמא שלך הזונה הזאת!!

למעלה