אתם

S v e t k A

New member
איך אתה לא מתבייש...

ועוד ביום כזה...שמציינים 60 שנה לשחרור אושוויץ לשחרור אחד מהמחנות ההרג הגדולים-הרג של אנשים בגלל שנאה מיותרת
פשוט גועל נפש...אין לי מילים אחרות לתאר את ההתנהגות המגעילה שלך

vk3

New member
בדיחה טובה יקירי ../images/Emo70.gif

מה לעשות שיש אנשים מחוסרי חיים ושפיות... נראה לי שבכלל תיארת לעיל את מחלותייך ובעיותך המטרידות אותך עד מאוד
כאב בעצמות, גרון אדום כדם מרוב צעקות, מנסה לצאת מהארון
אני מבין, הא
מסכן שלי... ולמה נבלה שוכבת אצלך בבית ועוד ערביה או מה
מה אתה בקטע של סדו בגוויות
ועוד מישהו ממשפחתך
אני מבין שהיה יפה תואר... ואיזה פריצות יש לך
זו המחלה הזאת של מרפקי היד, לא
אאוץ'
ואיזה חמוד אתה, מבקש סליחה על רצח העם השיטתי שביצעו אבותייך ביהודים... נשמע לי נשמה של בן אדם ולכם

whitesnake23

New member
אני לא מתפלא

אל תתטעו...בכלל לא מחמיאות לי כל התגובות שלכם...אבל אני פשוט מתייחס אליהם כשלג דאשתקד ...אבל אני מקווה לפחות שאתם יודעים את יעודכם בצמד מילים שמתאר אתכם טו יותר מהכל..עם עבדים שימו לב העובדה שנולדתם לעבדות אצל גברים ושפחות אצל נשים מתבטאת הכי יפה בשם האומה שלכם: סלאבים...שהרי סלאב זהו עבד! בלועזית או אם תרצו באנגלית...וככה כל חייכם העלובים...זה מה שקורה כאשר יש נוצר פחד מהחיים עצמם...

DeAth ScrEaM

New member
יהיה טוב....

אתה רק צריך כמה טיפולים אצל אנשי מקצוע... ובאמת שיהיה טוב..... רק תנסה..

Dynamo1929

New member
אני רואה שאתה אידיוט גמור

אותו בחור "חינני" שהגדיר את העם הסלאבי כעבדים-גזע נחות, הגדיר את העם שלך כתת גזע שאין לו בכלל מקום על האדמה.. באמת, אתה פשוט אידיוט..

Drunk Bullet

New member
חלאה מיואשת

אותו העם הסלאבי, שנאצי שפל כמוך קורא לו עם עבדים, הציל כמעט את כל אירופה מעבדות. תחזור לעץ שממנו ירדת..אידיוט.

Kingeh

New member
אתה בן אדם מאוד מיוחד...

מסווה את הבורות שלך בשפה גבוהה... מנסה לנתח את החיים על פי מראית עין בלבד. במילים אחרות אתה פשוט עיוור... תתעורר מהחלום ותריח את המציאות.

vk3

New member
הסבר...

אני נגד לטאטא את הבעיות הקיימות מתחת לשטיח על ידיי מחיקתן והתעלמות מוחלטת מהן
זה לא פותר אותן, נכון
אז אני בעד להשאיר הודעות כאלה כשהן לא עוברות את כול גבולות הטעם הטוב ולתת לחברי הפורום " להילחם" ולהתמודד עם סוג הבעיות הללו
סה"כ כולנו מבינים שמחבר ההודעה לוקה בחוסר שפיות וכולנו לועגים לו בצורה גלויה, אבל זה לא מונע מאיתנו לפתח דיון על בסיס דבריו האוויליים
מה שכן לא יעלה על דעתי וכן מחקתי משירשור זה, זה חלק מהתגובות שענו לגזענות, בגזענות
אז תכלס, מה אתם שונים ממנו

Nike07

New member
עוד שאלה ברשותך

הודעה גזענית שהוא כותב מותרת והודעה שמישהו אחר כותב אסורה. לא נשמע הגיוני כל כך לא?

beatman

Member
במילים אחרות-אל תרד לרמה שלו.

כי לא ישאר לאן לרדת.

למעלה