אתם

lady polegra

New member
ואני חשבתי שזה כבר נעלם.

אני זוכרת שכשאנחנו היינו קטנים בשנות ה 90 השהייתה תקופה של עליה גדולה התייחסו לעולים כאילו הם מפגרים שלא יודעים כלום, ברחוב בעבודה ובבתי הספר היו נטלפים לעולים מרוסיה. מה שהם לא ידעו זה שרובנו יהודים, יותר מתורבתים מהם. יתר משכילים מהם.. אני לא רוצה להכליל אבל ההתנהגות של הבחור ההוא למעלה מזכירה לי את הסיבה שבגללה אני לא ממש מחבבת ישראלים וככה גם גמעט כל עולה שאני מכירה שעלה בין השנים 1990-2000 בממוצע. אל תתיחסו אליו, הוא סתם מפגר שרוצה תשומת לב. הוא אפילו לא שווה תגובה.

beatman

Member
../images/Emo45.gif

אולי טכנולוגית בבריה"מ היינו קצת פחות מתקדמים מישראל. אבל בתרבות והשכלה שהם ימ**ו לנו

Janem

New member
לא נעלם.

אבל ירד בהרבה. בדור שלנו עדיין יש את זה לעיתים רחוקות, אולי בדור של האחים הקטנים שלנו זה יהיה לא מורגש...

לך תסתכל על עצמך!

כל מי ששונה ממך לא שווה כלום הא???הומואים ולסביות זה לא אנשים??? אז יש לי חדשות בשביל הומואים והלסביות יותר אנשים ממך! לך תסתכל על עצמך חיתכת גזעני !!
בני אדם גזענים ומאפלים כמו אתה לא שווים כלום!

AeroSlash

New member
תקשיב לי ותקשיב לי טוב!

הארץ הזו שאתה חי בה התפתחה בחלקה הניכר בזכות אותו העם ש"עצמותיך נושאות בנטל הכאב של היותם פה".. "אתם תכולי עיניים ובהירי השיער אתם שונאי ישראל הגדולים ביותר ושיטתכם ידועה: הרס משפחות שתכליתו רצח עם!" - אולי התבלבלת קצת אבל אתה לא מדבר עם יד ימינו של הילטר ואת לא מדבר עם קציני ה-ס.ס. אתה לא מדבר עם חברי מפלגה הנאצית! אנחנו לא תכולי עיניים ולא בהירי שיער ולאמרה הזו אין שום קשר אלינו! זה רק מראה על הבורות הטוטאלית שלך! אנחנו הם לא אלה שמרצחים עמים ולא אלה שמפרקים משפחות. אתה נמצא בבלבול קטן. ואם כבר אתה כל כך שונא את העם הזה אולי תחשוב על אירוע שמאוד קשור אליך כיהודי כל כך פטריוטי. אירוע מאוד אקטואלי: "שחרור המחנה אושוויץ". רוצה לדעת מי שחרר אותו? לא אחר מאשר הצבא האדום! יודע מה זה הצבא האדום? הסובייטים! אז במקום לבוא ולהגיד פה טונה שטויות אתה צריך להגיד תודה בכלל על זה שנשאר משהו מהעם שלך!

AeroSlash

New member
ואחרי שקראתי מה כתבת בפורום

אחר אין לי שום ספק. הדעות שלך הן זהות באופן מעורר בחילה לדעותיהם של הנאצים! הומואים, לסביות וכל מי שלא מושלם לדעתך הוא כתם, הוא לא לא שווה כלום לדעתך! לך 60 שנה אחורה ותזכר למה הובילו הדעות האלה בפעם האחרונה! ששני שליש מהעם שלך הוכחד בשיטטיות!

beatman

Member
../images/Emo45.gif

חלקנו תכולי עיניים ובלונדינים וזה לא עושה את אותם אנשים נאצים. סבי ואחיהם(יהודים) נלחמו בצבא האדום וחלקם נפלו במלחמה.

AeroSlash

New member
התכוונתי לזה..

שתכולי עיניים ובהירי שיער ששנאו את היהודים היו האנצים והם אלה ששמו דגש על ההבדלים האלה.

beatman

Member
לא כל הנאצים היו בלונדינים

והם שמו את הדגש על העניין הגזעי,לפי תורת הגזע של הפיהרר.

U z b e k

New member
טמבל

בכל עם קיימים אנשים טובים ופחות טובות מה שאתה עושה זה הכללה...
ואני אשמח אם ימחקו את ההודעה שלך כמה שיותר מהר..

אני אני מאוד אשמח!

נימאס לי מהגזענות שכותבים פה בפורום!
אנשים חסרי חיים ותרבות גררררררר

למעלה