אתם...
אני אוהבת אותכם... ואמנם אני לא המנהלת,אבל גם לי אתם מעלים חיוך,וגם אני גאה בכם. קארל,אני שמחה לראות שחזרת אלינו,אני מקווה שהכל עבר בשלום.אוף,אני רוצה לדבר איתך!למה אתה אף פעם לא כאן בשעות המתאימות? הולדן ומיואשת,טוב לראות אותכם כאן משתלבים ולוקחים לי את תפקיד מציפת הפורום!זה בסדר,יש לי דברים אחרים לעשות....נחמד שאתם כאן.תמיד כיף שיש פרצופים חדשים
בדויתית שלי,אני נורא מתגעגעת אלייך!ולמה את לא מחזירה טלפונים???את כבר לא אוהבת אותי יותר
?נו כבר,אני יודעת שאת מתגעגעת ומתה להתקשר!אז יאללה! נאסטי אהובתי!את חסרה כאן כל כך!ועובדה שאנחנו עדיין כותבים לך!חומד,אם אני לא רואה אותך בפורים,אני אישית קורעת לך את הצורה!במו ידי! ומורני שלי...את כזאת נפלאה!שוב,תודה,תודה,תודה!באמת שאת עוזרת לי,גם בזה שאת סתם מעלה לי את המצב רוח.אני כבר מחכה לפורים!!!אוהבת אותך... וכל השאר-ליאורי,בבר,וכו`,גם אותכם אני אוהבת! בכל אופן,שיהיה ערב מצוין. אוהבת כל כך שניקו
אני אוהבת אותכם... ואמנם אני לא המנהלת,אבל גם לי אתם מעלים חיוך,וגם אני גאה בכם. קארל,אני שמחה לראות שחזרת אלינו,אני מקווה שהכל עבר בשלום.אוף,אני רוצה לדבר איתך!למה אתה אף פעם לא כאן בשעות המתאימות? הולדן ומיואשת,טוב לראות אותכם כאן משתלבים ולוקחים לי את תפקיד מציפת הפורום!זה בסדר,יש לי דברים אחרים לעשות....נחמד שאתם כאן.תמיד כיף שיש פרצופים חדשים