אתם

וייפי

New member
אתם

אנשים שמבינים באמת במוזיקה ובניגוד לאנשים בפורומים אחרים(שלא אזכיר את שמם) אתם לא מעוורים ע"י הערצה מטורפת למלכות פופ בלונדיניות-מחומצנות!ולפיכך רציתי לדעת מהי דעתכם על הזמרת הטובה ביותר מכל הזמנים,שר?לדעתי שר מאוד טובה מה גם שיש לה קריירה מוזיקלית של כמעט 35 שנה

סליידר

New member
שר???

אני מעדיף בריטני! שר עשתה יותר ניתוים פלסטיים ממנה, ואת הקול שלה היא משפרת עם אפקטי מחשב. יאק.

דווקא להיפך

זה ששר משפרת את הקול שלה עם אפקטי מחשב אומר שהיא מודעת לכך שהקול שלה צורם ומגעיל, בניגוד לבריטני שהחמצן כנראה עלה לה לראש והיא כנראה חושבת שהיא סלין דיון או מינימום כריסי היינד.

ranenet

New member
נראה לי ש...

היא מוציאה עכשיו אלבום אקוסטי, רק היא והגיטרה...

ranenet

New member
נסה את...

Tom McRae זמר בריטי עם קול א-ד-י-ר, פשוט ממיס אותך. חבל לי שהוא עוד לא התגלה בארץ, למרות שנראה לי שאפשר להשיג את האלבום שלו פה.

קליפס

New member
לצערי ולצער עוד כמה,

דווקא אי אפשר. עדיין אפשר לשלוח אנשים שנוסעים לחו"ל. לחברות התקליטים לא משתלם להביא לארץ דיסקים לא מוֹכרים. מוכרים as in מכירה ולא כ מוּכָּר

Esmena

New member
ייתכן ואתם מדברים על האנפלאגד

שכל העולם מדבר עליו כרגע. יש בו 13 שירים חדשים לגמרי, וכן, זה רק היא וגיטרה. ברוב הביקורות שאני קראתי, נאמר שלוריין אינה גיטרסטית מדהימה והגיטרה לא מעבירה את השירים כלל . אני הורסת מסיבות

Esmena

New member
לא סובלת את הקול של שתיהן ../images/Emo4.gif

(וזה שתיהן, לא שתיהם)

ג´ניס ג´ופלין??? ../images/Emo5.gif

סלחי לי בזמן שאני מקיא. ג´ניס ג´ופלין?? איזה קול מכוער וצרוד של סוסיתא שלא מתניעה ביום חורף גשום. זו הזמרת ה"מוערכת יתר על המידה" ב-ה´ הידיעה!

SMILE 4 NOTHING

New member
תקיא,תקיא,זה בריא,

אבל זה ענין של טעם,אני ממש אוהבת את הקול שלה,הוא ממש מגניב! והשירים שלה מאוד מאוד יפים!

נכון, ענין של טעם

אני למשל אוהב את ברי סחרוף למרות שהקול שלו נשמע כמו המשור מהנגריה (
לגשש) כי הוא מוסיקאי טוב והאוזניים שלי מסמפטות את השירים שלו. את ג´ניס ג´ופלין אני לא סובל כי לטעמי הקול שלה ממש לא נמצא בתחום התדירויות שאני יכול לשמוע יותר מ-2 שניות, מה גם שמשום מה, לפי מה שהבנתי, היא נחשבה ל"תקווה הלבנה" של הבלוז, משהו טיפשי במיוחד כי אני לא שומע שום בלוז בשירים שלה, רק קול צורם וקיטורים על "כמה שהחיים שלי קשים". אבל שוב, זו רק דעתי ועל טעם וריח לא נלך מכות, קודם נשחק שש-בש :)

למעלה