אתם Nerds?

ArchiTomer

New member
את פאג-האג

זה בכלל רמה אחרת. סטרייט מחמד זה דווקא אחלה תואר. אני מכיר כמו הומואים-מחמד, אבל אתה הסטרייט-מחמד הראשון שיצא לי לפגוש.

Woking

New member
by appointment to Her Majesty

Queen ro! What are your qualifications? We Brits know the value of sucking up to our royals. And as proof that I am her most loyal subject I bring my dearest queen this trinket.​

een ogenblik

New member
אינך מבין - זו הייתה שאלה רטורית!

אני סטרייט מחמד חו"לניקי בזוגיות נטולת ילדים. הוכרזתי כבעלת תפקיד יחודי, שאיני זקוקה להאבק על איושו, בפורום הורות הומולסבית כבר לפני זמן רב. בגאוה בחו"ל אין חשיבות למגורים בחו"ל, או לילדים, אז פתאום ככה אתה מגיח לך בהיותך "סטרייט" ו-"מחמד", וחושב שאתה יכול לקחת לי את התפקיד?

een ogenblik

New member
אני "סטרייט מחמד" ותיק, ואיני זקוקה

לתארים חדשים כדי לחזק את מעמדי. מה גם שאתה הוכרזת כהומו של כבוד, תואר שאין לי בו כל עניין.

ro99

New member
אוחן'לה...

את מזלזלת בסמכות שלי? יש לי זכות שרירותית להעניק תוארי כבוד למי שזכאי לכך. תוארי הכבוד בממלכת ro מוענקים על סמך הגחמות שלי בלבד ולא של אף אחד מפשוטי העם. ואם זה לא מוצא חן בעיניך אז tough - לכי תמצאי דיקטטורה אחרת. אני המלכה, אז נא נא נא נא נא!

een ogenblik

New member
אוחן'לה? מה רע באוחן'יה המקומי?

אין לי כל בעיה בתואר שהענקת לווקינג, איני מתכוונת להתחרות על מקום "הומו של כבוד". לעומת זאת גם לך צריכה להיות בעיה עם "חיית המחמד הסטרייטית של הפורום", שכן העלמת סטרייטי פורום אחרים, וצימצום נציגות סטרייטית לווקינג בלבד, תוביל לצימצום עד העלמה של ציבור מעריץ וסוגד. האם זו לא בעיה בעינייך? האמנם את מלכה המסתפקת בכה מועט?

een ogenblik

New member
ואת רוצה לאכול אותו?

שום דבר שקשור להכנת אוכל אינו חזק אצלי, והסיכוי שישאר משהו, חוץ מהרבה ליכלוך, אינו גדול. לא כדאי לך.

ro99

New member
Off with her head!

את לא משאירה לי שום ברירה אחרת. אלא אם כן תשכנעי אותי שיש לך כשרונות נסתרים שאין שני להם, כמו למשל: שילוב סצנות פולקלוריסטיות מימיה הקדומים של פתח תקווה בגובלנים, שירת הרפרטוואר המלא של להיטי צביקה פיק ביפנית, או ריקודי בטן תת-מימיים. אני מצפה בכליון עינים לתשובתך.

een ogenblik

New member
בודאי שיש לי כשרונות נסתרים!

ומכיוון שהם נסתרים, אז הם אינם גלויים. * אני טובה במציאת גרוטאות בחנויות יד שניה, כאלה שעולות גרושים, אבל נראות בסדר אחר כך בבית. * אני טובה בצביעת קירות עקומים ומלאי קרעי טפטים. * וחוץ מזה, יש לי איש שמכין אוכל נהדר, ואני תמיד יכולה לרתום אותו לארוחים.

ro99

New member
טוב, ילדים. די לריב!

מהיום אוחן תקרא לעצמה סטרייטית מחמד, עם כל הזכויות הקשורות בכך (התחנפות למלכה ועבודת כפיים ללא תמורה בארמון המלוכה). לצערי (או בעצם לצערך - I can live with it), הזכויות שהוענקו לווקינג בגין הכתרתו ל-Honorary Homosexual (תואר אצולה שעובר בירושה), אינם ברי יישום לגביך. אם אני רואה כבשה אחת שלך מסתובבת לי פה מתחת לרגליים, heads will roll, ואני לא מדברת על ראשי כבשים...

een ogenblik

New member
עכשיו אני מרוצה

ומכיוון שאיני מעוניינת בזכויות שאינן שלי, כבשיו של ווקינג יכולות לעשות כרצון, ובלבד שלא ילכחו את היותי מחמד.

ArchiTomer

New member
אני מעוניין לדעת

מי מינה את רו למלכה? ואם היא המלכה אני קורא להפיכה

ArchiTomer

New member
הלו הלו

בואי נשנן את המנטרה הבאה: תומר הגורו, תומר הגורו, תומר הגורו, אני עושה כל מה שתומר אומר לי, תומר הגורו, תומר הגורו, תומר הגורו... להגיד לפחות שלוש פעמים ביום אחרי תפילת "תומר מלא רחמים"

למעלה