אתם Nerds?

odedee

New member
צודק!

דווקא היה לנו שרשור פעם, מי מלכת הפורום. לא זוכר מי זכה, אבל זו לא היתה RO...

odedee

New member
תני לי לנחש

Nerd?

een ogenblik

New member
אבוי לבושה - לא

איני Nerd, גם אם לא ממש Cool. העובדה שאינני חובבת מחשבים, וכי לימודי המדעים שלי הסתיימו בתיכון לפני הרבה שנים הייתה בעוכרי. יחובר שאלון לחנוני הסטוריה וספרים לאלתר!

Nirvana0

New member
להלן השושנים ...

לכווווווולם - לכל אחד בערך שורה של שושנים! יום נעים

odedee

New member
טוב...

70% מהעם פחות נרדיים ממני. אולי זה נשמע יותר טוב ש-30% הם יותר? האמת, זה לא נשמע טוב בשום צורה. אבל ככה זה, ואני proud!

eig

New member
והנה התוצאות שלי

94% scored higher (more nerdy), and 6% scored lower (less nerdy). What does this mean? Your nerdiness is: Definitely not nerdy, you are probably cool.

TrigATUSA

New member
Nerd Wannabe

25% ממש כמו שהיגדרתי את עצמי.. אני חייב להשתפר. מיד להגדיל את הזיכרון במחשב. אולי LINUX? אני תמיד אומר לחברים שמה שהציל אותי מלהיות Nerd גמור הייתה העובדה שנהייתי הומו ואז הייתי חייב ללמוד לקנות בגדים מגניבים, לארח בסגנון ולהתמלא במוזיקה עכשיווית. הכל לחץ חברתי!

ArchiTomer

New member
והתוצאה היא.....

41% scored higher (more nerdy), and 59% scored lower (less nerdy). What does this mean? Your nerdiness is: Somewhat nerdy. I mean face it, you are nerdier than about half the test takers. הידד! קיוויתי לצאת קצת יותר נרדי, קצת איכזבתי את עצמי... טוב, נו מילא אולי בפעם הבאה אני אתכונן יותר טוב

Woking

New member
ואני מצטט

47% scored higher (more nerdy), and 53% scored lower (less nerdy). What does this mean? Your nerdiness is: Somewhat nerdy. I mean face it, you are nerdier than about half the test takers.​

Woking

New member
השאלה היא

כמה פעמים עשיתי את השאלון לפני שפרסמתי את התוצאה...

עודדי...

שמתי לב שהצבת את ההודעה בשבע בבוקר (מקווה שהשעה אצלך דומה לשלי,אחרת כל התיאוריה שלי תתנפץ). אז הנה לך דרך טובה לבדוק את רמת החנוניות שלך- אני ער בשעה שבע בבוקר כי: 1.חזרתי ממסיבה ואני בדרך ל after party 2.חזרתי מחברים 3.אני סתם לא מצליח להירדם 4.אני כותב את התזה שלי בפיזיקה גרעינית ולא הרגשתי איך הזמן טס. נראה לי שפירוט על שיטת הניקוד מיותר כאן....

odedee

New member
ושלום גם לך...

קודם כל, לא נוותר לך על שרשור היכרות רשמי. את יודעת, מין הודעה כזו שבה את כותבת שכבר חצי שנה את קוראת את דברינו המחוכמים, ואת מקווה שזה בסדר לכתוב הודעה, ומה בעצם צריך לעשות כדי להיות חברה בפורום, ואז אנחנו כולנו כותבים לך ברוכה הבאה ושמים אייקונים של
ו-
ושואלים איפה את גרה ואם יש לך בת זוג
. ייתכן שזה לא הסטייל שלך, אבל הענין לא נתון למיקוח, ככה זה ואין ברירה. שנית, כמו שהחתימה שלי אומרת, אני נמצא בסן פרנסיסקו. אי לכך כשבישראל שבע בבוקר, פה תשע בערב. מעט מאד (מאד!) דברים יגרמו לי להיות ער בשבע בבוקר. ואת התזה שלי כתבתי לפני שמונה שנים, והיא לא בפיזיקה גרעינית. אז כמה נקודות אני שווה אצלך?

שלום לכל אלו ...

שעדיין לא מכירים אותו ובהם גם מנהל הפורום
אז ראשית,לא הצגתי את עצמי כיוון שאני,למרבה הפלא,אחת מחלוציות הפורום. נדדתי לכאן (יחד עם RO ועוד כמה) לאחר שפורום "גאים החו"ל" ב PRIDEZINE נסגר. השתתפתי לא מעט בפורום ואכן היתה לי הפוגה קצרה שהוקדשה לעתיד האקדמאי שלי. הנה אני כאן,שוב
לכל אלה שלא מכירים אותי- אני בת 25 (אוטוטו ) ,גרה ולומדת במזרח אירופה ( מעדיפה להיות כללית עד כדי כך בשלב זה).לא,אין לי בת זוג. מה עוד..? שאלו ואענה בשמחה. ועודדי- התחלת אצלי ברגל ימין והכל בזכותזה שיש לך אותו שם בדיוק כמו החבר הכי הכי הכי הכי טוב שלי בארץ (שגם הוא,כמה מפליא,גיי). בזכות זה,אני מעניקה לך בכבוד 9 נקודות מתוך 10 (שתהיה סיבה לשאוף להרשים אותי עוד..
ותשע בערב זו אכן שעה שלא מאפשרת הסקת מסקנות לרמת החנוניות. חנון או לא חנון,הנה ברכת שלום ונעים להכיר

ronnl

New member
שלום אבל לא לא לא

רק לא ככה! נטשה צריך לעשות את זה מסודר את לא תתחמקי מזה העם דורש שרשור היכרות!

למעלה