אתם Nerds?

ro99

New member
Not nerdy

but then again maybe not all that cool either
I guess that's what happens when you have had an education?

rupio007

New member
ואני חנון????../images/Emo105.gif

כן אני באמת חנון.... אני קיבלתי שני יותר חנון מ60% מהאנשים שעשו את השאלון הזה... ואני גאה בזה!!!!!!! הכי טוב להיות חנון!!!!! איזה כיף לי!!!! הידד לחנונים!!!! זה גובל באי שפיות זמנית.....או שלא???

odedee

New member
הלו, ככה נכנסים לפורום?

העם דורש שרשור היכרות!!!

Nirvana0

New member
צודק, חצוף מדי מצדי ../images/Emo52.gif

טוב אז ככה, לפני שהעם ידרוש היכרות! אולי, מוטב לשאול את העם אם יש בפורום הזה מקום לערבים פלסטינים ישראלים? אם כן, אז נלחץ ידיים, נפזר שושנים
ואעשה היכרות. ואם לאו, אז לא נורא! התרגלנו לדחיות המוניות ואנחנו עמידים אפילו במי בריכה קופאים
. מה שכן ועל אף האמור לעיל, אמשיך לפקוד את הבית המפואר והמקושט במיטב המוחות הקודחים ולקרוא את שרשוריכם המעניינים ומאירי העיניים (מבלי כמובן לכתוב בו). יום נעים לכולכם

odedee

New member
לא הבנתי

אני מכיר ערבים פלשתינאים, ומכיר ערבים ישראלים. אבל ערבי פלשתינאי ישראלי זה קצת סתירה, לא? לפחות לפי הבנתי, פלשתינאי זה לא ישראלי, וישראלי זה לא פלשתינאי. לפחות בינתיים.... או שהכל סתם מטפורה או בירור ערכי מעמיק? בכל מקרה, ברוך הבא.

ro99

New member
Odedee darling...

נראה לי שאתה צריך להגיד ברוכה הבאה... הצצתי בכרטיס.
אני אישית לא רואה סתירה בין המושג פלסטיני וישראלי. לרוב הערבים הישראלים שאני מכירה יש קרובי משפחה פלסטינים (ז"א גרים בשטחים מחוץ לישראל). יש פה עניין של שייכות לעם/לאום יותר מאשר לדבר שרירותי שקשור פשוט מאוד במקום מגורים. אז בכל מקרה Nirvana0, ברוכה הבאה לפורום. אני שמחה לראות שסוף סוף יש פה משהי יותר זקנה ממני
(את נראית שגעון בשביל אחת בת 100!). דרך אגב, אנחנו מכירות, או שסתם נדמה לי?

eig

New member
בלי להיות תקיף

ובלי להעליב כי זה הכל בבדיחות הדעת, אבל ההודעה של חברינו החדש נשמעת הרבה יותר מכיוון פולניה מאשר פלסטינה :)

Nirvana0

New member
מעניין eig

ומהיכן זה נובע? כאילו, מהיכן הסברה הזו? מאד מסקרן אותי לדעת.

ro99

New member
שים לב, eig, חברתנו ולא חברנו

ואכן, אני מבינה היכן אתה רואה "פולניות" ויודעת שאין שום כוונת רוע בדבריך... אבל לצערי, כבר ראיתי את זה בפעולה בפורומים אחרים, ואני יודעת בדיוק על אילו דברים מחרידים היא מדברת.

eig

New member
כוונתי היא,

טוב הבנת את כוונתי לגבי הפולניות. לא יודע מה קורה במקומות אחרים ועל מה רקע הדיונים, אני רק אומר שאף אחד אחר פה לא נכנס עם הצהרות לאומיות כמו: אני ישראלי לשעבר אבל היום מרגיש חלק מהכתר (משהו שיוכלתי ךלומר:) אני צוחק) וכו וכו... אם חברתינו ישראלית, פלסטינית, whatever, כאילו ok so? התגובה היחידה להצהרה כזו היא, יופי אני איג ויש לי עיניים כחולות נעים מאוד.... לא משנה נו הבנת אותי בכל אופן זה פורום גאווה בחו"ל ואנחנו לא נפתח פה שולחן דיונים לשלום והחזרת שטחים. אני חושב שמרביתנו הצהירו את דעתם ברגליים :)

Nirvana0

New member
תודה ro99 ../images/Emo140.gif

אכן, צדקת! כשבדקתי את עצמי ממש לפני שתי דקות עדיין הייתי אישה בכל רמ"ח אבריי, כפי שרשום בכרטיס
אני שמחה לדעת שאת צעירה ממני, ושמחה יותר בשמחתך
תודה

Nirvana0

New member
Odedee

זה מסובך, חבל להיכנס לזה בכלל! על אף שהשאלה ו/או הטענה שהעלית חשובים ומהותיים לכל ערבי פלסטיני "ישראלי", ואני בטוחה שהינך מעורה בפוליטיקה הארצישראלית על מיקומך הנוכחי. אהמממ אולי צריך להעלות את השאלה מיהו ערבי/פלסטיני/ישראלי (במקבילה של מיהו?)

Woking

New member
נראה לי

שהציונים הצליחו לבלבל אפילו את הערבים לגבי הזהות הלאומית שלהם. ברוכה הבאה, למרות שאני כאן רק אורח על תקן חיית המחמד הסטרייטית של הפורום.

למעלה