אתם רואים!? !!!!GT

FireZeroX

New member
הקול של גוקו עשה לי בחילה

לפאן יש קול לא גרוע אבל לא ממש טוב, והפתיחה לא עד כדי כך גרועה יחסית לדיבובים של צ'ה לה וWe Got Power, לא?

linki252

New member
אה, פתאום גוקו יודע מה השם של פילאף

מזה הדבר הזה? לא יכולים לעשות תרגום בדיוק כמו שהוא???

שאלות

1. בגלל שקאמי ופיקולו נפרדו הכדורים נהיו שחורים? איך זה רי הם נפרדו מזמן אלה אם כן זה השילוב שלפני סל... 2.למה יש לגוקו רק שנה למצוא ת'כדורים? 3.מאיפה גוקו ופילאף מכירים?

linki252

New member
עזוב אותי באמא שלי...

1. לא הכדורים יכולים להיות שחורים תמיד!! הם לא חייבים להיות כמו הכדורים של כדור הארץ!! 2. ככה! כי כדור הארץ יתפוצץ! 3. מדרגון בול!!!!

gokussj2

New member
תשובות

1. אלה כדורים שקאמי יצר כביכול לפני שפיקולו יצא ממנו , זתומרת לפני שהם נפרדו בכלל כשקאמי רק הגיע לכדור הארץ. 2.למה יש לגוקו שנה, ככה החליטו בסידרה , שתוך שנה אם לא מחזירים את הכדורים לכוכב עליו ביקשו את המשאלה , אותו כוכב יהרס. 3.גוקו ופילאף מכירים מעונת דרגון בול שבאה לפני דרגון בול זי למי שלא ראה...

linki252

New member
כי בגירסה האמריקאית הוא לא יודעעעעע

וגם בדרגון בול הוא לא ממש אומר לו...

URNFS

New member
טוב הגרסא האמריקאית ח-ר-א ^_^

גם בדרגון בול ביפנית הוא אומר לו,מספר לא מבוטל של פעמים. אל תשווה את מה שאומרים בעברית למה שאתה מכיר באנגלית כי הם מתרגמים מיפנית. (ובשביל לרצות אותך - אולי,רק אולי, מצרפתית -_-)

Kingeh

New member
הוא אומר לו גם באמריקאית

ואני חייב להגיד שג`יטי כל כך לא ריגש אותי שאני לא רואה טעם לראות את זה בעברית אפילו.

Kingeh

New member
הוא אומר לו גם באמריקאית

ואני חייב להגיד שג`יטי כל כך לא ריגש אותי שאני לא רואה טעם לראות את זה בעברית אפילו.

gokussj2

New member
בג'יטי פשוט מרגישים גם בלי

שיגידו לי שזה לא אקירה , פשוט לא , אין מורכבות , אין עומק אין כלום , זה כאילו חוזר על דרגון בול זי בקיצור ל-64 פרקים ובעטיפה חדשה , אבל כל הרעיון הכללי הוא אותו דבר , רק שג'יטי מעבירה את כל זה בצורה משעממת ולא ייחודית.

linki252

New member
כניראה שלא ראיתי את האמריקאית....

וראיתי בכלל ת'זאת האנגלית

למעלה