זה אותו שיר שהיה בפרקים האחרונים של זי לא?
ל לכרטיס האישי לחץ כאן New member 23/1/05 #38 לא מבינה... X: אני לא רואה שום טעות בלתת לילד לדובב ילד =/
G gokussj2 New member 23/1/05 #39 אחחח גוקו לא ילד , תראי בדיבובים בשפות אחרות , יש לו קול של ילד אבל הדיבור בוגר , פה פשוט עשו אותו ילד אהבל יותר גרוע מגוהאן כילד(אפילו זה כבר עדיף)
אחחח גוקו לא ילד , תראי בדיבובים בשפות אחרות , יש לו קול של ילד אבל הדיבור בוגר , פה פשוט עשו אותו ילד אהבל יותר גרוע מגוהאן כילד(אפילו זה כבר עדיף)
G gokussj2 New member 23/1/05 #37 מה שכן הייתי מעוניין לדעת זה אם ישדרו אי פעם את דרגון בול זי עוד פעם מההתחלה , את הסאגות הראשונות בעברית לא הייתי מתנגד לראות
מה שכן הייתי מעוניין לדעת זה אם ישדרו אי פעם את דרגון בול זי עוד פעם מההתחלה , את הסאגות הראשונות בעברית לא הייתי מתנגד לראות
P PernaLonga New member 23/1/05 #40 מה זה קטעי הפורונו האלה בשיר!?!?!? ראיתי עם אחותי הקטנה... והיא שואלת אותי שאלות.... זה לא לעניין!!!!!!!
מה זה קטעי הפורונו האלה בשיר!?!?!? ראיתי עם אחותי הקטנה... והיא שואלת אותי שאלות.... זה לא לעניין!!!!!!!
P PernaLonga New member 24/1/05 #52 רואים בסרט פתיחה את גוקו רוכב ערום על איזה דרקון או משהו. לא זוכר. כאילו זה לא אמור להיות ערוץ הילדים?
רואים בסרט פתיחה את גוקו רוכב ערום על איזה דרקון או משהו. לא זוכר. כאילו זה לא אמור להיות ערוץ הילדים?
ה הגולש באינטרנט New member 25/1/05 #55 צודק..וגם בסדרה עצמה היה ../images/Emo185.gif קטע כזה,הילד הזה שיצא עם פאן בפרק הראשון רק רצה לגעת בה..ואז שהוא ראה שהיא נלחמת הוא חשב לעצמו בראש:"וואי..מה יקרה לי אם אני אגע בה.." ובגלל זה הוא ברח.
צודק..וגם בסדרה עצמה היה ../images/Emo185.gif קטע כזה,הילד הזה שיצא עם פאן בפרק הראשון רק רצה לגעת בה..ואז שהוא ראה שהיא נלחמת הוא חשב לעצמו בראש:"וואי..מה יקרה לי אם אני אגע בה.." ובגלל זה הוא ברח.
ש שמוליק בן ציפציף New member 24/1/05 #43 איזה קטעי פורנו? למרות שזה לפני כמה שעות אני עדין לא זוכר....
G gokussj2 New member 24/1/05 #51 הם עשו טעות בסופו של דבר לפי דעתי היו צריכים לשדר את דרגון בול לפני דרגון בול זי , ואם לא אז אחרי , פשוט אי אפשר לוותר על הסידרה המצויינת הזאת
הם עשו טעות בסופו של דבר לפי דעתי היו צריכים לשדר את דרגון בול לפני דרגון בול זי , ואם לא אז אחרי , פשוט אי אפשר לוותר על הסידרה המצויינת הזאת