אתם עושים מפגשים?

• פותח הנושא hetz
  • פורסם בתאריך

hetz

New member
אתם עושים מפגשים?

היי, סתם לידיעה - אתם גם עושים מפגשים לפעמים? התחום קצת מסקרן אותי אם כי אני לא הולך כרגע להתחיל ממש להתעמק בו, אבל להיות במפגש כזה זה די מעניין, לשמוע קצת מה אנשים אומרים וכו´... אז אם יש מפגש - מתי והיכן בבקשה? חץ

hetz

New member
חבל...

דווקא עכשיו שראש השנה קרב, הרמת כוסית יכולה להיות מאוד מתאימה :) חץ

L e s t a t

New member
דווקא לא

ראש השנה ההולך וקרב הוא ראש השנה היהודי, רוב יושבי הפורום אינם יהודים.

יצאת מההקשר טיפ טיפה יותר מדיי.....

הוא מתכוון שהיות שכולם מודעים למשמעות החג אבל לא כולם כאן יהודים או כולם חוגגים את החגים במסורת היהודית עדיין יהיה שמח להצטרף ביום שמח זה (להבדיל מכל הימים שבהם התקיימו פיגועים או דברים כאלה....) במפגש פורום שמח ועליז....... טיפה הגזמתי...... אז לך..... מי שכתב את ההודעה..... תקן אותי אם פירשתי אותך לא נכון..... ואני באמת "עצוב" מכך שגם המפגש פורום לא יצא לפועל וגם מפגש הצ´אט לא יצא!!!! וזה מזה מבאס!!!! אז אני מקווה שנקבע מועד אחר למפגש הצ´אט ולמפגש הפורום....... בהרבה תודות על תגובות מהירות...... "ניאו המקורי"

...

מפגש הפורום שלא התקיים היה אמור להיות מתישהו בחודש השני של החופש... בכל מקרה, עוד מעט יש את ראש השנה (תודות ליהודים המקסימים שבארצנו) ואני מניחה שיהיה מפגש שאני לא אגיע אליו לצערי. דרך אגב... לסטט, מצטערת שאת כל זה כתבתי בלי שום קשר להודעה שלך, התכוונתי לכתוב משהו אחר ושכחתי..:) בכל מקרה, שתהיה לכולם תחילת שנת לימודים סבילה ותזכרו שתמיד יש עוד חופשה באופק!:) ירדן

למעלה