אתם עוד תשנאו אותי

טוב אני יענה...

1)שם? סיון 2)גיל?16 3)מספר אס"ק?128628343 4)איימיל? [email protected] 5) מקום מגורים?הרצליה 6)אוהבים את ארץ ישראל? לטייל כן אבל לגור לא 7)מה אתם חושבים על שביתות בארץ? מעצבן כבר... 8)המקום שאתם הכי אוהבים בית? החדר שלי... 9)היחס עם הורים שלכם?on & off 10)כמה אחים יש לכם? אח אחד ואחות אחת 11)אם אתם בקשר טוב עם אחים שלכם? כן מאוד 12) דמות שאתם מערצים בשפחה? אח שלי 13)דמות שאתם מערצים באופן כללי? אין לי 14)אתם מאמינים באהבה מי מבט ראשון? התכוונת ממבט ראשון...לא ממש 15)מקצוע שאתם הכי שונאים? הכל... לשון בעיקר 16)מקצוע שאתם הכי אוהבים? אין... 17) השיר שאתם הכי אוהבים? Paula Cole - I Don't Want To Wait 18)סרט דסני שאתם הכי אוהבים?פו הדב זה של דיסני? 19)מה הוא הסרט שאתם הכי אוהבים? אין לי מושג 20)לאיזה דמות מי סרט מציור אתם הכי דומים? אין לי מושג 21) מה אתם חושבים על שאלון זה? מתחיל לעצבן... לא שלך.. אלא שאלנוים בכללי...

H i L o N e T

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo2.gif

1)שם? הי
ה. 2)גיל? 15 וחצי. 3)מספר אס"ק? 288230095. 4)איימיל? [email protected] [זה גם המסנג'ר שלי
]. 5) מקום מגורים? טבריה. 6)אוהבים את ארץ ישראל? בדרך-כלל. 7)מה אתם חושבים על שביתות בארץ? שביתות? זה טוב כשזה בביצפר
. 8)המקום שאתם הכי אוהבים בית? מממ... בבית? החדש שלי
. 9)היחס עם הורים שלכם? דיי טוב. 10)כמה אחים יש לכם? 2
11)אם אתם בקשר טוב עם אחים שלכם? מממ... לא משהו, הרבה ריבים. 12) דמות שאתם מערצים בשפחה? מממ אנאערף
. 13)דמות שאתם מערצים באופן כללי? ממ דמות...? ת'אמת לודעת, אני מעריצה את חברה שלי רחלי, כי היא כזאת ילדה נשמה... שאוהבת את כולם ותמיד מוכנה לעזור. ואנ גם מעריצה את
ברי
בין
, הנה שתמונה שלי שבה לא רואים ת'פנים שלי [זה אחרי שהחלקתי את השיער] ורואים בעיקר את השיער ואני טיפונת דומה לאבריל
, אבל זה רק כי לא רואים את הפנים. 14)אתם מאמינים באהבה מי מבט ראשון? מממ... לא. לדעתי כדי להתאהב במישהו צריך להכיר אותו יותר וזה כבר קורה במבט שני ושלישי ורביעי וחמישי.... 15)מקצוע שאתם הכי שונאים? הכל
. 16)מקצוע שאתם הכי אוהבים? אומנות[?]
. 17) השיר שאתם הכי אוהבים? מממ כרגע? "How soon is now?" "Don't speak" ועוד...
. 18)סרט דסני שאתם הכי אוהבים? ממממ הכל [?] כמעט. 19)מה הוא הסרט שאתם הכי אוהבים? יש יותר מידי אין "הכי". 20)לאיזה דמות מי סרט מציור אתם הכי דומים? אין לי מושג [
] אולי פיטר פן? כי אני לא רוצה לגדול וזה...
. 21) מה אתם חושבים על שאלון זה? שאלון חביב. אני אוהבת שאלונים
.

כי כתבת

אבריל לאבין עם כל מיני ויים ואיקסים, ומה שנשאר בכתב רגיל היה "ברי" אז חשבתי שהתכוונת לברי סחרוף

thebaby

New member
צריך לענות על אחד שתכירו אותי../images/Emo101.gif

1)שם? נדב 2)גיל? 15 עוד מעט 16
3)מספר אס"ק? 59820142 4)איימיל? [email protected] 5) מקום מגורים? יבנה 6)אוהבים את ארץ ישראל? אני מניח שכן. 7)מה אתם חושבים על שביתות בארץ? טוב
8)המקום שאתם הכי אוהבים בית? החדר שלי\המטבח
9)היחס עם הורים שלכם? טוב מאוד. 10)כמה אחים יש לכם? שניים - אחות גדולה ואח אמצעי... כאילו יורת גדול ממנה אבל יותר קטן ממנה
11)אם אתם בקשר טוב עם אחים שלכם? אחותי מממששש גדולה ממני.. אז יש קשר טוב. לא הדוק כל כך אבל יש
. ואם אח שלי יש קשר מעולה אני חושב
12) דמות שאתם מערצים בשפחה? אף אחד. לא במשפחה ולא בעולם. אני מעריץ את עצמי. 13)דמות שאתם מערצים באופן כללי? כנ"ל. 14)אתם מאמינים באהבה מי מבט ראשון? אני מניח שכן. 15)מקצוע שאתם הכי שונאים? מתמטיקה\הסטוריה 16)מקצוע שאתם הכי אוהבים? פיזיקה\מחשבים\ספרות עם המורה המתאימה. 17) השיר שאתם הכי אוהבים? יש יותר מידי. 18)סרט דסני שאתם הכי אוהבים? יש יותר מידי
19)מה הוא הסרט שאתם הכי אוהבים? אין כזה דבר. 20)לאיזה דמות מי סרט מציור אתם הכי דומים? אני מניח שגופי
לא במראה בהתנהגות... 21) מה אתם חושבים על שאלון זה? סביר. טוב אני מקווה שזה עזר לכם להכיר אותי קצת

אממ אני...../images/Emo163.gif

)שם? ילדה מעולם אחר 2)גיל? 14, חודשיים ויום..חחח 3)מספר אס"ק? 280855299 4)איימיל? [email protected] 5) מקום מגורים? חיפה 6)אוהבים את ארץ ישראל? כה... 7)מה אתם חושבים על שביתות בארץ? מעולה !! למי שצריך אותם... 8)המקום שאתם הכי אוהבים בית? שירותים...חחח..החדר... 9)היחס עם הורים שלכם? אממ לפעמים ככה ולפעמים ככה 10)כמה אחים יש לכם? 1.. 11)אם אתם בקשר טוב עם אחים שלכם? כן....לפעמים אנחנו מדברים וזה אבל לפעמים רבים לאללה מכות... ואח שלי בג'ודו כבר שנתיים כך שהוא יודע להתגונן ולתת מכות חזק...
12) דמות שאתם מערצים במשפחה? אני... 13)דמות שאתם מערצים באופן כללי? אני... 14)אתם מאמינים באהבה מי מבט ראשון? כן...כול האהבות שלי עד עכשיו היו כאלה.. 15)מקצוע שאתם הכי שונאים? פיסיקה..למרות שזה עובר מהר... 16)מקצוע שאתם הכי אוהבים? ספורט וגיאומטריה 17) השיר שאתם הכי אוהבים? ג'אס אונה בי איט יו... של אינרקיה איגליסאס 18)סרט דסני שאתם הכי אוהבים? מלך האריות 19)מה הוא הסרט שאתם הכי אוהבים? אמממ הרבה.... לכול סרט אני מתחברת... 20)לאיזה דמות מי סרט מציור אתם הכי דומים? לקוף ממלך האריות...חחחח 21) מה אתם חושבים על שאלון זה?נחמד...

אל תדברי שטויות,אפחד לא שונא אותך!

להפך,אני חושבת שהמון מהאנשים כאן בפורום אוהבים שאלונים לא? בכל מקרה אני כן אוהבת!!!ומאוד!!! תמיד יש לי כוח לענות על כל שאלון!!! מתה על דברים כאלה!!! אז תמשיכי עם השאלונים החמודים שלך,ממני, הדרוש!!!

וונקי

New member
חח תודה

ת'אמת היא שאני מאוד מאוד אוהבת לכתוב שאולנים. שמשמעם לי אז פשוט אוהבת לכתוב שאלות וזה בסוף יוצא שאלון. אז חשבתי שזה היה נחמד שאם כבר אני כותבת אחד שאני יעלה את זה לפה בשביל שיענו אליו וככה יש לו תועלת. אז ייאלה תענו על שאלון כמה שיותר עונים יותר טוב

loving angel

New member
גמני ../images/Emo9.gif

1) שם: סיון 2)גיל: 18 (עוד מעט מומולדת
) 3)מספר אס"ק: 232074881 4)איימיל:sunshine666@walla 5)מקום מגורים: אריאל 6)אוהבים את ארץ ישראל?: כמובן 7)מה אתם חושבים על השביתות בארץ?: לפעמים זה טוב ולפעמים רע :\ 8)המקום שאתם הכי אוהבים בבית?: חדר שלי והסלון 9)היחס עם הורים שלכם: מצויין 10)כמה אחים יש לכם: 2 11) בקשר טוב עם אחים שלכם: לפעמים כן...לפעמים לא 12)דמות שאתם מעריצים במשפחה: אבא ואמא 13)דמות שאתם מעריצים באופן כללי: ז'אן דארק (מישו מכיר?) 14)אתם מאמינים באהבה ממבט ראשון: אכן כן 15)מקצוע שאתם הכי שונאים:שנאתי..מתמטיקה 16)מקצוע שאתם הכי אוהבים: אהבתי..ספרות ואומנות 17)השיר שאתם הכי אוהבים: יש מלאאאא :) 18)סרט דיסני שאתם הכי אוהבים: יש הרבה 19)מה הוא הסרט שאתם הכי אוהבים: גם יש הרבה 20)לאיזה דמות מסרט מצוייר אתם הכי דומים: סימבה חחח 21)מה אתם חושבים על השאלון הזה: בסדר

ThE BluEyeS

New member
חחח שמתי לב שהרבה אנשים כאן

שונאים ללמוד מ"מ !!
וגם פיזיקיה והיסטוריה.. חחח

spirit noa

New member
.. ואני אחרונה או שלא?

1 נועה 2 15 3 149405665 4 [email protected] 5 חסוי 6 בטח שכןןןןןן!!!!!! 7 שביתות זה סבבההההההההההה 8. אהממ .. ליד הטלווזויההה. ובמיטה. 9. טוב מאודדדד!!!!!!11 ואני אוהבת אותם 10. אח ואחות . 11. כן, קשר טוב מאודדדדדדדד 12. את כולם!!!!!!!!! 13 את אביייייי :) ( I LOVE YOUUUUUUUוו כן זה אותו הילד שבגללו נעשה האשכול שפתחתי.. לפני יומיים על הגיל. ) 14. כןןןןןן!!!!!!! 15. אהמ ספורטטטטט 16. אהמממממממממ חינוך , לשון...... 17. BABY BOY 18. אין 19 הארי פוטררררר 20. סקובי דווווווווו 21 השאלון היה סבבההה שמחתי להגיבבבבבבבב~!!!!!!!!!!! ןהיה כיף כף!

מור86

New member
../images/Emo20.gif אמממ אחלה שאלון...!

1. שם:מור 2. גיל: עוד מעט 18. 3. מספר איי סי קיו: 205795255 4. [email protected] 5. מקום מגורים: עכו. 6. אוהבים את ארץ ישראל: מאוד. כמו שכתבו פה, "אין לי ארץ אחרת". 7. מה חושבת על שביתות בארץ: המצב על הפנים ועצוב לראות את זה, רק חבל שזה הפיתרון, אבל אין מה לעשות. 8. המקום שאני הכי אוהבת בבית: החדר שלי. המקום הכי אני. 9. היחס עם הוריי: אחלה יחס. במיוחד כי סיום הלימודים קרב, הגיוס עוד מעט והם קולטים את זה ואנחנו מתקרבים יותר ויותר. 10. אחות אחת קטנה. 11. קשר ביני לאחותי: בסיידר גמור. 12. דמות שאני מעריצה במשפחה: אבא שלי, מפקד בגולני שכל יום אני רואה אותו מפקד על החיילים שלו, נושא אחריות ורצון, עושה לי גאווה ענקית. 13. דמות שמעריצה באופן כללי: אמממ יש הרבה, בינהם סבא שלי, אבא שלי. 14. מאמינה בלב שלם באהבה ממבט ראשון. יום יום במשך שלוש וחצי שנים אני חווה את אותה אהבה.. ומודה לאלוהים על זה. 15. מקצוע שאני הכי שונאת: אין משהו ספציפי... לא שונאת שום מקצוע.. (חוץ ממתמטיקה ששמחתי לסיים עם זה). 16. מקצוע שאני הכי אוהבת: מינהל עסקים, כלכלה והיסטוריה. 17. השיר שאני הכי אוהבת : everything i do/ בריאן אדמס. 18. סרט דיסני: מלך האריות. 19. סרט אהוב: נוטינג היל ובכלל כל סרט עם ג'וליה רוברטס. 20. דמות מסרט מצויר: סינדרלה. 21. אחלה שאלון כמו שכבר כתבתי.

Alexa star

New member
איך אתה צודק...סתם

*שם- אלכסה סטאר *גיל-עוד 20 ימים אני בת 14 *מספר אייסיקיו לא אומרת *אימייל לא אומרת *מקום מגורים לא אומרת *ארץ ישראל- נו מה אני יגיד *מה אני חושבת על שביתות- לא איכפת לי מהם *לא הבנתי את השאלה *למה שאני אספר דברים כאלה *אין לי אחים אבל אני מסתפקת ב 16 בני דודים מעצבנים *אחים אין אבל אם בני דודים אני בקשר סבבה *במשפחה---טניה בת דודה שלי בת 3 המתוקה גרה באוקראינה *אמ...זמרים.... *לא כל כך ממבט ראשון אבל אם זה קצת יותר ממבט ראשון אז כן *מתימתיקה *אמ...כולם חוץ מתימטיקה *זה ברוסית אז לא תבינו *סרט- כל סרטי הארי פוטר ושר הטבעות *דמות מסרט מיוצר?????? *****לא משהו*****אבל העיקר השקעת

למעלה