אתם עוד תשנאו אותי

וונקי

New member
אתם עוד תשנאו אותי

בגלל כול השאלונים שאני עושה. 1)שם? 2)גיל? 3)מספר אס"ק? 4)איימיל? 5) מקום מגורים? 6)אוהבים את ארץ ישראל? 7)מה אתם חושבים על שביתות בארץ? 8)המקום שאתם הכי אוהבים בית? 9)היחס עם הורים שלכם? 10)כמה אחים יש לכם? 11)אם אתם בקשר טוב עם אחים שלכם? 12) דמות שאתם מערצים בשפחה? 13)דמות שאתם מערצים באופן כללי? 14)אתם מאמינים באהבה מי מבט ראשון? 15)מקצוע שאתם הכי שונאים? 16)מקצוע שאתם הכי אוהבים? 17) השיר שאתם הכי אוהבים? 18)סרט דסני שאתם הכי אוהבים? 19)מה הוא הסרט שאתם הכי אוהבים? 20)לאיזה דמות מי סרט מציור אתם הכי דומים? 21) מה אתם חושבים על שאלון זה?

enjoi butterfly

New member
שלי

1)שם? יאיר 2)גיל?19 בסוף החודש 3)מספר אס"ק?300593749 4)איימיל? אני לא יודע איך לכתוב את זה בדיוק נכון אז..
5) מקום מגורים?אזור 6)אוהבים את ארץ ישראל? לא 7)מה אתם חושבים על שביתות בארץ? כבר אין אבל שהיה זה לא כזה הפריע לי 8)המקום שאתם הכי אוהבים בית? מיטבח כי שם האוכל 9)היחס עם הורים שלכם? סבבה 10)כמה אחים יש לכם? 1 11)אם אתם בקשר טוב עם אחים שלכם? ברור!.. 12) דמות שאתם מערצים בשפחה? אין כזאת 13)דמות שאתם מערצים באופן כללי? לא יודע..לא ממש הבנתי את זה 14)אתם מאמינים באהבה מי מבט ראשון? ואללה יש מקרים 15)מקצוע שאתם הכי שונאים? הא? 16)מקצוע שאתם הכי אוהבים?בית ספר יעני?סימתי ללמוד 17) השיר שאתם הכי אוהבים? יש מלאה.. 18)סרט דסני שאתם הכי אוהבים? פו הדוב 19)מה הוא הסרט שאתם הכי אוהבים? אין משהו ספציפי 20)לאיזה דמות מי סרט מציור אתם הכי דומים? חחחח ואיי יפה אבל לא עולה לי משהו לראש 21) מה אתם חושבים על שאלון זה? נחמד לא מזיק ולא נשנא אותך...אוהבים אותך..

sh53

New member
באיזה אתר של אימייל נרשמת?

מה הניק שבחרת לך באתר לאימיילים? אם אתה לא יודע, יש אפשרות אחרת - שתשלח לי מייל לאימייל שלי ואני אעתיק לך את הכתובת המלאה של האימייל שלך (תמיד טוב שיהיה לך).

האחמית

New member
אני ראשונה!!

שם-שירן גיל-עוד מעט 16 מספר אייסיקיו-263120289 אימייל[email protected] מקום מגורים-בית שמש אוהבת את ארץ ישראל שביתות-תלוי אממ הכי אוהבת את החדר שלי יחס עם ההורים-בסדר אח אחד קשר בסדר...לפעמים בסדר לפעמים פחות אממ דוד שלי וסבא שלי אמממ סבא שלי כן הכל כמעט ביולוגיה אממ יש מלא... מלך האריות לא יודעת לא יודעת אמממ סבבה של שאלון

gloom

New member
אני שלישי ../images/Emo66.gif

1)שם?:יואב 2)גיל?:14 3)מספר אס"ק?:221071892 4)איימיל?:גלום@הוטמייל.CO.יל 5) מקום מגורים?:ראו חתימה 6)אוהבים את ארץ ישראל?:בערך 7)מה אתם חושבים על שביתות בארץ?:שעמיר פרץ הוא גבר 8)המקום שאתם הכי אוהבים בית?: המיטה שלי 9)היחס עם הורים שלכם?: עם האבא טוב עם האמא לא כל כך 10)כמה אחים יש לכם?:1 11)אם אתם בקשר טוב עם אחים שלכם?:כן 12) דמות שאתם מערצים בשפחה?:סבתא והדוד שלי- יוץ המדיני של ראש הממשלה שלום תורג'מן 13)דמות שאתם מערצים באופן כללי?:ג'ניפר גארנר, שאנן סטריט ומאט גרונגיג 14)אתם מאמינים באהבה מי מבט ראשון?: זה אמור להיות התאהבות 15)מקצוע שאתם הכי שונאים?:היסטוריה וספרות 16)מקצוע שאתם הכי אוהבים?: מתמטיקה וארץ ישראל ותנ"ך ןמחשבת 17) השיר שאתם הכי אוהבים?: כל השירים של הדג נחש. 18)סרט דסני שאתם הכי אוהבים?: מלך האריות 19)מה הוא הסרט שאתם הכי אוהבים?: שרה"ט כולם וכל סרטי טרנטינו (ספרות זולה,כלבי אשמורת, ג'קי בראון, ולהרוג את ביל) מלחמת הכוכבים (כולם) וכמובן חומות של תקווה 20)לאיזה דמות מסרט מציור אתם הכי דומים?: הומר סימפסון 21) מה אתם חושבים על שאלון זה?:*בקול של לובה* סדר

וונקי

New member
עונה

1)שם?הדס 2)גיל?17 3)מספר אס"ק?175206230 4)איימיל? [email protected] 5) מקום מגורים?קדימה נכון לעכשיו ורק לעכשיו 6)אוהבים את ארץ ישראל? אין לי ארץ אחרת 7)מה אתם חושבים על שביתות בארץ?שביתות כול עוד יש להם מטרה חיובית זה טוב 8)המקום שאתם הכי אוהבים בית? את חדר שלי 9)היחס עם הורים שלכם? אני ביחס לא רע עם אמא שלי ויחס שלי עם חבר שלה הולך ומשפתר. 10)כמה אחים יש לכם?1 ביולגי על כול השאר אני מעדיפה לא לדבר 11)אם אתם בקשר טוב עם אחים שלכם?כן!!! מאוד אח שלי הוא מורה הפרטי שלי למתמטיקה ואני יכולה לספר לו הכול. 12) דמות שאתם מערצים בשפחה? את אח שלי!!! 13)דמות שאתם מערצים באופן כללי?אין לי 14)אתם מאמינים באהבה מי מבט ראשון?לא ממש אבל אני כן מאמינה בזה שאפשר לחטוף קראש על משהו מי מבט ראשון. 15)מקצוע שאתם הכי שונאים?מתמטיקה ואזחרות זה השטן!!!! 16)מקצוע שאתם הכי אוהבים?ביולוגיה ותנ"ך 17) השיר שאתם הכי אוהבים?אני אוהבת הרבה שרים. 18)סרט דסני שאתם הכי אוהבים? מלך אריות שולט 19)מה הוא הסרט שאתם הכי אוהבים? יש יותר מדי. מלחמת הכובים מטרקיס. משימה בלתי אפשרית. 20)לאיזה דמות מי סרט מציור אתם הכי דומים? לפיטר פן מי סיבה הפשוטה שאני לעולם לא רוצה לגדול. אבל אני גם דומה לסימבה 21) מה אתם חושבים על שאלון זה?חביב ביותר

ThE BluEyeS

New member
חחח ושלי ../images/Emo6.gif

1)שם - ניצן 2)גיל - 15 וחצי 3)מספר אס"ק - 128073064 4)איימיל - [email protected] 5) מקום מגורים - חור קטן איפשהו במרכז
6)אוהבים את ארץ ישראל - בייטח !! 7)מה אתם חושבים על שביתות בארץ - חחחחחחח
8)המקום שאתם הכי אוהבים בית - אמממ... בקיץ את הגינות מקדימה ומאחורה, בחורף את הסלון [יש שם אח!!]
9)היחס עם הורים שלכם - בסיידר.. למה לא ?! 10)כמה אחים יש לכם - חוץ ממני עוד 2 ..
בלע עליהם 11)אם אתם בקשר טוב עם אחים שלכם - לאאאאא איכסה.. חח 12) דמות שאתם מערצים בשפחה - אנערף.. 13)דמות שאתם מערצים באופן כללי - אנערף.. 14)אתם מאמינים באהבה מי מבט ראשון - אממ.. הגיוני, כן.. 15)מקצוע שאתם הכי שונאים - מתמטיקה !! 16)מקצוע שאתם הכי אוהבים - אממ.. כימיה ?! 17) השיר שאתם הכי אוהבים - יש מלאאאאן !! 18)סרט דסני שאתם הכי אוהבים - יש מלאאאאן !! חח 19)מה הוא הסרט שאתם הכי אוהבים - יש מלאאאאן !! [חח אוקיי די עם זה!!] 20)לאיזה דמות מי סרט מציור אתם הכי דומים - חח אינלי מושג 21) מה אתם חושבים על שאלון זה - חמוווד למה לא ?!

משעמם

ושאלונים זה נחמד... 1)שם? רבקה 2)גיל? 15 3)מספר אס"ק? 164939639 4)איימיל? [email protected] 5) מקום מגורים? אור עקיבא 6)אוהבים את ארץ ישראל? לפעמים 7)מה אתם חושבים על שביתות בארץ? לא הכי מעניין אותי 8)המקום שאתם הכי אוהבים בית? החדר שלי והמטבח 9)היחס עם הורים שלכם? ברגע זה פסדר כי הם לא בבית 10)כמה אחים יש לכם? 4 אחיות (אני מבקשת...) 11)אם אתם בקשר טוב עם אחים שלכם? עם הקטנות כן עם הגדולה לפעמים... 12) דמות שאתם מערצים בשפחה? אף אחד.. 13)דמות שאתם מערצים באופן כללי? גמכן אף אחד 14)אתם מאמינים באהבה מי מבט ראשון? לא ממש... 15)מקצוע שאתם הכי שונאים? בבצפר? פסיכיקה!!! 16)מקצוע שאתם הכי אוהבים? אממ.. אנגלית ומחשבים 17) השיר שאתם הכי אוהבים? i don't want to miss a thing 18)סרט דסני שאתם הכי אוהבים? אה...?? 19)מה הוא הסרט שאתם הכי אוהבים? ארמגדון 20)לאיזה דמות מי סרט מציור אתם הכי דומים? אין לי מושג... 21) מה אתם חושבים על שאלון זה? נחמד.. סדר..

../images/Emo41.gif~../images/Emo41.gif~../images/Emo41.gif~../images/Emo41.gif~../images/Emo41.gif~../images/Emo41.gif~../images/Emo41.gif~../images/Emo41.gif~../images/Emo41.gif

1)שם? ליסה 2)גיל? 12-13 3)מספר אס"ק? 19358983 4)איימיל? אין לי כוח לכתוב..חיחיחי 5) מקום מגורים? חולון 6)אוהבים את ארץ ישראל? לא משו 7)מה אתם חושבים על שביתות בארץ? הם סתם סתומים.. 8)המקום שאתם הכי אוהבים בית? חדר... סלון.. 9)היחס עם הורים שלכם? פסיידר 10)כמה אחים יש לכם? 1 11)אם אתם בקשר טוב עם אחים שלכם? כה בערך 12) דמות שאתם מערצים בשפחה? אמ.... אמא.. 13)דמות שאתם מערצים באופן כללי? אממ..... אין... 14)אתם מאמינים באהבה מי מבט ראשון? לא 15)מקצוע שאתם הכי שונאים? אנגלית.. למרות שאני משתפרת=) 16)מקצוע שאתם הכי אוהבים? חשבון 17) השיר שאתם הכי אוהבים? אמממ... נחשו..!! [שמתי את זה במשחק... אז אני אמורה להגיד?! חיחיח...] 18)סרט דסני שאתם הכי אוהבים? אמממ.. יש הרבה... 19)מה הוא הסרט שאתם הכי אוהבים? גם הרבה.. 20)לאיזה דמות מי סרט מציור אתם הכי דומים? אממ... אין לי שמץ.. 21) מה אתם חושבים על שאלון זה? פסדר נשרוד..

גם אני!!!!

1)שם? הדר/הדרוש/הדריל או כל שם אחר שיש לי. 2)גיל? 15 3)מספר אס"ק? אין לי אייסיקיו. 4)אימייל? רשום בכרטיס אישי שלי למי שרוצה! 5)מקום מגורים? ת"א. 6)אוהבים את ארץ ישראל? משהו כזה. 7)מה אתם חושבים על שביתות בארץ? אוהבת שביתות!!! 8)המקום שאתם הכי אוהבים בבית? המקום של המחשב וכמובן חדרי הצנוע. 9)היחס שלכם עם ההורים? בסדר. 10)כמה אחים יש לכם? 2. 11)האם אתם בקשר טוב עם האחים שלכם? די,כן. 12)דמות שאתם מעריצים במשפחה? אין מישהו מיוחד. 13)דמות שאתם מעריצים באופן כללי? אבריל לווין רולז!!!! 14)אתם מאמינים באהבה ממבט ראשון? בטח! 15)מקצוע שאתם הכי שונאים? הוראה.{חחחחח...} 16)מקצוע שאתם הכי אוהבים? לא יודעת,כאילו שאני עובדת... 17)השיר שאתם הכי אוהבים? יש מלאאאאאא,אז שאני לא אתחיל בכלל... 18)סרט דיסני שאתם הכי אוהבים? מלך האריות והיפה והחיה. 19)לאיזה דמות בסרט מצוייר אתם הכי דומים? לא יודעת {אנאערף...} 20)מה אתם חושבים על שאלון זה? אין לי דבר ספציפי להגיד עליו.

שמי מור, שלום 8-|

1) שם - מור 2) גיל - 14 ולא יודעת כמה עוד 3) מספר אייסיקיו - 149661320 4) אי מייל - [email protected] 5) מקום מגורים - גדרה 6) אוהבים את ארץ ישראל - הארץ כארץ? לא כ"כ, אבל סתם כי אני לא אוהבת לטייל ונופים וכאלה. אבל כמדינה, אני חושבת שהיא נפלאה. וכל מי שחושב שלא יכול להיכנס לי לאתם-יודעים-איפה. 7) מה אתם חושבים על שביתות בארץ - זה נחוץ, אבל אפשר להגיד שזה גם אגואיסטיות לשמה וסתם המדינה מפסידה בימים האלה הרבה מאוד כסף. אבל יש פעמים שפשוט אין ברירה. 8) המקום שאתם הכי אוהבים בבית - החדר שלי, כי אני אוהבת להיות לבד, וגם את החדר מחשב, כי זה גם להיות לבד אבל גם לדבר עם מישהו. 9) היחס שלכם עם ההורים? - בסדר. עליות וירידות. אבל בינינו, אצל מי לא? 10) כמה אחים יש לכם? - אחד. 11) אתם בקשר טוב עם האחים שלכם? - ממש לא. 12) דמות שאתם מעריצים במשפחה - קצת אגואיסטי, אבל אותי. לפעמים נראה שאני היחידה עם הראש על הכתפיים בבית הזה. 13) דמות שאתם מעריצים באופן כללי - יוני בלוך, ולו רק בגלל שהוא הזמר הכי טוב בישראל כרגע. 14) אתם מאמינים באהבה ממבט ראשון? - לא כ"כ. 15) מקצוע שאתם הכי שונאים - מתמטיקה. למרות שעד היום זה היה המקצוע האהוב עלי, עכשיו אני ממש ממש שונאת אותו, כי אני לא מצליחה יותר כלום. 16) מקצוע שאתם הכי אוהבים - אזרחות. זה נורא מעניין, וגם מראה כמה המדינה הזאת בנויה כמו שצריך. 17) השיר שאתם הכי אוהבים - זה כל הזמן משתנה. כרגע? הממ... אני מניחה שאגיד "העיקר הבריאות" של יוני בלוך. ("העיקר שהיא שמחה, שהאושר מסנוור אותה...") 18) סרט של דיסני שאתם הכי אוהבים - לא ראיתי מספיק, לא יודעת לענות על זה. *שמה שניה כפפות* 19) הסרט שאתם הכי אוהבים - מגנוליה (בגלל הקטע של הצפרדעים שנופלים מהשמים) וספרות זולה 20) לאיזה דמות מסרט מצויר אתם הכי דומים? - קני מסאות'פארק. מעדיפה לשתוק, ואם לא, פשוט להגיד שטויות כמו "ממממ.. ממממ". גם ככה אף אחד לא מקשיב. 21) מה אתם חושבים על שאלון זה? בסדר.
ירמי קפלן - מודדת
לפני שעניתי על השאלון, המקלדת הייתה רטובה מדמעות, עכשיו כבר לא. השאלונים האלה גורמים לי לשכוח מכל מה שקורה.

התכוונתי...

אם את יודעת איזה קו של אוטובוס מגיע לשם... יש לי שם ידי ממש ממש טוב (ואולי בעצם יותר מידיד?
)

הממ...

אני חושבת שאפשר עם 306 או 301... לא זוכרת מי זה הידיד הזה? איך קוראים לו? אם לא נעים לך את יכולה פשוט לשלוח את השם במסר... אני בטוח מכירה אותו
(גדרה זה מקום קטן להפליא)

למעלה