ועוד משהו קבלו
כל מי שנכנס לבת מצווה קיבל שקית כזו (כמו של שרית) ובתוכה יש דיסק, דודה שלי הביאה לי והם עשו לה קליפ מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ! כאילו עושים לזמרת באמריקה קליפ תחשבו על זה - כזה קליפ ! הם שמו בדיסק אלבום תמונות שלה, את הקליפ, את השיר וגם קליפ שרואים אותה עולה לבמה בקיסריה ומתחילה לשיר את קצת משוגעת ואז שרית באה ועוצרת אותה ואומרת כזה - "מה זה צריך להיות ? זוהר ? מה את עושה פה ?" אז היא אומרת "אני חשבתי שבגלל שאת לא עולה אני אעלה" אז שרית עושה לה "זה לא סיבה" - וזוהר "אבל יש לי בת מצווה היום" שרית- "יש לך בת מצווה, אז בואי נקדיש לך את השיר הבא" וככה נגמר. דרך אגב, בקליפ יש כל מיני קטעים מגניבים כמו:- רואים את זוהר ליד האוטו עם התמונה של שרית ואז זה מתחלף פתאום לתמונה של זוהר בוורוד. כל הפוסטרים שתלויים ליד המשרד (של שרית) מוחלפים בפוסטרים של זוהר. רואים קיוסק כזה שיש בו "פנאי פלוס" עם כתבת שער של זוהר ורואים כאילו מלא אנשים קונים את זה, (ביניהם מירב יפרח, עדי נגל ואם אני לא טועה ראיתי מעריצה שם שקוראים לה אני חושב רעות קרוואני). עוד קטע יפה, רואים שהיא הולכת ברחוב ופתאום מלא מעריצות צורחות והיא מחלקת להן גלויות חתומות שלה. עוד משהו יפה, בתחילת הקליפ רואים את אהובה (אמא שלה) אומרת לה כזה לילה טוב והיא הולכת לישון ואז יש תהמשך של הקליפ ובסוף הקליפ היא מתעוררת ואומרת "יווואו איזה חלום" כאילו כל הקליפ היה חלום. פצצה של רעיון !