אתם נגנבים עכשיו

תמם ברק

New member
אתם נגנבים עכשיו

יש היום לבת של אבי גואטה בת מצווה וקיבלנו הזמנה לדעתי היא פצצתית ! הם עשו שוקולד עם עטיפה שלה. קוראים לה זוהר. קבלו תמונה מצורפת !

KLSVM15

New member
יאווווווווווווווו איזה סתומה אני

איך לא קישרתיייייייייייייייייייייי שיאווו הייתי לפני שבועים אצל יצפאן והיא שרהה היא זמרתת ראיתי אותהה חמודה אני וחברים שלי עשינו לה מ'זה שמחחחח צרחנוו לה ומחנו כפיים מלאא יאווווווו איך לא קישרתייי גואטטה!!!!

מזל טוב לזוהר ובהצלחה../images/Emo70.gif

חחח מה יעני חיקוי חדד\חחח אותה מישקפיים של שרית ואותה הג"קט הסגול הזה חחחחחחחחחחחחחח שיהיה
שיהיה רק בהצלחה ומזל טוב

KLSVM15

New member
לגעת בחלוםם

זה השיר שלהההההההה שהיא שרהה איזה חמודהה הייא יואאאוווו אתם לא מבינייםםם, בהתחלה לא היה לה כ"כ ביטחון שהיא עלתה לבמה וזה, אז אמרתי לחברים שלי יאללה בואוו נעודד אותהה זה נותן מ'זה הרגשה טובה וזה.... אז התחלנו למחוא כפייםם ואז היא הסתכלה וחייכה כזה... ולאט לאט התחילה קצת לזוז ולשיר עם חייוך וזההה יאווו איזה מצווה עשינוו חחחח ובסוף הערב היא יצאה מהאולפנים ואמרנו לה היית מעולה וזההה והיא אמרה תודה וחייכה..

בקשר לתוכנית שזוהר התארחה...

את יכולה בבקשה להגיד לי באיזה תאריך זה יצא בערך? תודה מראש על התשובה!!

Music4Life

New member
לאבי גואטה יש 2 בנות מהממות!!

בלי עין הרע....
ספיר וזוהר. הקטנה מזה מלאכית..לא ראיתי ילדה כזאת יפייפיה הרבה זמן. באמת
ומתוקההההה חבל"ז. מתה על ילדים... בכל מקרה, הזמנה יפה...(עלק מזמינים אותנו, בסדר...)
הרבה הרבה
לזוהר גואטה לבת מצווה!! תמונות מהממות עשו לה. גם ילדה יפה ופוטוגנית.

Music4Life

New member
זהו ידעתי שזה לא מכוון "אלינו" ../images/Emo8.gif

לא כי כזה שמת את ההזמנה וזה נראה יעני הזמנה לכולם (חחחחח)... אני יודעת שאתם קרובי משפחה. מקווה שנהנת ברק...ושהיה לזוהר כיף וחוויה בלתי נשכחת עבור הבת מצווה שלה שבאה רק פעם אחת במשך תקופת חיים אחת :) רב ברכות!!

תמם ברק

New member
ניבה כנסי

לא הלכנו אבל דודה שלי אמרה שהיה מדהים. הם עשו מסיבת בת מצוות מלווה במסיבת השקת דיסק. בכניסה כל אחד קיבל שקית (כמו של שרית רק עם תמונה של זוהר) ובפנים את הדיסק של זוהר עם עטיפת קרטון והכל ! אחר כך הקרינו קליפ מדהיםםםםםםם שלה שהיא מופיעה ביצפאן ובכל מיני מקומות, קיסריה וכאלה ואז בסוף שרית שואלת אותה, זוהר מה את עושה פה ? ואז היא כאילו מתעוררת מחלום. (כל מה שאני מספר דודה שלי סיפרה לי). באולם יש 4 קירות והקליפ הורקן על ארבעתם, כך שמכל מקום שאתה יושב, אתה רואה את הקליפ. היה לחברים שלה מהכיתה קעקועי חינה וכל מיני דברים שווים כמו חדר קטן כזה שאתה בוחר שיר, אתה נכנס לחדר, מקליט שיר ויוצא משם ומקבל דיסק עם השיר שלך (שיר בעצמך זה נקרא). שרית הופיעה כמובן, וגם משפחת תאקט, וגם היו בין האורחים מושיק עפיה, שלומי סרנגה ועוד (לא זוכר כל כך). קיצור היה ממש שווה אבל ההורים שלי לא היו ואני לא רוצה לפרט למה !

למעלה