אתם מתחפשים?

אהההממממ....

אני מתחפשת לשטן אז אני לא צריכה תחפושת בעיקרון....אמממ....אני לא נראה לי עומדת להתחפש אלא אם כן חבורת הלמ``ד הידועות לשמצה יכריחו אותי! ביי! -ליאת-

Hermione

New member
כולכם אנשים כל כך רציניים

למה אף אחד לא מתחפש? סתם בשביל הכיף... זה נחמד!

yearak

New member
אנחנו לא רציניים

(אני בנאדם - הרצינות ממני והלאה)... אנחנו פשוט בני אדם שלא מעוניינים בהשפלה עצמית

השפלה עצמית זה כיף! X4

הנה, אני מכריזה ברבים שאני מאוהבת בדמות מספר...אני חולנית, כן אני יודעת....ולא רק באחת....בכמ מספרים שונים....והאהבה המטורפת מכולם היא למודי חמודי משום מה....כלומר לברטי ג`וניור חסר-הנשמה....טוב....לא קשור, הא?? בכל מקרה...אני לא מתחפשת...אבל אם יש בזה השפלה עצמית *גדולהההה* אז למה לא?? זה כיף כשכולם מסתכלים עליך במבט של ``מאיפה נפלת??``....לא משנה! אני כרגע משפילה את עצמי בפרהסיה (מעצם העובדה שאני אומרת את המילה הזו-איכס!)...בכל מקרה, ביי לפני שאני אכאיב לעצמי! -ליאת הלא שפויה זמנית-

yearak

New member
את מתכוונת

ליאת המודעת באופן זמני לאי שפיותה התמידית. :)

כן בעיקרון....

עכשיו אני מודעת לאי שפיותי התמידית...אני די משוגעת....כן....כנראה אני מושפעת מהאנשים הסובבים אותי...לפני החיבור לאינטרנט לא הייתי כזו!!! -ליאת-

גם אני ככה!

פעם הייתי בסדר, נורמלית והכל, אבל עכשיו אחרי שאני כל יום שלוש שעות על האינטרנט אני לגרמי לא שפויה ומוזרה! היה איזה מישהו שאמר לי שאני מוזרה כזו, אם הייתי מדברת איתו שנה שעברה לא נראה לי שהוא היה אומר את זה... תמר דינור

:) :) :)

גם אני...אני 3 שעות באינטרנט ביום עמוס בד``כ...פעם הייתי אחת שבקושי מדברת...עכשיו אני פטפטנית כי אני רגילה מצ`ארטים...(קשה לחשוב עלי כאחת ביישנית מודחקת...) ואני נוהגת לפרוץ לכיתה בצרחות של ``תנחשו מה גיליתי היום??``...השתגעתי! -ליאת- פורים שמח!

Hermione

New member
השפלה?

אם תתחפשי למשהו נורמלי זאת לא תהיה השפלה, זה סתם יהיה כיף

Hermione

New member
כמובן!

בגיל חמש הבטחתי לעצמי שאני לא אפסיק להתחפש בפורים לעולם, ואני ממשיכה עם זה למרות שאני כבר יהודיה. אני פשוט לא מסוגלת לשבור את המסורת המיוחדת הזאת של כל המשפחה מתרוצצת ומגיעה עד לחורים האפלים ביותר- לכל הפינות החשוכות בשוק בצלאל שאפילו אני, אוספת הזבל הנודעת לשימצה עוד לא הגיעה אליהם בנסיון למצוא קצת שארית בד וילונות של נשים זקנות ומתות כדי לתפור שמלה מסכנה. אבל בסוף תמיד יוצא יפה. ולי תמיד יש תחפושות נורא מקוריות שאני צריכה אשכרה לסחוב. אצלי זה אף פעם לא לתפור תחפושת, זה לבנות תחפושת. למשל- בכתה ה` התחפשתי לאגדה: לבשתי שמלה ורודה מסטן, ופאה עם תלתלים בלונדינים, וכתר פלסטיק זהוב (איזה שוס!) והייתי בתוך ספר (כן, ספר!) ענקי עם רצועות שאני ואבא שלי בנינו איזה שבועיים לפני. בכתה ו` הלכתי על יותר גדול (אני מתאמנת לקריירה המצליחה שלי בתור סבלית) אז בנינו מאין קופסה ענקית עם קרטון מאחורה ומסגרת תמונה מקדימה ואני הייתי באמצע לבושה כמו אישה מאיזה תמונה מפורסמת מאיזה תערוכה וזכיתי מקום שני בתחרות תחפושות בבית ספר, אבל הם התבלבלו ובטעות נתנו לי את הפרס של המקום הראשון... ושנה שעברה התחפשתי לפרפר ואבא שלי בנה לי כנפיים ענקיות מקרטון... אבל השנה נמאס לי מהתחפושות הענקיות האלה, ואני מתחברת לשורשי ומתחפשת לדורותי גייל מהקוסם מארץ עוץ (כבר סיפרתי לכם שאני הגלגול השני של ג`ודי גארלנד?)

Mixus

New member
אני רוצה להתחפש...

אני דוקא רוצה להתחפש-אבל אין לי שמץ של מושג ירוק בהיר למי או למה להתחפש...ובגלל שלבצפר מגיעים מחופשים ביום רביעי {הולכת להיות לנו תחרות תחפושות, מסיבת ריקודים חבל``ז ואחלה של דברים} רוב הסיכויים שעד אז לא יהיה לי רעיון ואני לא יהיה מחופש...במקרה הזה אני יצבע את השאר,ישים איזה כובע או משהו כזה...-אבל עם יש לכם/ן רעיון טוב-אני ישמח שתציעו...

yearak

New member
תחרויות ומסיבות של ביצפר

הם תמיד על הפנים. את אשכרה חושבת שהמסיבה של הביצפר שלך הולכת להיות טובה? get a grip plz אני בכלל במקום לבא לביצפר הולכת לבות עם חברים, ולא דרך האינטרנט :)

Mixus

New member
אני בן....

ואני בכיתה ז`-ככה שלא יצא לי עדיין לראות את המסיבות של הבצפר ...והולך להיות כיף-כי הבצפר מביא D.J...בתקווה שיש לו טעם במוזיקה...

השקעה....

אצלנו משתמשים במערכת...בצפר קמצן! אפילו לפסתיכון הדבילי שלנו היום בראסל לא יכלו להביא אוטובוסים....למרות שזה באמת קרוב לבצפר שלנו...כיתה ז` זכו לכל הרוחות! אני עדיין בשוק! רק כי הם קטנים וחמודים בטח...:) טוב...זה לא פורום בצפר, באמת אז הבה נעזוב את נושא זה! רק הצעה...זה דווקא נושא נחמד אבל באמת לא קשור...כמה נחמד לקשקש הרבה ואתם ממש קוראים את זה....זה תמיד ככה...לא משנה מה אני אכתוב, מישהו ממש יקרא את זה... פעם היתה תרנגולת, היא ישבה בחצר, ופתאום היה לה חשק, לחם לנקר! אז מעל הגדר היא קפצה, לבית חיש פתחה בריצה, טיפסה על החלון, ומצאה רק קרטיב לימון וכולם לשיר ביחד.... חחח...זה ממש לא קשור, הא?? טוב...כדי שיהיה לזה קשר כלשהו להארי פוטר אני אוסיף תמונה שעדיין לא החלטתי מה היא תהיה אז אין הסבר כרגע...רק אם לא תבינו! -ליאת-

למעלה