אתם מקנאים בבריטני?

אתם מקנאים בבריטני?

האם הייתם רוצים להיות מגה סטאר בסגנון בריטני ספירס? אתם מקנאים בהצלחה שלה? מעניין אותי לדעת, אתם לא חייבים לתקוף...

בריט23

New member
אני לא מקנאה בבריטני אני אפילו

די מרחמת עליה, עם כל ההצלחה והכסף שיש לה היא ניראית אדם מאוד אומלל....

sapiri123

New member
בתקופה הזאת אנחנו בעיקר מרחמים עליה

לצערינו. אני לא יודעת אם המצב שלה הוא תוצאה ישירה של עצם זה שהיא מגה סטאר וסביר להניח שכן בכל מקרה כולנו תקווה שהיא תצא מזה ותחזור להיות כמו פעם.

xtina 4 ever

New member
כן, פעם קינאתי. לא אכחיש.../images/Emo210.gif

אבל כמו שמישהי פה אמרה- זאת הייתה קנאה חיובית.

Kryptonite

New member
אני מקנא בה

במובן שהיא הצליחה להשיג את מה שהיא רוצה בחיים, לא דווקא ברעיון שאני רוצה להצליח כזמרת/סופרסטאר.

ככה:

הייתי רוצה להיות באותו קנה מידה כשלה אבל אל בדיוק כמוה, אני אוהב את הסזגנון היחודי שלי

WundeRKind

New member
אממ

הרגע ראיתי את הדיוידי של ITZ, ויש שם את הקטע שהיא מתלהבת שהיא נוסעת במונית.. אני לא יודע אם אני מקנא בה, אבל היא מעריכה את הדברים הכי קטנים בחיים, ואני גם הייתי רוצה
.

אמזון -

http://www.amazon.com/Britney-Spears-Zone-DVD-Bonus/dp/B0001BXYUG Britney Spears "In The Zone" ABC TV Special (includes live performances) Exclusive new interview with Britney filmed in early 2004 B-roll from the performance at the Rain nightclub in Las Vegas featuring "Slave/Boys" and "Breathe On Me" MTV "Spankin' New Music Week" performances of "Me Against The Music" and "(I Got That) Boom Boom" featuring the Ying Yang Twins "Me Against The Music" video clip (featuring Madonna) MTV "Making The Video" for the "Toxic" clip "Toxic" video clip Photo Gallery BONUS CD Features: "Don't Hang Up" "The Answer" "Toxic" (Lenny Bertoldo Radio Mix) "Me Against The Music" (Bloodshy & Avant's Chix Mix)

Shiri from the block

Active member
כן..../images/Emo113.gif במראה המושלם שלה../images/Emo7.gif גם אני רוצה../images/Emo10.gif וגם במה שצחי אמר../images/Emo45.gif

למעלה