אתם מכירים את זה

MaNcHi 135

New member
אתם מכירים את זה

שיש לכם אחים קטנים ומעצבנים שדווקא כשאתם צריכים ממש את המחשב כדי לפתוח שרשור, פתאום בא להם על המחשב????. מכירים??? אז אחי הקטן שעוד שניה כבר לא יהיה בכלל יושב לי בחדר ושר לי שירים כדי לעצבן אותי וכדי שאני אתן לו את המחשב ועם כל אהבתי אליכם אני לא יכולה לשמוע אותו יותר!!!!!! אז אני אפתח את השרשור כשאוכל או אחרי שהפוץ הקטן הזה ירדם
עימכם הסליחה!

חוי1993

New member
חחח את לא יחידה!...

מרוב שנמאס לי כבר מ2 אחיי הקטנים כי הם תמיד רבים איתי על המחשב ובסוף שאני נותנת להם להיות הם רבים אחד עם השני התחלתי לעשות להם תורו..(למרות שזה לא ממש עוזר) זה כזה מעצבן... אבל אני יודעת שאני גם הייתיי כזאת מתיי שאחותי הגדולה הייתה צריכה ת'מחשב.. חיחיחי

בטח ובטח שמכירים ../images/Emo7.gif

אצלי זה הבן הקטן...ממש טרור עושה לי בבית ואני צריכה להתחנן אליו לעשר דקות, כמו עכשיו. טוב, אני אראה כבר בבוקר בעבודה את השירשור ממש סקרנית כבר לדעת

nurit224

New member
יאלה מכות יאלה ../images/Emo6.gif

סתם צוחקת...גם אני סבלתי בגלל זה בעבר...עד שיום אחד נשבר לי והחלטתי לקנות לעצמי לפטופ ועכשיו חסר לאחד מהאחים שלי להתקרב למחשב שלי או שהוא צ'וגוסו !

dayana3

New member
חחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תשחדי אותו..
יופי מעיין, עכשיו, ממש ברגעים אלו, השארת אוכלוסייה שלמה של חולות אסייתימוזיס
בציפייה מוחלטת ובתחושת סקרנות עזה! יישר כוח!

ASSIAGIRL

New member
חחחחח...

דיאנה, הרגת אותי מצחוק עכשיו
מעיין, העיקר כולי הייתי ציפייה, ואפילו רמז קטן לא השארת לנו
.. לא נורא, עכשיו עוד יותר נהיינו סקרניות
ולמען האמת, אני לא מוטרדת ע"י אחים קטנים.. אני הכי קטנה בבית
... אבל
יש את האחיות הגדולות, אני מוטרדת מהן
מזל שלאחות אחת יש לפ-טופ בזמן האחרון, אבל עדין אני מוטרדת, אומנם בקטנה, אבל מוטרדת
והשיטה הכי טובה, היא.. להעיף באיומים
....
חחחח סתם, אולי זה יעבוד רק על הקטנים
ואני אומרת, תנסי

asia84

New member
מכירה על בשרי ../images/Emo4.gif

טוב דיברנו על זה כבר אחים קטנים גדולים לא משנה הם תמיד צריכם את מחשב אצלי מאז אסייתים אני תקוע שעות במחשב כי דרמה פרק אחרי פרק וזה מעניין אז עוד ועוד ואז אחי או אחותי אההה הגזמת קצת כמה את יכולה לצפות אההה יאללה לכי לנוח ותעבירי את מחשב למישהו אחר וזה מבאסס כי את באמצע קטע מעניין טוב נראה זאני כבר סוף סוף בדרך לקניה של המחשב אישי עם כול זה מקווה שיצא לפועל כי באמת חייב שיהיה בבית שני מחשבים במצב כזה
איך אחים ואחיות הזכרת לי את כאב ראש שלי של קנית המחשב נייד
שהיה אמור כבר להיות אצלי מזמן פשוט כול הזמן דוחה ודוחה טוב נעבור את זה ונקנה בסוף

7han

New member
מכירה מאוד

שיש ילדים שמשתלטיםלך על המחשב

למעלה