אתם מוכנים לבית ספר?

LuNa MaJnUnA

New member
וואי מזל טוב../images/Emo24.gif

באמת דרך חדשה

lihi r

New member
מזל טוב../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif

יאללה לכי תקני כבר ספרים

בצפר...שבועיים ואנחנו שם!! =/

ספרים אמא שלי קנתה כמעט הכל...חוץ ממה שהיה חסר כמובן ותמיד יש דבר כזה! תיק..אין לי כוח לחדש יש לי את של שנה שעברה {הוא בכלל לא שלייי
} התיק של אחי של ג'נספורט שחור חמוד כזה..
חבר לי יומן..אני ילך עם יומן חמוד כזה אבל לא אירגונית... כמובן שאת עבודת ההעטיפה אמא עושה..היא עוטפת את הספרים בלבד..{=/} בנילון שקוף עם דבק כזה..משהו בסט!
{אמא אוהבת אותך...
} אני מעדיפה ספירלה..יותר נוח! ו....התרגשותתת בכל זאת בצפר חדש מורים חדשים וכל השטויות האלה! והשנה הבגרויות מתחילות..

o r t a l i t

New member
מוכנה טכנית. לא נפשית.

הממ.. קניתי כבר את רב הספרים [מה שהיה בחנות חח] ותיק ויומן וכמה מרקרים ועטים ומחברת [חחחח אחת, בינתיים..]. קניתי תיק תכלת שכזה, חדש, של "69" חח ויומן קטנטן כזה של אולסטאר.. אם יהיה לי כוח אני אעטוף ת'ספרים.. לא בטוחה.. אני מעדיפה ספירלה, לתלוש חובה חחח ולא מתרגשת.. אבל אני לא רוצה ):

נמנמ../images/Emo60.gif

יש לי את התיק משנה שעברה שאני מטורפת עליו:] קניתי יומן כזה שווה עם פרפרים. לא עוטפת ספרים. מעדיפה ספירלה, ורק ספירלה גדולות. לא מתרגשת, אבל מצפה

הכנה ../images/Emo131.gif

וואוו, עבר המון זמן מאז הפעם האחרונה שכתבתי פה... אני חצי מוכן לקראת החזרה. תכננתי לקנות תיק חדש (של Lee Cooper). כבר ידעתי איזה תיק בדיוק אני מתכוון לקנות לקנות. ואז, חבריי הקדימו אותי
וקנו לי אותו ליום ההולדת (שיתקיים מחר).
עוד לא קניתי יומן ואני לא ממש מתכונן לקנות כזה. אני אוהב ורגיל לסוג מאוד מסוים, שלא תמיד ניתן למצוא בחנויות. בד"כ, זה אבא שלי שמביא לי יומן ממקום העבודה שלו קצת אחרי תחילת השנה. עדיין לא קניתי תלבושת אחידה וציוד משרדי (כלי כתיבה)- הם כנראה ידחו לחלק השני של השבוע הבא. אפשר לומר שאני סקרן להגיע אל בית הספר- כי בכל זאת, אני עובר לתיכון (מקום חדש, כיתה חדשה, התנהלות חדשה), ואולי אני גם קצת מתרגש. בכל אופן, הייתי שמח לעוד איזה חודש- חודשיים של חופשה (ועוד כמה ג'ובות כדי שאני אנצל אותם טוב). אם עוד לא התנסתם בכתיבה בפורום תוך גירוד מתיש של עקיצת יתוש, אני מאחל לכם שלא תצטרכו להגיע למעמד זה. אני זז לשים אלוורה

זה הוא...(נכון? בכרטיס רשום (ז))...

ושאלה איך הגדרת "מזל"...(אריה) כי אני לא מצליח להגדיר אותו...

אני חושב שככה:

בעת עדכון העולם שלי, בכרטיסיית הפרטים האישיים- מלא את תאריך הלידה שלך וודא שהפרטים מוצגים לכולם.

אופס אופס אופס- טעיתי

בכרטיסיית "עוד על עצמי" למטה (אני בתפוז אנשים). יש שם אפשרות לסמן ב "וי" את "הצג הורוסקופ.

אני אני אני

איזה תיק יש לכם? (חדש? משנה שעברה? מותג? לא מותג?)אוניל, חדש ומהמם
איזה יומן קניתם? (אירגונית? פו הדב? יהודה לוי? המורדים?הלוואי והיה
) אוניל אתם עוטפים ספרים? מעדיפים מחברות ספירלה או רגילות?ספירלה גדולות, ועטיפה שקופה
ובכלל, אתה מתרגשים לחזור לבית הספר? לא, ממש לא..

למעלה