אתם מוכנים לבית ספר?

מיכל שב

New member
אתם מוכנים לבית ספר?

ספרו לי קצת מה קניתם? איזה תיק יש לכם? (חדש? משנה שעברה? מותג? לא מותג?) איזה יומן קניתם? (אירגונית? פו הדב? יהודה לוי? המורדים?) אתם עוטפים ספרים? מעדיפים מחברות ספירלה או רגילות? ובכלל, אתה מתרגשים לחזור לבית הספר?

חחח אני לא קניתי ספרים עדיין...

יומן לא צריך....אף פעם לא רושם בו... תיק של AVAYA מהעבודה של אבא שלי... אני מעדיף ספירלה...אבל מצד שני אי שפשר להגיד ש"עברתי את האמצע" כש מבקשים ממך דפים... P: בא לי לחזור לבצפר אבל אין כח לבגרויות ומבחנים...

LuNa MaJnUnA

New member
הבךשףלעחדיףלשחדילע

ספרו לי קצת מה קניתם? כלום. איזה תיק יש לכם (חדש? משנה שעברה? מותג? לא מותג?)? אני אקנה איזה משהו באופיס דיפו.. איזה יומן קניתם (אירגונית? פו הדב? יהודה לוי? המורדים?)? יומן רגיל כזה שאפשר לכתוב בו שעורים.. לא שאני לא אאבד אותו בשבוע הראשון כמו כל שנה
אתם עוטפים ספרים? מעדיפים מחברות ספירלה או רגילות? ספירלה מעצבנות אותי.. נראה. ובכלל, אתה מתרגשים לחזור לבית הספר? לא ממש.. אולי טיפה..

../images/Emo7.gif../images/Emo60.gif

שנה שעברה הייתי ממש מסודרת והיה לי יומן שכל כך אהבתי - פשוט, אבל מגניב עם מלא תאריכים ודברים חשובים, והייתי נורא מסודרת והוא גם העביר לי שעות של שיעמום שהניבו יצירות יפות דווקא. ואז, אחרי חודשיים בערך מתחילת השנה, תקף אותי חשק לראות חברה שגרה ברמת השרון. הברזתי משעה אחרונה [שששש:p] ולקחתי אוטובוס ונסעתי אליה. בדרך חזרה, בקו 24, שכחתי את היומן על הכיסא. זה היה כה עצוב
אני ממש נקשרת לחפצים.

שאניה

New member
חחחחח

אותו תיק משנה שעברה- הג'נספורט האהוב עליי.. קניתי יומן של בובספוג
קניתי כבר ספרים (
-זה אומר שכבר חוזרים לבצפר) ומחברות ספירלה- גדולות יאללה חופש

lihi r

New member
בית ספר???

סיימתי בית ספר ככה שאין לי למה להתארגן
תאמת שזה גם כיף אבל גם קצת עצוב לחשוב שהשנה ב-1 לספטמבר אני לא צריכה לקום מוקדם

בית ספר מה זה?../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif

אני סיימתי ללמוד לפני חמש שנים אבל עדיין מתגעגעת למקום.ומודה שאני הייתי מהחננות
שקונים הכל בתחילת החופש הגדול ובסוף החופש מתגעגעים לבית הספר השנה בתכנון אולי להרשם לקורס מקצועי כלשהו כמו מזכירה רפואית ויש לי את כל הציוד מוכן למקרה שאני ארשם.חוץ מספרים אותם אני אקבל בקורס.

חסרים לנו רק ספרים ../images/Emo63.gif

הבן שלי עולה לכיתה א' (איזו התרגשות
) קנינו ילקוט של בטמן יומן לא צריך לפחות בינתיים עוטפים לפי הצבע שהמורה תגיד לנו, בנתיים קנינו עטיפות בצבעים שונים מחברת - קנינו עברית, חשבון, חלקה, ספירלה וגם אחת חכמה יש התרגשות מהדרך החדשה

למעלה