אתם מאמינים ש......

r o n i t 3 7

New member
אתם מאמינים ש......

חלומות מתגשמים... ואם לדייק יותר, אותם החלומות שאנו מציבים לעצמנו בתור מטרות בחיים, יודעת להגיד על עצמי כי בשלב מסויים בחיי התחלתי להציב לעצמי יעדים, מטרות ועושה הכל על מנת להגשימן, אם בתחום המשפחתי עבורי ועבור וילדי, אם בתחום המקצועי, או לחילופין בתחום האישי... לא יכולה להגיד בוודאות שהכל הוגשם, אבל בוודאי אני בדרכי לשם... אז......מאמינים או לא...

בהחלט חלומות מתגשמים.. צריך בעיקר

לחשוב חיובי ולעשות צעדים להגשמה. וחכם סיני עתיק שעסק דוקא בתורות לחימה אמר: "רק המעז מנצח".. אז קחי את זה בהשאלה לאן שטוב לך..

לפעמים..כשהלב עוד תמים..

חשבתי שרק לחלום וזה מספיק... היום..כשהלב קצת פחות תמים..זה לא מספיק.. צריך צבע ומכחול ובד ציור..ונוף יפה..והשראה..ורצון.. לשנות..והכי הרבה..מוטיבציה..שהעצם באה מאותו חלום..קטן. אז כן.. לפעמים.. בעיקר החלומות האלה לחיים יפים יותר..ואכותיים יותר..

מעניין..הסמנטיקה

בעיני ולפי ראות ליבי חלומות=שאיפות יעדים=למטרות ראליות ולא מכפי היכולת כדי לא ליפול..אך עדיין מטרות גבוהות בזמן אמת.. אולי תסביר?

מצוטטת

New member
אולי.......

זה המינוח הדק בין
חלום ל
פנטזיה ואז, יש את האלו שצריכים להשאר כך אולי....

בטח שלא...

מי אמר שכן.. חלומות זה...משהו שמתכסים בו..בלילה קר..מצננים איתו בליל חמסין.. ו..בוהים איתו כך סתם באמצע היום.. חלום זה סתם מקום יפה...לפעמים

jdpworld

New member
חלומות...

כמו ונטיל,או לחילופין עבודת המזכירה.תיוק וסדור זכרונות רגעים והרכבים. יעדים. התוצאה האפשרית מסך המרכבים של סעיף אלף.

נכון..

אבל בלי לחלום..על איך הכל יראה כשהיעד יכבש... לא היתה שום השראה..בכלל לכבוש.. משהו כמו..דגם של המציאות..בערך.. לפעמים יותר טוב.. ולפעמים המציאות מתעלה על כל דמיון וחלום.. בכלל.. בלי יכולת לחלום ולדמיין..לא היתה לי מציאות..אחרת.

בטח מאמינים

בלי אמונה צסקא לא היתה אוכלת אותה
הגדרת מטרות וההגשמה שלהם, זה עובד

maof

New member
יששששששששששששש../images/Emo6.gif

ידעתי שלאמונה יש תמורה מעוף

מצוטטת

New member
תמיד../images/Emo70.gif

*טוב ורצוי לחלום, נתחיל בזה! ** גם אם חלק לא בר-הגשמה במציאות!! *** ללא החלומות זה כמו להגיד לי שאין לי יותר לאן לשאוף!!! ****אז בדרכי שלי....אין לי יום {כמעט} שהוא נטול חלום!!!!

למעלה