אתם מאמינים ש......

דניאל1958

New member
../images/Emo207.gifמטרות

אנו צריכים להציב יעדים \מטרות ולבצעם לא לפחד לא להירתע להאמין בדרכנו ולהצליח

maof

New member
חלומות...

צריך גם לעזור להם לפעמים
מעוף

r o n i t 3 7

New member
לכאן מתווספות המטרות

משוואה פשוטה, מציבים ופותרים... רק רצוי שהתוצאה תהייה חיובית.

Rinattt

New member
חלום ומטרה...

נשמע אותו הדבר, לי לא... חלום - דבר שנעים לחשוב עליו, מעין פנטזיה, דברים שלא תמיד מציאותיים עבורי. נחמד לחלום לפעמים...
מטרה - דבר מציאותי, בר מימוש, משהו שאני רוצה ויכולה. ולמדתי, מאז שהתגרשתי, כשאני רוצה אני גם ממש יכולה... לפעמים לוקח יותר\פחות זמן - אבל אני מגיעה למה שכל כך רציתי, ואגיע לעוד...

n o g a1

New member
מאמינה!

כשאנו מבצעים דברים באופן אפקטיבי , אנו ממוקדים מטרה. היעדים הם תוצאתיים ומכאן השגתם מביאים סיפוק. לעיתים אנו יעילים אך המטרה אינה ברורה ונשארים מתוסכלים . מכאן ההבדל בין ביצוע יעיל לאפקטיבי.

אמא פרח

New member
כן חלומות מתגשמים

אני יכולה להעד על עצמי שחלומות מתגשמים אני מציבה לעצמי מטרות ומגיע אליהם לפעמים מהר לפעמים יותר זמן אבל בסוף זה מגיע ומחר אני מגשימה עוד חלום בעלי{עדין} עוזב את הבית בשעה טובה ונשאר רק הרבנות לקבל את הגט השנה היו לי הרבה חלומות ורובם התגשמו ובזה אני מודה לה" שנותן לי את הכוח להמשיך ולעבור את המכשולים בחיים ולהגשים את החלומות לפעמים חלומות מתגשמים צריך לאמין בנו באמונה חזקה וזה מתגשם

יערית

New member
תלוי בכמה דברים

רצון כוח הרצון ולהיות במקום הנכון ובזמן הנכון. ככה אני רואה כיבוש יעדים ששמתי למולי{והם לא הרבה}. החלומות{ויש הרבה מהם}כבודם במקומם בלילה כשאני ישנה, מטרות ומימושם זה כבר ליגה אחרת.

למעלה