אבל אני מתעניינת מאוד בלדעת מה אנשים אחרים חושבים על קסמים... יש לי הרבה ספרים בבית של ויקה, גילגול נשמות וכו'... זה ממש מעניין
אך לפי דעתי, אין קסמים בעולם
אבל מי יודע, יכול להיות שיש ביקום עוד איזשהו כוכב שחיים בו יצורים/בני-אדם או מה שזה לא יהייה... ויכול להיות מאוד שנמצאים שם קוסמים, פיות וכו'... אבל את זה אף פעם לא נדע
יש לי שני חברים ממש ממש קרובים אלי, כולנו משלימים משפטים, יודעים מה השני הולך להגיד, אומרים כל הזמן דברים באותו זמן, בכל מצב כמעט, אבל זה לא טלפתיה, זה סתם כי אנחנו קרובים מאוד.
אני יכול לראות את ההילה שלי, ואת ההילה של כל איש בעצם אם אני רוצה. מובן שאני לא רואה את זה ממש חזק אבל אני מצליח להבחין בזה. לפעמים זה כחול כהה, ולפעמים זה בצבעים שונים. מה כ"כ מיוחד בזה?
אני קצת מוזרה - למרות שאני אוהבת להתחבר לקסמים בדברים כמו סרטים ספרים וסדרות, במציאות - אני הכי לא מאמינה בזה שאפשר. פשוט לא נשמע לי הגיוני שמישהו יכין שיקוי שבגללו אני אתהב בו קצת הזוי. ולגבי "קסמים" במובן של משהו שאנחנו לא מבינים איך הוא קורה - אז אני חושבת שכוונתך היא לתעלומה - וגם זה יחסי. ואין מה להאמין בזה. אם משהו קיים ואני לא יודעת איך - זהו, זה תעלומה. אני לא יכולה להאמין או לא, זה מצב קיים שאני לא יודעת להסביר. אבל.. לא קסם