אתם מאמינים במזל?

יש הרבה

נראה לי שיש כאלה שמאמינים במזלות ולא מאמינים בדת אני לא מבין איך אפשר להאמין במזלות זה לא הגיוני ואין שום מחקר שהראה שהם מנבאים נכון אם יש לך הסבר אשמח לקרא

אין לי הסבר רק

זה נשמע נכון . קראתי על זה על כל מזל והתכונות שלו וניסיתי להתאים לחברים שלי והרבה היה מתאים ולפעמים זיהיתי לבד . לזה קצת התחברתי שזה גם אולי משהו רוחני כזה

גם אני ככה

מצאתי פעמים רבות דברים אמיתיים אבל אני שואל איך מתאים לנו להאמין בדבר לא הגיוני ולא נכון מבחינה מדעית גם אצל הבאבות והאדמורים של פעם יש לפעמים מויפסים ו................... סליחה אם אני נראה חפרן קצת אם אין תשובה ברורה לא נורא

מתבי6

New member
אני יסביר לך איך זה עובד

ישנם דברים די כלליים שלא קשה לומר לאדם והוא בהכרח יראה כמעט בכל דבר שזה קשור לקיום התחזית למרות שאפשר לומר זאת על עוד הרבה אנשים. דבר אחד ברור לי ובזה אני מאמין. ישנם צרות שרק אם האדם מודע לקיומם ומפחד מהם הם יגיעו ואם הוא לא חשב על זה לא יקרה כלום. את זה אני אומר על סמך נסיון חיים (בכל זאת 30 שנה עושות משהו) אגב, גם ספרי החסידות אמרו דברים בכיוון ``במקום שמחשבתו של אדם, שם הוא`` המחשבה משפיעה על המון תוצאות בחיים, לא האמונה ולא המזלות. כבר חשבתי לייסד דת חדשה שתאמין בדברים שאמרתי אבל ישו (בהנחה שהיה אחד כזה והוא אמר משהו) הקריב מדי הרבה בשביל הרעיונות שלו ואני לא רוצה לחזור שוב על אותה טעות

moshe010

New member
לכל אדם יש את כל התכונות גם הסותרות

כל אדם הוא ביישן בדברים מסוימים, יותר מהסטנדרט (גם לעז באופן כללי) וכל אדם הו עז בדברים מסוימים (גם לביישן באוםן כללי) כל אדם הוא חברתי , כי הוא אוהב חברה וגם לא חברתי כי הרבה פעמים לא מצליח להתחבר למי שהוא רוצה או בגלל שהרבה פעמים הוא רוצה פרטיות בקיצור ל 99 אחוז מהאנשים יתאים כל התכונות גם הסותורות אחד מהשניה מניסיון בדקתי את זה ושאלתי אנשים על פלוני "מה הית אומר אילו גראפלוג היה אומר עליו שהוא חברותי, האם זה נכון" וענו לי בוודאי ושאלתי אחריםעל אותו פלוני " מה הית אומר אילו גראפלוג היה אומר עליו שהוא לא חברתי, האם זה נכון" וענו לי בוודאי

עדיין יש תצורת פנים

תכונות ראשונות שרואים. ואגב אני לא יודע איזה אנשים אתה מכיר יש הרבה שלא מחוברים לעצמם וחיים חיים על פי אחרים או כללים ככה שהם לא הם כל כך

רבי לא קורא

רק קצת מציץ לפעמים ............. הדת שאתה רוצה להקים הוקמה כבר על ידי לואיז היי

כן. ובקוראות בקפה, בכף היד, בתיקשור,

נומרולוגיה, הסרת עין הרע, הסרת דיבוק, סיאנסים וצ'אקרות. זה מה זה 'אין' עכשיו.

למעלה