אתם לא תאמינו!!!

misipipi

New member
לדעתי זה לא רוח

מה שכן, ייתכן עיוות מסויים במצלמה שקרה בתנאים מסויימים, איזה מצלמה דיגיטלית זו? גם הצורה עצמה דיי תמוהה.. אז את יכולה להירגע דרך אגב שמעתי על טכניקה של צילום רוחות באור אולטרה סגול או משהו כזה, אם אני לא טועה... מישהו מכיר?

RockQueen

New member
מממ..

יש מצב האמת שאני מקווה יש לי מצלמה מסוג NIKON אם זה אומר לך משו.....

לדעתי...

זה זה בכלל בא מכיוון החלון... השמש שעברה דרך הכנפיים... ובגלל הרשת של הכנפיים יצרה את זה... אם לא הייתי רואה שהסורגים נורא בהירים (בגלל השמש, מה שמסביר את ההחזר אור) הייתי חושבת שמישהו עמד שם מאחורה עם מראה וכיוון את השמש... זה הכי הגיוני... טוב, רגע, אנחנו בפורום רוחות והעולם הבא... אין דבר כזה 'מה שנראה הגיוני'

RockQueen

New member
מאוד יכול להיות..

אבל יש כמה דברים שגורמים לספק לגבי העניין.... 1. אז למה יש את הפס הכחול סביב האור הלבן? 2. למה האור הלבן בצורה גלית ולא בקו ישר? 3. שימי לב שזה עובר בידיוק מעל הכתף שלי... שזה אחד הדברים שהכי הלחיצו אותי.. אולי הרוח לא רצתה לעבור דרכי אלא מעליי.. 4. שימי לב שאין לזה התחלה ואין סוף!

misipipi

New member
לגבי פס כחול

אם אני לא טועה, זה "התנהגות" של אור וצבעים, וגם הצורה הגלית אני מניח שמסתתר מאחורי זה, איזשהו חוק בהתאם לנסיבות שזה קרה , אני לא חושב שזה מוזר יותר מאשר צורה ישרה. את יכולה לשאול במעבדה של פיתוח תמונות או צלמים מקצועיים הם בטוח נתקלו בזה יותר.

Dark faith

New member
תאמת זה נראה כמו,

שערה על העדשה. ההילה שאת רואה זאת הילה שקיימת לכל הגופים בעולמנו.... טוב ככה לפחות אני רואה את זה...

RockQueen

New member
זו ממש לא שערה על העדשה.

א. שערה היא לא בצבע לבן ב. רואים שזה מרוחק ג. צילמתי עוד מלא תמונות חוץ מהתמונה הזאת, אחת אחרי השניה... זאת היחידה שיצאה ככה...

ירדן121

New member
למה לא העלית אותה פה?

קבצים שערכו בפוטושופ אי אפשר להעלות פה... כאילו אם תשני את הסוג..

RockQueen

New member
לא ערכתי אותה בשום תוכנה

ואין לי פוטושופ בכלל.. אני לא יודעת איך להעלות לפה תמונות אז העלתי אותה לאתר ושמתי את הכתובת בהודעה. תסתכלי שוב יש שם את הכתובת בתוך דברים כאלה "|".

ירדן121

New member
חח את יורדת למטה לוחצת עיון בוחרת

את הקובץ שלך ולוחצת שלח\י... יותר פשוט מזה?

Dark faith

New member
תתלאי, אבל לפעמים עדשת המצלמה משנה

צבעים, שאת בטעות שמה את האצבע שלך על העדשה ומצלמת, לפעמים הצבע יוצאת לבנה, לפעמים דמויות יוצאות קצת שקופות.....

Dark faith

New member
לא יודעת,

משהו בתמונה נראה לי ממש לא כמו רוח שנתפסה בעדשת המצלמה. חלילה אני לא אומרת שזייפת תמונה, אבל קשה לי להאמין שזאת באת רוח.

ירדן121

New member
עדין לא ראיתי אותה היא לא עולה לי.

אין איזה קישור אחר או משהו ???? פליזזזזזזזזזזזזזז

למעלה