מה שכן, ייתכן עיוות מסויים במצלמה שקרה בתנאים מסויימים, איזה מצלמה דיגיטלית זו? גם הצורה עצמה דיי תמוהה.. אז את יכולה להירגע דרך אגב שמעתי על טכניקה של צילום רוחות באור אולטרה סגול או משהו כזה, אם אני לא טועה... מישהו מכיר?
זה זה בכלל בא מכיוון החלון... השמש שעברה דרך הכנפיים... ובגלל הרשת של הכנפיים יצרה את זה... אם לא הייתי רואה שהסורגים נורא בהירים (בגלל השמש, מה שמסביר את ההחזר אור) הייתי חושבת שמישהו עמד שם מאחורה עם מראה וכיוון את השמש... זה הכי הגיוני... טוב, רגע, אנחנו בפורום רוחות והעולם הבא... אין דבר כזה 'מה שנראה הגיוני'
אבל יש כמה דברים שגורמים לספק לגבי העניין.... 1. אז למה יש את הפס הכחול סביב האור הלבן? 2. למה האור הלבן בצורה גלית ולא בקו ישר? 3. שימי לב שזה עובר בידיוק מעל הכתף שלי... שזה אחד הדברים שהכי הלחיצו אותי.. אולי הרוח לא רצתה לעבור דרכי אלא מעליי.. 4. שימי לב שאין לזה התחלה ואין סוף!
אם אני לא טועה, זה "התנהגות" של אור וצבעים, וגם הצורה הגלית אני מניח שמסתתר מאחורי זה, איזשהו חוק בהתאם לנסיבות שזה קרה , אני לא חושב שזה מוזר יותר מאשר צורה ישרה. את יכולה לשאול במעבדה של פיתוח תמונות או צלמים מקצועיים הם בטוח נתקלו בזה יותר.