אתם לא תאמינו!!!

RockQueen

New member
אתם לא תאמינו!!!

זאת תמונה שלי מפורים. תפסנו בה רוח רפאים ממש במקרה. לא נגעתי בשומדבר ולא שיניתי שומדבר. אתם מוזמנים להגיב. |http://img59.imageshack.us/img59/1821/0024al.jpg|

ב א ר ו ש

New member
אני לא מאמינה! ../images/Emo150.gif

פשוט פתטי. רואים שעשו את זה בתוכנת גרפיקה [אני מבינה בזה]..

RockQueen

New member
אוקיי אנשים לא דעת מה נסגר איתכם!!!

אבל אני לא עד כדי כך חסרת חיים שאני אקח תמונה שלי ואעצב אותה בתוכנה גרפית או וואטאבר ואנסה לעבוד עליכם שזה אמיתי כי גאד דמאט זה אמיתי בהחלט וחשבתי שאולי אתם תוכלו לשפוט אם זה באמת רוח או סתם קרן אור!! אני ואמא שלי היינו בשוק כשראינו את התמונה הזאת. היא אפילו אמרה לי בעצמה שברגע שהיא צילמה אותי היא ראתה משהו לבן זז באמצע הצילום!! אנחנו עדיין מתלבטות אם זאת באמת רוח רפאים או שזה משו שקשור לאור... ורק שתדעו שאתמול כמעט לא נרדמתי מהפחד. אז "ב א ר ו ש" כדאי שלא תשפטי אנשים כל כך מהר!!

Luisito Garcia

New member
אני כן מאמין לך

ואת לא צריכה להתייחס לכל מי שחושב שעשית את זה בכוונה..

Luisito Garcia

New member
מעניין..

אבל אני הייתי קודם בודק את התמונה ע"י מקצוען.. זה יכול להיות תזוזה של המצלמה או משהו אחר.. אני לא מקצוען אבל התמונה ממש מעניינת.. עכשיו תעני לי משהו,אם בא לך אז במסר,איזה מזל את? יש קשר במה שאני שואל

שוב אני אהיה יוצאת דופן..

ואגיד שלדעתי האישית, זה כן אמיתי. אם תשימו לב, יש מעיין הילה כחולה כזאת מסביב ל"מריחה", והגבולות שלה לא ברורים ממש. חוצמזה, ידיד טוב שלי גראפיקאי עם תעודות, והוא מהמר שזה צילום מקורי, למרות שאפשרי שבאנדם מאוד מקצוען עשה תעבודה. הקיצר, אני חושבת שזה כן אמיתי למרות שיש בי קול קטן בפנים שאומר שמשו לא בסדר בתמונה הזאת:)

RockQueen

New member
את לגמרי צודקת

גם אני לא מבינה מה ההילה הכחולה הזאת מסביב... מפחיד...

RockQueen

New member
זה קישור!

את צריכה להעתיק את הכתובת ולפתוח אותה בדף חדש

למעלה