אתם לא תאמינו

Petruccijr

New member
אתם לא תאמינו

קנו לי תגיטרה של פטרוצי והחזרתי אותה תוך 4 ימים אני לא מרוצה ממנה ואני מדבר על המיוזיק מן בכל מקרה החזירו לי את כל הכסף

Der-Albert

New member
יא אללה.

אני בספק אם מישהו האמין לך כשאמרתי שבכלל קיבלת אחת כזאת מתנה מדוד שלך ואני עוד יותר בספק אם מישהו עכשיו פתאום יותר מאמין לך כשאתה אומר שהחזרת מתנה שנתנו לך לחנות. מר "התקנתי פיק אפ!! סתם אני עובד עליכם לא התקנתי פיק אפ".

Petruccijr

New member
מר "התקנתי פיק אפ!!

זהו שמיייי לא אבל באמת החזרתי אותה היא לא לטעמי והבנתי ש 80 אחוז מהאונד זה המגבר והאפקט

Papito

New member
לפטרוצ´י ג´וניור

אני חושב שאיבדת את האמון והכבוד שרוחשים לך בפורום הזה אני לא מדבר רק על הפיקאפ , אני מדבר על זה שאתה מנגן סה"כ 8 חודשים וכבר מתיימר להבין טוב מכולם אתה כל יומיים רושם על האפקט הזה והאפקט ההוא שבעצם אנחנו בספק אם אתה בכלל יודע לנגן איזה סולם מאז שאני בפורום הזה אני קורא את ההודעות שלך על ג´ון פטרוצ´י וכמה שאתה רוצה להיות כמוהו , ובמהלך ההודעה האחרונה משהו לא הסתדר לי הבנת שהסאונד מגיע מהאפקט ולא מהגיטרה , אז למה שתחזיר גיטרה יקרה נורא (אני לא ממש יודע כמה) רק בגלל שזה לא הסאונד אלא לקנות בנוסף לגיטרה גם את האפקט כך שמשהו פה מסריח. אל תיקח את זה כירידה או משהו אלא רק כביקורת בונה על רמת האמינות שלך בפורום הזה

ram liran

New member
נו באמת

אתה נשמע מאוד מפוקפק ולא אמין. מאוד. למה אתה עושה את זה? למה אתה משקר לנו? למה אתה אומר שעשית משהו כשבעצם לא עשית אותו? מה המניע שלך לעזאזל??. פטרוצ´י ג´וניור - אני פשוט לא מבין אותך.
Ram-bo

ram liran

New member
ואם אתה לא שקרן...

אתה פשוט דביל. אם נניח לרגע שכל מה שאמרת - הכל אמת, זה לא מפתיע שאחרי שניגנת במשך כל הקריירה המפוארת והארוכה שלך (שמונה חודשים) על סטראט, יהיה לך לא נוח עם הESP. לוקח זמן להתרגל לגיטרה חדשה, ואם היית טיפה יותר מקצועי ולא ישר רץ וקונה את הציוד הכי יקר (ולאו דווקא הכי טוב) היית יודע את זה. אבל אני נחלץ להגנתך ואומר שאני לא מאמין שאתה כל כך דביל, אלא שאתה בעצם שקרן.
Ram-bo

ram liran

New member
סליחה, לא ESP - מיוזיק-מן

למרות שעד כמה שאני זוכר, פטרוצ´י מנגן על ESP. Ram-bo

The Exorcist

New member
לא רציתי להתערב...

ואתמול בכלל שקלתי למחוק את ההודעה. פטרוצ´י, אני מבקש ממך להפסיק עם זה. הבנתי שזה לא אמת אחרי שאמרת שקיבלת אותה מתנה, עכשיו אתה אומר שהחזירו לך את הכסף. זה לא משנה עכשיו מה האמת. אני מבקש שלא יהיו שטויות כאלה בפורום.

Petruccijr

New member
התנצלות

אני מצטער אני בדרך כלל לא עושה את זה תפסתם אותי אני מבקש סליחה אני לא רוצה לגרום רע לאף אחד אם תבקשו ממני ללכת אני יבטל תמנוי שלי פה וילך מצטער אני לא בן אדם שקרן

גילדורי

New member
שקרן פתולוגי

לדעתי אתה סתם הולך לחנויות של מוסיקה או מסתכל באינטרנט רואה דברים מעולים וסתם רושם שיש לך או שאתה יודע הרבה דברים ואתה בעצם לא מבין כלום כי לעולם לא ניגנת עם הדברים האלה אתה סתם אומר כדי לעשות רושם

גילדורי

New member
גם לי קרה מקרה כזה כמו לפטרוצ´י

קיבלתי ליומולדת פרארי 335 עם נפח מנוע 4496 cc שמגיעה מ-ם ל- 60 ב-4.6 שניות ועולה 120,000$ אבל החזרתי אותה כי הריפוד לא היה יפה וקיבלתי את כל הכסף חזרה

adiels

New member
תרדו ממנו....

סבבה אנשים, תרדו קצת מהבן אדם, אוקיי גם אני פיקפקתי מההתחלה, וזה לא קשור לזה שהוא מנגן 8 חודשים ומתיימר להבין הכל זה ההתלהבות של ההתחלה, אח"כ זה יורד, חוץ מזה אני לא זוכר מי, אבל מישהו כתב "קריירה מפוארת 8 חודשים משהו כזה"? בכל מקרה רק שתדע שבשמונה חודשים אם יש לך תפיסה טובה וטכניקה והתמדה אתה יכול להיות טוב, אני כבר אחרי 4 חודשים (וזה לא שקר) הצלחתי לנגן את Die to live של סטיב וואי.

ram liran

New member
הייתי ציני.....

אווו הצלחת לנגן סטיב וואי! זה "רק" מהירות. איפה הפיל??? חשוב לא פחות! Ram-bo

adiels

New member
אדון רמבו היקר.......

סטיב וואי לידיעתך לא עובד רק על מהירות, וכנראה שלא שמעת את Die to live כי הוא לא מהיר בכלל, יש בקטע הזה המון פיל, וצריך לשים דגש על דברים מאוד קטנים בשיר הזה שמשנים הכל, אז אל תגיד לי איפה הפיל

למעלה