אתם לא רצינים

חזיר בר

New member
אתם לא רצינים

אתם באמת מאמינים שהדברים האלה עובדים? לי אישית זה נראה ממבו-ג´מבו של סיפורי אגדות של בני 6

CAT4

New member
אני לא חושב ככה

אני יודע שהם עובדים מניסיון. Y.G.A the CAT

wicca_sphere

New member
תראה נוסחה פשוטה

אנחנו מתעסקים בכישוף. אנחנו מטילים כשפים. אם הכישוף לא היה פועל, והיינו עושים הכל כמו שצריך היינו מנסים שוב. אם גם שוב זה לא היה פועל היינו עוזבים את זה ומפסיקים להאמין בזה. כמו שכתבתי למעלה אנחנו מתעסקים בכישוף, מפה אתה יכול להבין שהכישופים שאנחנו עושים כן עובדים, לכן אנחנו ממשיכים לעסוק בזה. אנחנו לא מפגרים, אם זה לא היה עובד, לא היינו ממשיכים לעסוק בזה שלך wicca sphere

חזיר בר

New member
תראה,זה נשמע הגיוני-הנוסחה שלך

אבל אני יכול להסביר את זה ברחשי לב,ברצון שדבר יקרה ובצירוף מקרים מסוים בעבודה שלכם,את מאמינים לזה כי אתם רוצים להאמין לזה. אף על פי כן,אני לא פוסל שום דבר על הסף,ויכול להיות שאני הטועה,אתה יכול לספק לי הוכחה באיזה שהיא צורה?

wicca_sphere

New member
תשמע

כמה צירופי מקרים כבר יכול להיות? אני עושה משהו שיקרה, והוא קורה, סבבה. אני עושה עוד אחד, ושוב פעם זה מצליח. אתה שוכח שאנחנו לא עושים כישוף אחד ועוזבים את זה יופי זהו, אנחנו מתעסקים בזה בחיי היום יום, אנחנו עובדים (רובנו) על זה כל יום באימונים. לא פיזיים, מנטליים. אני לא יכול לספק לך הוכחה, כי מה אתה רוצה שאני אעשה? לספר לך על לחש שהצליח? תתן לי דרך שבא תאמין ואני אנסה לראות מה אני יכול להוכיח.

Justin Angel

New member
תרגע

הגישה שלו , הייתה הגישה שלי בדיוק לפני שהתחלתי לעסוק במג´יק.

חזיר בר

New member
אוקי

ברור שאין שום סיבה שתיתנו לי הוכחה? מי אני בכלל? זה כמו שמחזירים בתשובה שמנהלים איתה שיחה ואז אני אומר להם שיתנו לי הוכחה ושם הדיוק מסתיים למעשה. אני חושב שאתם באותה הרמה, אבל כן,אם תספר לי על לחש שהצליח זה כבר יהיה יותר קרוב.

Justin Angel

New member
אנשים תגיבו גם אתם!

הנה רשימה מאוד מצומצת של המג´יק שלי ש"הצליח": כדור אש הורדת גשם (מעל הבית שלי וזהו במשך שלושה ימים) קול עז מאוד של פיצוץ ורשימת כשרונות מאוד פעילים אצלי: טלפתיה ראיית העתיד ועד מספר שאין טעם לספר עליהם. בעקרון רק שתבין, אי לא מסכים בשום רמה עם המנוח "הצליח". אני מחשיב את המדיטציה היומית שלי כהצלחה בפני עצמה. ברור שהיא לא הניבה שום תוצאה פיזית ברורה לעין, אבל היא נותנת לי לאגור אנרגיות בצורה מאוד נחמדה ובכלליות משפרת לי את יכולת הריכוז. זה בפני עצמו הצלחה.

wicca_sphere

New member
עם כל הכבוד

אם היית מצליח להוריד גשם מעל הבית שלך, למשך שלושה ימים, ה cnn כבר היה בודק את האירוע והיו לוקחים אותך ל72 תוכניות טלוויזיה שלך wicca sphere

Justin Angel

New member
היתי בטוח

שרשמתי 4. סליחה על הטעות המצערת. והיה מסביב לכל האזור עננים אבל בדקתי את זה רק על הדירה שלי ירד גשם. ופעם אחרונה שבדקתי זה נחשב למשהו יחסית פשוט ואתה מתלהב ממנו יותר מדי.

Justin Angel

New member
כן

הכשרון היחידי שנולדתי איתו (וגם זה הרבה) זה טלפתיה מאוד בסיסית. אני לא יודע בדיוק איך לקטלג את איפה שהגעתי היום אבל אני אמפת של רגשות שטחיים וטלפת בינוני.

אלון קס

New member
הממממ.........

אוקיי שליטה במזג אוויר יש לי שליטה די טובה, סילקתי פעם גשם בשביל מישהי מהכיתה שלי (היא הייתה אמורה ליסוע לאיזה טיול ולא רצתה שירד גשם ואז בדיוק ירד אז הפסקתי אותו). אממ.....פעם שיחקתי גם בלזמן רוחות להזיז עננים (היה נורא מפריע לי שהם הסתירו את הירח). זהו עד שיום אחד החלטתי ששליטה במזג אוויר זה רע.... פשוט כי אני לא חושב שאנחנו צריכים להתעסק עם זה - תחשבו כמה בלאגן זה יכול לעשות שזימנתי רוח (לפי כאוס גם נשיפה יכולה לגרום להוריקן). הממממ.......כדור אש? תמיד התענייני בפירומכניקה, אולי תסביר לי איך בדיוק עשית את זה? פשוט ריכזת אנרגיה במטרה? ושיגרת אותו או שפשוט החזקת אותו ביד?

Justin Angel

New member
הממ...

שליטה במזג האוויר זה דווקא משהו יחסית פשוט במאגיה אבל מאוד מסובך ומורכב בכישוף. הכל תלוי בנקודת המבט שלך. אני מעדיף לא לפרט איך עושים כדור אש בפורום מפאת האנשים שהרמה שלהם בניתוב אנרגיה מאוד נמוכה ואני לא רוצה שיסתכנו עד כדי כך.

למה...

למה אתה מזלזל באנשים?, למה את מזלזל ברמת ניתוב שלהם? איך אתה יודע אם רמת הניתוב שלהם נמוכה, אולי היא אפילו יותר חזקה וגבוהה משלך.

nepthys

New member
עלוב!

כל כך כל כך עלוב! באמת, כל ההערכה שלי אלייך פשוט נמוגה לה ברגע זה! ואני עוד חשבתי שיהיה מישהו אחד כאן שלא יערבב בין מושגים בסיסיים וחלומות של ילד בן 4.. מה קרה לך לעזאזל? איך בגלל טלפתיה קשורה למאגיה? ואיך אתה בכלל מעיז לא להעריך מספיק את הכישרון שלך כדי *לא* להשוויץ בו בכל מקום אלא להתיחס אליו בקצת כבוד? וכשאתה עובד אז המטרות שלך זה ליצור כדור אש ולהתנהג כמו מכשפה בסרט מצוייר של ילדים בני 8, מוריד גשם? אין לך קצת יותר ערכים מזה? וממתי קול של פיצוץ קשור איכשהו לתחום שאנחנו מדברים עליו? ואני חשבתי שאתה זה שלא מפריד בין יכולות מולדות של אדם (שאין אגב מה להשוויץ בהן) לבין כל דבר אחר שקשור בניתוב אנרגיה!

אלון קס

New member
אל תגזים........

אולי הוא לא ישתמש בהורדת גשם או זריקת כדור אש בחיי היום יום, ונכון, הייתה נימה קצת מתנשאת בדברים שלו. אז לגבי הדבר הראשון - גם אם הוא לא ישתמש בזה בחיים שלו, זה אימון מצויין, וזה גם דרך נהדרת לשבור חומות הגנה - אז אל תבקר אותו על זה. לגבי הדבר השני - השאמנים כבר אמרו שחשיבות עצמית זה הדבר מס´ 1 שמבזבז אנרגיות - זה בחירה שלו לאן לנתב אותן, ואם לבזבז אותן או לא. אז אל תבקר, ואל תתקוף כי זה גם סוג של התנשאות.

nepthys

New member
קודם כל - למה אתה מניח שאני גבר?

ואתה עצמך בכלל לא הבנת למה אני מתכוונת, אז מה אתה מגיב בכלל? תבינו שאין כזה דבר כמו "כישוף של מזג אוויר", זה פשוט מונח שהמציאו אנשים כדי שזה יהיה כיף וכמו בסרטים, נורא תיאטרלי. וזה עלוב שאדם שפעם הערכתי בכלל עשה כאלו דברים. וכדור אש, טלפתיה, וכל שאר השטויות, כולל הפיצוץ האינפנטילי שלו - זה לא ניתוב אנרגיה, זה פיזיקה, ואני לא חושבת שיש לו יכולות כאלו כי אם היו לו, הוא לא היה הולך ומשוויץ עליהן בכל פורום עלוב. מגיע לי לתקוף אותו כאדם שיש לו טענות אליו! למה אסור לי לתקוף בדיוק, מה אני אמורה לשתוק על כזה דבר? למה אתה חושב שאנשים חייבים תמיד להבליג על דברים במקום להביע את דעתם?

למעלה