אתם לא מבינים רמזים?

קפת

New member
נו באמת

לא חייבים לפסל בטחורים כדי להשתתף בפורום. כמו שלא כל מי שצורח פה באמת מתכוון לכבוש את אירופה בחורף ויש לו אשה בשם ג'וזפין, או שהוא בעליו החוקיים של בנק וגבר שמן בשם עופר שישב בכלא על הטרדה מינית או חושק בטייטל רושממשלהבא ויש לו בנים עם שמות של מצביאים בתנ"ך ואשה שזורקת נעליים. פנטזיות וסובלימציות. זה כל הסיפור. אבל אם את בכל זאת צריכה אספקת טחורים טרייה (עדיף להשתמש בטרי לצרכי פיסול. חומרי גלם מוקפאים שעברו הפשרה נוטים לגמישות יתר שמפריעה בעיצוב), אני בטוח ששוקי יתנדב לספק לך. איפה הוא באמת, הפוסטמה הזה?

צודקת, יותר מכך

גם לא חייבים להשתתף בפורום כדי לפסל בטחורים. אבל אני רוצה, אני רוצה, דאמיט, גם את הפורום וגם את חדוות היצירה. גם לעשות את זה וגם לרוץ לספר לחברה. בנוגע לשוקי ההוא, נדמה לי שאת מנדבת גווייה. צריך לבדוק איפה זה עומד מבחינת החוק.

קפת

New member
מה פתאום

כמו טחורים, גם שוקי הוא כרוני, אי אפשר להיפטר ממנו (ניסיתי לנתק אותו ממני בניתוח, והוא צמח כעבור יומיים בחזרה) ומופיע בדיוק ברגע הכי לא מתאים. וכמוהם, גם הוא עוד ישוב. באחריות.

KT13

New member
וואללה נכון

גם לי תמיד נתנו הרגשה של בית. בית הרוס, אבל בית. עכשיו תארו לעצמכם שקפת ואודי מתפקדות על תקן של הורים בבית הזה. כמה קנאתי באוליבר טוויסט !!!!

KT13

New member
אהה ועוד משהו לגרב בר בילבי

אם את כבר מדברת על רמזים, בואי וארמיז לך משהו. כמה שתשתדלי, יותר מגעילה מקפת ואודי לא תצליחי להיות. אבל נסי ותהני (או שאנחנו נהנה)

גרב בר

New member
נקלעתי לנחיל צרעות. חטפתי עקיצות בתחת.

קניתי. לא במהרה תיפטרו ממני.

KT13

New member
זה מה שאת חושבת

וכי למה לדעתך יש לי כינוי שמזכיר קוטל חרקים ?

playtrip

New member
נגמר להם הקונטומה.

זה מה שאני מנח/ש, כי נגמר להם הקונטומה ואין להם, אבל דחוף צריך עוד לללז וקונטומה, כי אני צריך לאכול! ויש לסקול את כל מי שלא מביא לי לללז וקונטומה! בני תמותה! עליכם להביא לי לללז וקונטומה! כל אחד מחצית השקל מנחה של לללז וקונטומה! או שהנכם אבודים!

למעלה