אתם לא מבינים רמזים?

גרב בר

New member
אתם לא מבינים רמזים?

מה-29 בספטמבר לא הצלחתם לסגור דף הודעות אחד וגם ממנו 4 הודעות הן מהנהלת הפורומים, המודיעה לכם שיש פורומים חדשים. אתם לא חושבים שהם מנסים לרמוז לכם משהו?

קפת

New member
G לא

זותומרת, אנחנו מנסים לחשוב, אבל זה לא מצליח לנו. ובכלל, אנחנו לא מאמינים שבאמת יש הנהלה לפורומים האלה. או פורומים להנהלה.

למה להכליל, למה?

לעיתים אני דווקה מצליחה לחשוב. אבל זה מאוד מתיש אותי. מאוד.

הו, אודי

מתברגלים, את יודעת. מה שלומך את, צ'יקה קון קרנה? אגב, חסרה לי יו"ד ביתכן פה למעלה ולאילו לך יש אחת מיותרת ב"מידי" פה למטה. את חושבת שקפת תוכל לסדר מעבר? לא, כי ההיא מהקומה העליונה טוענת שהיא כותבת וזה. לא רוצה להיתפס על חם, גם ככה אני ממשפחת הפשע.

קפת

New member
גיברת!

נראה לך שאני מעבירה יודים לא חוקיים חינם? את יודעת איזו הסתכנות כרוכה בזה? את יודעת איזה הוצאות יש לי? להאכיל אותם בדרך, לשמן כל מיני אנשים בגבולות. זיבי אני עושה את זה בלי שאת משלמת. בכסף. אני לא עושה איתך יותר ברטרים על קינואה.

את, רק כסף מעניין אותך

וסקס. ואודי. חוץ מזה נאדה. אז קודם כל, להזכירך, אני בכלל לא מתעסקת עם קינואה. דבר שני, את קצת מגזימה. כולהה יו"ד. האות הכי קטנה. וכמה כבר ביקשתי? יו"ד אחת, זה הכל. חכי חכי. יום אחד את עוד תבקשי ממני להעביר לך שי"נים בין הקומות בפורום. ואני, אני אגיד לך, גיברת, שכחי מזה, אני לא מעבירה אותיות בחינם ובדיוק הגיע לי משלוח של עי"נים מעיראק והם משלמים לי בסביחים. בזה את לא יכולה להתחרות.

קפת

New member
זה לא נכון שאני מתעניינת רק בסקס

בכסף, בסקס ובאודי. ובסקס. אני מתעניינת גם בנזירים טיבטיים. אה, לא. בעצם, זאת את שמתעניינת בהם. את צודקת בעניין הסביחים. לא מתחרה בהם. פעם ניסיתי להתחרות בסביח, והמניאק רימה. אין להם הגינות וצדק, הם לא יודעים התנהגות ספורטיבית מהי. חרא חרה סביחים. בטח בגלל שהם עיראקים.

אני רק רוצה להזכיר לך

שבגלל שעד כמה שידוע לי אני לא עיראקית, אין באפשרותי להיעלב ממה שאמרת על סביחים. אני גם נוטה להאמין שנזירים טיבטים לא אוכלים אותם. הפסד שלהם. לטיבטים יש חרא חרא אוכל.

אני מאוד מקווה

בשבילך שאת לא באמת *כותבת **לפרנסתך כפי שרשמת בכרטיס האישי שלך. כי אם כן, אז או שיש לך יותר מידי זמן ***פנוי ואז, מרוב שיעמום, את עוברת בין פורום לפורום ועורכת "ספירת מלאי". או שאת חרה חרא של כתבת. *כי יש לנו כבר אחת שכותבת במלאי. **והיא דווקא מצליחה להתפרנס. ***היא תמיד עסוקה. תמיד. לגמרי. אפילו.

גרב בר

New member
אודיסאוס יקר

נכנסתי לפורום הנכבד בעקבות המלצה שראיתי בבלוג מכובד כלשהו. אמרתי לעצמי: ניכנס ונראה. מצא חן בעיני ההומור בפורום. החלטתי להתבטא בצורה זו או אחרת. היו כמה חברים שענו ברוח טובה. אבל אחרי התגובה שלך לא נראה לי שאתקע כאן יתד. אני מתעבת רשעי-רשת. תהיה בריא. החבר'ה האחרים נראים לי לעניין לגמרי. וכן יקירי: אנשים משלמים לי הרבה כסף כדי שאכתוב להם דברים שונים ומשונים. מכיוון שמשלמים לי יפה, אני לא חייבת לקבל כל עבודה וכך יש לי פרקי זמן חופשיים להנאתי המלאה. לעתים זה עולה לי במפגשים עם טרולים.

נו, באמת

אם הנושא היה מסתכם בכך שאת לא יודעת לכתוב, ניחא. אבל את, הוספת חטא על פשע ומסתבר שאת לוקה גם בהבנת הנקרא. כשאת כותבת "מצא חן בעיני ההומור בפורום" לאיזה הומור בדיוק התכוונת, הומור מפרגן? לא יודעת מי החברים שענו לך "ברוח טובה" כהגדרתך, גם אין לי חשק לחפש. אבל רוח טובה אין פה. לא טוב לך? יאללה ביי.

קפת

New member
רוחות טובות אפפם לא היו פה

רק מכשפות*. ושוקי, שהרוחות שיש לו מקורן בתסמונת המעי הרגיש. טוב לדעת שיש משהו רגיש אצלו. *וכשאני אגלה מי מכן, כלבות**, סחבה לי את הנימבוס החדש, היא כבר לא תהיה כלבה*** יותר **למטמורפוזה הזו לא אני אחראית ***אלא עכברה במעבדה לניסויים פרמצבטיים

גרב יקרה

גם לי קרה כדבר הזה, הגעתי לכאן רק לפני רבע עמוד שזה בערך חודש, רק שלא מצאתי המלצה בבלוג, אני לא קוראת בלוגים. יש גבול לכל תעלול. ...אבל תראי. קבלו אותי יפה, לא השפיטו אותי מינית בלי לשלם את התעריף המקובל פלוס, נתנו לי הרגשה של בית, ישר אמרו לי תעשי כלים. אבל את באת כמו הרשע מההגדה של פסח. אתם לא מבינים, לא הצלחתם לסגור דף, אתם לא חושבים שהם מנסים לרמוז לכם משהו, וזה. מה העבודה הזאת לכם - לכם, ולא לו. אני במקומך לא הייתי מתרגשת. אם לא כאן, אז בפורום רקמה אקלקטית, והיה וגם שם לא, אז בישול בורמזי. אין מצב במדינה נאורה כמו שלנו שמישהו ישתוקק להשתתף בפורום ויישאר וחצי תאוותנו בידו. בברכה ובאמפתיה אינקץ אני.

תראי, לי אין טחורים

ולא עלה בדעתי לפסל את הטחורים של מישהו אחר. עד שפגשתי בך. את מכירה מטוחר שוחר אמנות שיהיה מוכן לתת לי התחת פעמיים בשבוע אחה"צ? יש לי כבר רעיונות על שילוב מדהים עם עיסת נייר.

למעלה