אתם לא מאמיניםםםםםם

פשששששש דנדושששש

איזה תמונותת יפותתת תודה מאמי שליייי איזה באסה זה לדעת שהייתה לך הזדמנות לראות אותה ופיספסת.. אבל חפיףף עוד יהיו לך הזדמנויות.. סומכת עלייךך.. וכל הכבוד לאמא שלך.. ד"ש ממני.. חח

חח

תודה.. בחזרה
אין בעד מה בובע

יהההההההההההה איזה כייף לךךךךךךךךךך

את רצינית?? מאיה שלנו מאיה בוסקילה הייתה מאחורי הבית ספר שלך?!!?? יהה איזה כייף לך ה' ישמור אותי!! איזה כייף לך תעלי את התמונות...!

כעעע

אמא שלי הלכה עכשיו לניילן את החתימה חח שלא תהרס
אממ, עידכונים, אמא שלי עמדה כל ההופעה לייד המדרגות בשבילי (סטייל דיקוש חח) ואז היא דיברה עם השומר שאמר לה שמאיה סנובית ושאין מצבס שהיא תצליח להוציא ממנה חתימה, אז אמא שלי אמרה לו כזה: עוד נראה.. ואז השומר הלך לעוד שומר אחר ג'באר כזה ואמר לו שההיא (אמא שלי) מחכה כבר כל ההופעה ושיוריד את מאיה מהמדרגות ליד אמא שלןי ולא האחוריות כפי שמתוכנן בקיצור זה מה שהוא עשה ומאיה הספיקה לחתום רק ל-2 אנשים לאמא שלי ולחברה שלה כי אמ שלי עשתה לה פרוטקציות חח ואז מלא שומרים הסתערו על מאיה והיא נעלמה מהמקום. היא לבשה שימלה פרחונית וורודה ואמא שלי אמרה שרואים שהחזה שלה לא סיליקון ושהיא ממש לא שמנה!! אמא שלי אמרה שהיא שה מדהים בלייב והתעצבנתי על אמא שלי שהיא לא התקשרה אליי כדי שאני אשמע את מאיוש. כי היא התקשרה אליי בסוף. אממ זהו.

למעלה