אהאהאהאהאהאההההההההההה אתם לא מאמיניםםםםםםםםםם מאיה הייתה בת"א מאחורי הבית ספר שלי ואני הייתי באיזה סמינריון בקיצור לא בבית הספר ואמא שלי ביקשה ממנה חתימה בשבילי והיא נתנה וגם תמונותתתתתת אהההההההההההההההההההההההההההההההההה אני כבר אעלההההההההההההה אלוהיםםםםםםםםםם אמא שלי התקשרה אליי ואני הייתי כל היום על נרות להגיע הבייתתה!!!!!!!!!!!!!!1 אההההההההההההההההההה
מוזר לי דנדוש איך זה שהיא הייתה מאחורי הבית ספר ולא רצת להופעהה חחח וואי אם אני הייתי חי בידיעה כזאת הייתי מתאבדת חח סתם סתם ... וואי תודה רבה על התמונות היא מהממת פהה!! מה עם המסנג'ר לא עובד?!? אני לא רואה אותך מתחברת ..
וגם, אני הייתי בפתח תקווה ואם חברה של אמא שלי הייתה מועילה בטובה לספר לאמא שלי שמאיה בוסקילה תהיה שם לא הייתי יוצאת לסיור הזה. אוף! זה היה משהו של העריה כרטיס ב-30 שקל. ומאיה גם אמרה שממש כבוד לה להופיע מול הנשים (הום שם רק נשים) ונכות בתמונה שרואים את מאיה מקרוב? יש בצד ימין שארית של משקפיים (משקפיי שמש) בקיצור, זאת אמא שלי..
טוב שאני לא קוראת טוב אולי זה מעייפות שיש לי היוםם .. כתבי את המסנג'ר שלך אין לי אותו זה הישן נראה לי .... ואיזה חראא וואי חח תתנחמי בזה שיש לך תמונות משם וחתימה זה גם טוב! מתה עלייך מואהה!!
את השפעת על אמא שלי היא עמדה ליד המדרגות כל ההופעה ומאיה שרה את כל השירים של הדיסק שאמא שלי חרשה עליהם כי זה הדיסק היחיד שהשארתי לה באוטו חח והיא יודשעת גם את זה רק בנינו עם הגיטריסט או משהו וגם את עולם מופלא שאמא שלי אמרה שהיא שרה אותו מזדהים!! דיקוש נשמתי מתה עלייך!