אתם כנראה לא הבנתם

אתם כנראה לא הבנתם

אני יודע שכרגע במשחקים הפלייסטיישן 2 הכי טוב אבל גם באקס בוקס אסור לזלזל אז מה אם הוא לא מוכר כמו הפלייסטיישן 2 ואני יודע שאקסנוסגא בפלייסטיישן 2 הולך לשבור את כל המשחקים של האקס בוקס מה שאני מתעצבן זה שמה שיש לכם בראש זה רק פלייסטיישן 2 תנו כבוד גם למכשירים אחרים כמו הדרימקאסט הסאטורן כמה שהמכשירים האלה נפלו הם תמיד ישארו אצלי חרוטים בזיכרון ואל תשכחו כמובן את הסופר נינתנדו והמגדרייב והסוני 1 כמובן ואל תשכחו שבלי סגה ונינתנדו הפלייסטיישן לא היה קיים היום זה שהיום סגה ונינתנדו אין להם מזל במכשירים זה אומר רק דבר אחד זה אומר שהם איבדו הרבה מהיכולות שלהם לדוגמא הדרימקאסט לפי דעתי נפל בגלל שלא יצא לו שינינג פורס חדש וגם לא גולדן אקס חדש וגם לא שינובי חדש וגם לא אלכס קיד חדש ולא אוטרנר משחק המירוצים הטוב ביותר בכל הזמנים וגם דיטונה 2 לא יצא לו ויש עוד המון קלאסיקות שסגה יכלה להחיות ולעשות אותם מחודשים על הדרימקאסט והסיבה שהמכשיר הזה נפל זה רק בגלל שהמשחקים הגדולים האלה לא יצאו ונינתנדו מה עושה נינתנדו הוציאה את כל הקלאסיקות שלה לנינתנדו 64 ולגיים קיוב אבל תנחשו מה? ? היא הרסה אותם לחלוטין מריו זה כבר לא מריו זלדה בגיים קיוב אני בטוח שמי שראה תמונות מהמשחק הזה באינטרנט נגעל לחלוטין קירבי זה כבר לא קירבי שינו אותו לגמרי ועוד אם הגויסטיק של הגיים קיוב המעובט הזה אי אפשר לשחק בשום משחק וגם הגויסטיק של הנינתנדו 64 גרוע מאד בכלל נינתנדו שיתנה את הקלאסיקות שלה משחקים כמו דונקי קונג קנטרי שבסופר נינתנדו היה אגדי בנינתנדו 64 הוא גרוע מכל הבחינות איפה ההרגשה של זלדה בסופר נינתנדו למי שזכר את המשחק האגדי הזה ואיפה ההרגשה בזלדה שיצא לגיים קיוב אין מה להשוות בכלל בסופר נינתנדו זה באמת היה זלדה לעומת זאת בגיים קיוב זה זוועה אם יש משחק שהוא בסגנון של הזלדה בסופר נינתנדו אני מדגיש שלפי דעתי הוא אפילו טוב יותר ואני ממליץ על המשחק הזה בחום רב זה אלונדרא בסוני 1 של גאם ארטס החברה שעשתה את גרנדיה למי שמכיר מה שטוב בפלייסטיישן 2 זה שיש לו משחקים קלאסיים עם שליטה מושלמת ועם גרפיקה של היום אני מתכוון לממישחקים כמו מטל גיר 2 ופיינל פנתסי 10 וריג ריסר 5

זוהר פ

New member
רגע ...

דבר ראשון אתה צודק, בלי נינטנדו לא היה פלייסטיישן כי סוני היו אמורים לעזור ליצור את הנינטנדו64 ובמקומם נבחרו אחרים וסוני "התנקמה". בתור אוהד שרוף של זלדה, שקניתי את הנינטנדו64 שלי במיוחד למשחק הזה אני גם מתכוון לקנות את הגיים-קיוב מתישהוא לזלדה החדש. אל תתן לגרפיקה לשטות בך. דבר ראשון היא עוד לא סגורה (מעריצים התלוננו) ודבר שני אם היא תישאר זה הרע במיעוטו. אני בטוח שצפוי משחק שישבור את כל השיאים ועם המשחקים לגיימבוי שיעבדו איתו בכלל צפויה חוויה משהו סופר-סופר-סופר אטרקטיבית !

tempy

New member
The legend of Zelda E3 Trailer

nuff said

Tenchi

New member
אח... תגובה קלאסית של מעריץ שרוף.

אני לא מבין מה הבעיה להודות שנינטנדו שלטו בתחום ה 16 ביט, אבל הם לא התקדמו מאז ונשארו תקועים. הם פשוט לא יודעים לפתח משחקים נורמאלים לדור החדש. העובדה המאוד עצובה (ולמען האמת כבר מגוכחת לגמרי) שהם מוציאים לכל מערכת חדשה שלהם את *אותם משחקים בדיוק* לא מוסיפה להם כבוד. זה ממש מגוכח שהם שוב מנסים למכור את המערכת החדשה שלהם אך ורק עם שחזורים של מריו, זלדה, מטרואיד ושאר משחקים שהיו צריכים להפסק עוד בתקופת הנינטנדו 64 (או אולי לפני). עכשיו, האמת העצובה לגבי זלדה היא שלא משנה כמה תרצו ןכמה שמועות ירוצו באינטרנט - כשהמשחק בשלב כל כך מתקדם של פיתוח, הגרפיקה סגורה כבר מזמן. שום דבר לא ישתנה - לינק יראה כמו חיפושית או במקרה הטוב דמות שלקוחה הישר מתוך הערוץ "הופ" לילדים בני ארבע. אל תצפו שהמשחק "יפתיע" עם גרפיקה אמיתית ומדהימה כמו שכולם רוצים, כולם, חוץ מנינטנדו, מסתבר. תגובה קלאסית של מעריצים שרופים של נינטנדו היא "אני בוטח בנינטנדו". טוב, אין בעיה - רק אל תשכחו שנינטנדו בונה כמעט את כל הליין של המשחקים שלה לילדים עד גיל 12. זה מכשיר לילדים, ויש לו משחקים לילדים. זלדה החדש נראה חרא, הוא נראה כמו סרט מציור לתינוקות. להגיד "הרע במיעוטו" תופס רק אם קנית מכונית ואחרי חודש נפלו לך המראות אבל המנוע בסדר. זה לא עובד על מכונית שעוד לא קנית, אומרים לך "המראות יפלו לך" ואתה חושב "זה הרע במיעוטו". אתה הולך לקנות משחק שאתה יודע שהוא נראה על הפנים. ולהגיד את האמת - לפי הגרפיקה שלו קשה לי להאמין שהעלילה מסובכת ומאתגרת, זה כמו לראות סרט של באגס באני מדבר על משמעות החיים והסכנות של התחממות גלובלית והשפעתה על כמויות הפלנקטון באוקינוס. אלון, מעריץ שרוף של נינטנדו עד הנינטנדו 64 (לא כולל) =(^.^)=

tempy

New member
wtf?

אינני מבין מהי בעייתך בנוגע לשימוש שעושה נינטנדו ב-mascots שלה.. גם סוני וגם סגה נהגו (ועדיין נוהגות) כך ולכן אין לשייך זאת לנינטנדו בלבד.. ל-GCN יש תמיכה לא רעה בכלל של 3rd party devs, ולכן הטענה שזוהי קונסולה שתשלט בלעדית ע"י נינטנדו איננה נכונה. ולגבי זלדה.. גם אני לא התרשמתי במיוחד מהתמונות, אך לאחר שצפיתי בטריילר נאלצתי לנגב מהריצפה את הריר שנזל לי מהפה
אגב, ל-GCN יש מספר לא מבוטל של משחקים שדורגו כ-M/R (גילאי 18 ומעלה), ולכן הטענה שה-GCN מיועדת לילדים שגילם אינו עולה על 10 הינה מגוכחת. אם זאת, אין אני ממליץ לקנות את ה-GCN מהסיבה הפשוטה שנכון להיום, אין לנינטנדו אף נציגות בארץ, דבר שוודאי יקשה על השגת משחקים (במחיר הגון). אגב, איני fanboy טיפוסי, מהסיבה הפשוטה שאני לא אוהד את נינטנדו ומעולם לא הייתה לי אף אחת מהקונסולות שלה

Tenchi

New member
זאת לא הנקודה שלי.

...יש הבדל בין שימוש בmascots במשחקים חדשים לבין השענות עליהם לקדם כל מערכת חדשה שהם מוציאים. אגב, לסוני אין מסקוט. (ולא, קראש בנדיקוט לא עונה על ההגדרה של מסקוט). בכל מקרה, לגיימקיוב יש עוד הרבה בעיות חוץ ממה שכבר ציינתי. אני יודע שיש לגיימקיוב משחקים למבוגרים, אבל הרוב הוא דווקא כן לילדים. נינטנדו עשתה את אותה טעות עם הגיימקיוב כמו שהיא עשתה עם הנינטנדו64 הכושל - הפחד האיום שלה שגובל בטירוף מהעתקות לא חוקיות של המשחקים שלהם, בסוף דופק את הצרכן. עם הנטינטנדו64 הם פחדו מהעתקות של דיסקים, ונתנו למערכת שלהם (שיצאה אחרי הפלייסטשן והייתה 64 ביט לעומת 32) *קלטות* ולא דיסקים. אין צורך לציין את העליונות המוחצת של דיסקים על גבי קלטות, ודיסקים כבר היו בשימוש בקונסוליות סטורן ופלייסטשן. אבל לאאאאאאאאא - נינטנדו השתמשו בקלטות - טכנולוגיה עתיקה ופרמיטיבית. גם עם הגיימקיוב - הם כל כך מפחדים מהעתקות שהם פשוט יצרו פורמט משלהם של מיני די וי די - GODS (ככה קוראים לזה). מה שאומר שלא רק שבגיימקיוב שלך אתה לא יכול לראות סרטי די וי די - אתה גם לא יכול לשמוע דיסק רגיל, כי הכונן פשוט קטן מדי - דיסק בגודל רגיל פשוט לא נכנס אליו. דיסק GOD מכיל 1.5 ג´יגה - לעומת די וי די רום שמכיל 4.5 ג´יגה. שימו לב מה סגה עשתה - הוציאה לדרימקאסט גם פורמט משלה - GD ROM. מה ההבדל? ההבדל הוא ש GD ROM מכיל ג´יגה של נתונים על דיסק רגיל - בזמן שדיסקים בשעתו (1998) הכילו 650-700 מגה (עוד לא היה DVD אז). סגה שכללו את הפורמט, וגם היה אפשר לנגן דיסקים רגילים בכונן של הדרימקאסט. אבל כמו עם הנינטנדו64, נינטנדו שוב תוקעת את הצרכן עם מכשיר שלא מסוגל לעשות כלום חוץ מלקרוא את הפורמט המוגבל שלהם (שהוא קטן בנפח ביותר מחצי מדי וי די רגיל). עוד תימוך לטענה שלי שנינטנדו פשוט לא מצליחים להתאקלם לדור החדש של הקונסוליות, לא במשחקים ולא במכשירים שלה. אלון =(^.^)=

metal_slug

New member
לא במכשיר שנינטנדו מייצרת

אבל יש את ה-Q, שמייצרת פנסוניק, והוא מנגן גם דיוידי וגם משחקי גיימקיוב. אבל הוא יקר יחסית.

Tenchi

New member
זאת לא הנקודה שלי.

...יש הבדל בין שימוש בmascots במשחקים חדשים לבין השענות עליהם לקדם כל מערכת חדשה שהם מוציאים. אגב, לסוני אין מסקוט. (ולא, קראש בנדיקוט לא עונה על ההגדרה של מסקוט). בכל מקרה, לגיימקיוב יש עוד הרבה בעיות חוץ ממה שכבר ציינתי. אני יודע שיש לגיימקיוב משחקים למבוגרים, אבל הרוב הוא דווקא כן לילדים. נינטנדו עשתה את אותה טעות עם הגיימקיוב כמו שהיא עשתה עם הנינטנדו64 הכושל - הפחד האיום שלה שגובל בטירוף מהעתקות לא חוקיות של המשחקים שלהם, בסוף דופק את הצרכן. עם הנטינטנדו64 הם פחדו מהעתקות של דיסקים, ונתנו למערכת שלהם (שיצאה אחרי הפלייסטשן והייתה 64 ביט לעומת 32) *קלטות* ולא דיסקים. אין צורך לציין את העליונות המוחצת של דיסקים על גבי קלטות, ודיסקים כבר היו בשימוש בקונסוליות סטורן ופלייסטשן. אבל לאאאאאאאאא - נינטנדו השתמשו בקלטות - טכנולוגיה עתיקה ופרמיטיבית. גם עם הגיימקיוב - הם כל כך מפחדים מהעתקות שהם פשוט יצרו פורמט משלהם של מיני די וי די - GODS (ככה קוראים לזה). מה שאומר שלא רק שבגיימקיוב שלך אתה לא יכול לראות סרטי די וי די - אתה גם לא יכול לשמוע דיסק רגיל, כי הכונן פשוט קטן מדי - דיסק בגודל רגיל פשוט לא נכנס אליו. דיסק GOD מכיל 1.5 ג´יגה - לעומת די וי די רום שמכיל 4.5 ג´יגה. שימו לב מה סגה עשתה - הוציאה לדרימקאסט גם פורמט משלה - GD ROM. מה ההבדל? ההבדל הוא ש GD ROM מכיל ג´יגה של נתונים על דיסק רגיל - בזמן שדיסקים בשעתו (1998) הכילו 650-700 מגה (עוד לא היה DVD אז). סגה שכללו את הפורמט, וגם היה אפשר לנגן דיסקים רגילים בכונן של הדרימקאסט. אבל כמו עם הנינטנדו64, נינטנדו שוב תוקעת את הצרכן עם מכשיר שלא מסוגל לעשות כלום חוץ מלקרוא את הפורמט המוגבל שלהם (שהוא קטן בנפח ביותר מחצי מדי וי די רגיל). עוד תימוך לטענה שלי שנינטנדו פשוט לא מצליחים להתאקלם לדור החדש של הקונסוליות, לא במשחקים ולא במכשירים שלה. אלון =(^.^)=

ET2k

New member
מסכים בקשר לנפח

אם הנינטנדו 64 היה קורא דיסקים, אולי סקוור היתה אפילו מייצרת פינל פנטזי. בכל מקרה הרבה יותר חברות היו מיצרות משחקים והם גם היו עולים פחות. וזה היה נותן לנינט(ת)נדו תמיכה יותר חזקה גם בגיים קיוב. מצד שני אני לא מבין מה רע במאריו 64 או בקירבי לנינטנדו 64.... אני דווקה חושב שכל הדום 64 הם אלו שהרסו את הקונסולה כי הם באמת לא חידשו כלום.

tempy

New member
אין אני מדבר על ה-N64..

למרות שלסוני אין mascot רישמי (דבר שהולך להשתנות בקרוב באמצעות משחק פלטפורמה מסויים שסוני פיתחה), ניתן לשייך את סידרת משחקי FF ו-GT ל-mascots.. לרוב מדובר באותו משחק עם מספר עדכונים שונים ומשונים, דבר הדומה עד מאוד לשימוש הנעשה (לרוב) במשחקים שונים המובססים על אותה דמות mascot (לא שיש רע בכך
). בנוסף, כמעט כל קונסולה מודרנית הישענה בארשית דרכה על דמויות הmascots שלה (בהנחה שאכן היו לה דמויות mascots). אכן, ה-GCN סובל מבעיות שונות ומרגיזות: אין יציאת אודיו דיגיטלית, פורמט הדיסקים המרגיז וכו´. עם זאת, יש לזכור שמדובר בקונסולה הזולה ב-25% ממתחריה (66% בעבר), זה רק טבעי שהחיסכון במחיר יתבטה בצורת מחסור ב-special features.. באשר לטבע ואופי המשחקים ל-GCN: אני ממליץ לך לעבור על רשימת המשחקים של ה-GCN ב-Gamespot.. הרוב המוחלט של המשחקים אינם משחקים לילדים, אם תטרח לעבור על הרשימה, תגלה כי אין אמת בדבריך.

Tenchi

New member
בקשר למחיר....

...הוא לא פונקציה. ברור שאם הוא היה עולה 50 דולר לכל אחד היה היום גיימקיוב בבית, ואם הוא היה עולה 5000 דולר אף אחד לא היה מסתכל עליו. אבל כשחברה כמו נינטנדו מוציאה סוף סוף קונסוליה חדשה לשוק, ובכלל - כל חברה שמוציאה מוצר חדש לשוק, אתה מצפה שהוא ייוצר בטכנולוגיה הכי חדישה שיש. זה מעליב ומעצבן אותי שנינטנדו, כדי "לחסוך כמה דולרים" בחרה להשתמש בטכנולוגיה פרמיטיבית יותר. אתה רוצה מכשיר זול? תקנה פלייסטשן 1, הוא עולה 400 ש"ח ויש לו מלא משחקים. אה, שכחתי לציין שהטכנולוגיה שלו מיושנת מאוד, אין לו החלקת פיקסלים והוא לא מריץ די וי די... אבל מה זה משנה, נכון? הוא זול!... אתה מבין את הנקודה. אין מקום לחסוך כסף כשמדובר בקונסוליה סגורה שאמורה להחזיק מעמד לפחות 3-4 שנים. קונסוליה מייצרים בטכנולוגיה הכי מתקדמת שיש, אחרת זה פשוט לא זה. נינטנדו ממש מעצבנים עם כל ה"טריקים" הקטנים שלהם, הכל כדי לעשות את המכשיר זול ושלא יוכלו להעתיק לו את המשחקים. אגב, 1700 ש"ח (בערך) זה לא יקר מדי לקונסולית משחק מתקדמת+נגן די וי די (ויש כאלה, אני בינהם, שמשתמשים בו די הרבה בשביל לראות סרטים). אלון =(^.^)= נ.ב. נינטנדו מעצבנים לא רק בגיימקיוב. גם לגיימבוי אדוונס, שהוא ללא ספק מכשיר ממש ממש טוב, יש הרבה יותר מדי משחקים שהם פשוט העברות מושלמות מהסופר נינטדו, בלי אף שינוי. כן, זה נחמד שאתה יכול לשחק במשחקי סופר נינטנדו על מכשיר נייד, אבל זה לא "סופר נינטנדו נייד", זה גיימבוי אדוונס, ונינטנדו יכולה לדאוג להוציא לו משחקים חדשים. לי היה סופר נינטנדו כשהוא רק יצא וזה לא קוסם לי במיוחד לשחק באותם משחקים בדיוק אחרי 10 שנים, גם אם הם "ניידים" עכשיו.

tempy

New member
אתה מפספס את הנקודה ../images/Emo8.gif

עצם העובדה שהקונסולה זולה אינה מתבטאת ביישום פרימיטבי ו/או לקוי של פונקציות שונות הקשורות במה שהקונוסולה עוסקת בה: משחקים. החיסכון מתבטא בחוסר היכולת של הקונסולה לנגן פורמטים אחרים מלבד ה-Gods (כדי לנגן פורמטים אחרים יש לשלם תמלוגים למחזיקי זכויותיהם). מבחינתי, הקונסולה עושה מה שנדרש ממנה: היא מריצה משחקים, והיא עושה עבודה מצויינת בכך, ומכאן השגיאה בעצם השוואתה ל-PSOne, מאחר והיא on-par עם הקונסולות התחרות בכל הנוגע ליכולת העיבוד שלה. לי, אישית, היכולת לנגן פורמטים אחרים מלבד ה-GODS לא משחקת תפקיד כלל, מאחר שבמידה וארצה לנגן פורמטים אחרים, אני ישקיע בחומרה המיועדת לכך
בנוסף, אם כבר יש לך קונסולה אחרת, היכולת לנגן פורמטים אחרים מלבד המשחקים המיועדים למערכת אינה צריכה לגרום להסתיגות מהקונסולה, מאחר שיש לך כבר חומרה המנגנת את הפורמטים "האחרים". בנוסף, תאמין או לא, ההפרש במחיר מהווה לעיתים גורם מכריע בעת הקנייה.. המחיר הופך את הקונסולה מאוד אטרקטיבית עבור אלו המעונינים בקונסולה שנייה, וגם עבור אלו ששקלו לקנות PSOne, אך החליטו להשקיע "עוד קצת כסף" ולקנות next-gen console. אגב, גם סוני הייתה "חסכנית" באשר לאופי החומרה המצוייה ב-PS2, דבר הבולט בהרבה מן המשחקים למערכת הנ"ל (?low ram anyone).

Tenchi

New member
אני לא מפספס שום דבר...

...הנקודה שלי היא שהטכנולוגיה של נינטנדו כן פרמיטיבית. אוקיי, אז הגיימקיוב לא יכול להריץ פורמטים אחרים - נחייה עם זה. אבל כשמשחקים לפלייסטשן2 ואקס בוקס יוצאים על פורמט של 4.5 ג´יגה, אני לא מוכן שהמשחקים של הגיימבוי יצאו על 1.5 ג´יגה. ויש כל מני אנשים שיגידו לך "לא צריך יותר מ 1.5 ג´יגה! זה המון מידע!". אז להם אני אזכיר שפעם גם אמרו שלא צריך יותר מ 500 K, ולא צריך יותק מ 1.4 מגה, ולא צריך יותר מ650 מגה. דברים משתנים, המשחקים יותר מושקעים וברור לי לחלוטין שתוך חצי שנה רוב המשחקים לא ירדו מ 2-3 ג´יגה. המפתחים מתרגלים לפורמט הדי וי די ומבינים שיש להם אפשרות לנפח אדיר של נתונים והם מנצלים אותו. בקשר ל"קונסוליה שניה", אין לי מושג... לי אישית אין כסף לקנות שתי קונסוליות מהדור החדש על משחקיהן. בטח, הגיימביוב זול, אבל כל משחק שלו עולה בול כמו משחקים לפלייסטשן2 ולאקס בוקס - ונינטנדו הרי מרוויחה כסף רק על המשחקים, היא מפסידה על הקונסוליות. כשכל משחק מקורי עולה בארץ בערך 300 שקל, קשה לי להאמין שיהיו הרבה אנשים שיחזיקו גם פלייסטשן 2 וגם גיימקיוב עם הרבה משחקים. תגיד לי משהו... אני הייתי מעריץ שרוף מאוד של מריו. גמרתי את כל המשחקים על מרי 64 (שלדעתי היה פשוט גרוע והרס את כל הרעיון של מריו). אבל עכשיו עם מריו סנשיין... מה זה? יש לו משאבה על הגב? המטרה של המשחק היא להוריד צבעים מקירות? מה קרה לנינטנדו, הם השתגעו לגמרי?... אלון =(^.^)=

tempy

New member
טכנולוגיה פרימיטיבית? ?what? where

פורמט מוגבל מבחינת הנפח? אולי, אך פרימיטבי? אגב, מריו סנשיין דווקא נראה כמשחק חביב.. אל תשפוט אותו עד שראית gameplay footage/trailers
(מה שתקף גם [ובמיוחד] לגבי זלדה)

Tenchi

New member
כן.

כשיש בשוק דיסקים בנפח 4.5 ג´יגה, להוציא פורמט של 1.5 ג´יגה זה בעיטה בישבן לצרכנים. אלון =(^.^)=

גיא טל

New member
ממש נוח לקרוא את ההודעות

המפוסקות שלכם. ככה צריך- מי שמשקיע וכותב הרבה שיעשה את זה בצורה טובה. גיא

tempy

New member
המגבלה אמנם מרגיזה, אך אין היא

משפיעה על התוכן בצורה ממשית -- כאשר משחק עובר את מחסום הנפח, נהוג לפצלו על גבי מספר דיסקים (כך עשו Capcom עם Resident Evil) ובכך ניטל העוקץ מבעיית הפורמט ה"יחודי". נכון, "תאלץ" להחליף דיסקים בזמן המשחק.. so fucking what.. בהנחה שאורך המשחק הינו כ-20+ שעות, תאלץ להחליף דיסקים פעם בכמה ימים/שבועות.. אני, אישית, לא רואה בכך מטרד
.

זוהר פ

New member
אבל תראה איזה משחקים נינטנדו עשתה

ל64 שתפסו רק כמה עשרות מגה בגדולים מביניהם. גיגה וחצי זה באמת המון. ועזוב את הכמות, אנחנו מדברים על האיכות. רב המשחקים של הפלייסטיישן הם מפס יצור המוני וגרועים. לגבי הXBOX אני לא בוטח בשום מוצר של מיקרוסופט ולא אכניס את השיקוץ הזה הביתה גם אם אני אזכה באחד וישלמו לי. גם מעניין שכל מיני משחקים חוצים גבולות של קונסולה מסויימת ומופיעים למחשבים אז למה לקנות את הקונסולה ? אני לגמרי מבין את נינטנדו על החששות שלהם מהעתקות. כל היסטריית המגאסון שהיתה בארץ בשנות השמונים/תשעים, מה לדעתכם זה מגאסון אם לא חיקוי לנינטנדו ? מאיפה המשחקים שלו הגיעו אם לא מהקרביים של האבא נינטנדו ? בכלל נראה לי שרב המשחקים של הגיים בוי בארץ הם זיופים (היתה לי אם זה בעיה שלא נפתרה עד ששלחתי את המשחק שלי לנינטנדו בגרמניה). תראה בתחנה המרכזית בת"א את כל הדיסקים הצרובים לפלייסטיישן והDVD.

tempy

New member
אוי ואבוי

- המגבלות שנבעו מעצם השימוש ב-cartridge היו רבות וכואבות.. לא ניתן היה להכניס FMVs ו-speech למשחקים, מה שפגע קשות בחופש ביצירתי של המפתחים, ובסופו של דבר, גם בלקוחות נינטנדו.. בנוסף, פשוט לא היה ניתן לעשות משחקים שונים כהלכה ל-N64 מפאת מחסור המקום.. כך קרה שמשחק ה-Resident Evil שתוכנן ל-N64 בוטל, משום שהמפתחים פשוט לא הצליחו להכניס את כל המידע שהיה נחוץ למשחק על ה-cartridge הקטנטונת.. - 1.5gb זה לא הרבה, אך זה גם לא מעט.. במקרה הכי גרוע, ניתן לפצל את המשחק ע"ג מספר דיסקים
- ה-x-box הינה קונסולה טובה.. deal with it
נכון להיום, ה-x-box הינה הקונסולה היחידה שבאה עם הארד דיסק, תמיכה ב-HDTV והיא הקונסולה היחידה שיש לה APU המסוגל ליצור DD5.1 audiostream בזמן אמת (אנא, אל תביאו את MGS2 כדוגמא לכך שגם ה-PS2 מסוגל ליצור DD5.1 audiostream.. ב-MGS2 המשחק פשוט קורא קבצי AC3 שהוכנו מראש עבור ה-cutscenes..).

למעלה