אתם כולם חוטאים!

AceMagician

New member
תראה אדוני

זה שיש פורום של מלחמת הכוכבים, לא אומר שהחברים בו סוגדים ל"כוח". אחרי הכל אלה רק סרטים ולא דרך חיים
אמנם בכפר הגלובלי שלנו, כדור הארץ ישנם מספר פאנאטים שאכן לוקחים דברים ברצינות אבל אתה צריך לברר לפני שאתה מאשים, חוקר לפני שאתה גוזר דין מוות. בבקשה תרגיע כי גם ככה ישנם בפורום הזה משתמשים בעיתיים - אין מקום לעוד אחד ולעוד ויכוח חסר תוחלת! תודה ויום נעים.

KingpinEX

New member
ואו אנשים אתם לא מבנים צחוק בצורה

הכי ברורה שלו... אני לא חושב שהבנאדם הזה הוא נוצרי קיצוני שמאמין בשטיות שרושם שם... אלה רק הביא את זה כדי שנצחק על הבורות של פאנטים דתים כמו מי שכתב את זה.

asix17

New member
פשוט

מדובר על אלה שרואים את סרטי מלחמת הכוכבים אז חושבים שאנחנו סוגדים ל"פורס".

asix17

New member
חחחח

אתה צוחק נכון? אתה פשוט נפלת על השכל עם את חושב שאנחנו מאמינים ב"פורס" ולא ב-ה'. נ.ב אני לא אוהב לדבר בשם אחרים כל אחד ואמונתו. נ.ב 2 אתה מאמין יותר מידי למה שאומרים לך(זה לelcool)

the sith

New member
פסיכופתים ../images/Emo3.gif

elcool לא כל מי שאוהב סטאר וורס סוגד לפורס או משהו..אבל יש אנשים חולים שממש אין להם מה לעשות כל כך בחיים אז שיהיה להם בכיף!

LordDevil

New member
האנשים פה לוקחים דברים ברצינות

כאילו אין מחר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. אני די בטוח שהוא הביא את זה בתור בדיחה ושכולנו נהנה מהשטויות שכתובות שם. ת-ר-ג-ע-ו.

Je Cours

New member
אה בחורצ'יק...

אני אסגוד למי שאני רוצה! ברור?? אם בא לי לסגוד ליואן מקרוגר ולהאמין שהוא התגמלות האלוהות על פני כדור הארץ, זה מה שאני אעשה!!!!! ואם בא לי לבנות לו מקדש בחצר עם מזרקה מזהב וילד קטן באמצע שמשתין לברכה(לא ברור למה, אבל זה עיניין שנתפס חזק באירופה) אז אני אעשה את זה!!! בושה! אה, לא על זה מדברים פה? אז על מה? אהה... לסגידה ל"פורס"... הבנתי.... טוב, אז כן... כול מי שסוגד לפורס הוא פסיכי. לגמרי. כמובן. בטח.

Lu Tze

New member
לא תישא את שם הפורס לשווא!!!

אתה הוא החוטא והמחטיא! מי יתן והלוקאס ישלח את נשמתך אל הסארלק, שם היא תתיסר במשך אלף שנים! כפי שאמר כבוד הרב הגדול יודה שליט"א "ויברא הלוקאס את השמים ואת הארץ והארץ הייתה תוהו ובוהו ורוח הפורס מרחפת מעל המים. ויהי ביום השני ויברא לוקאס את התקווה החדשה ויראה כי טוב. ויהי ערב ויהי בוקר יום שני. ויבוא לוקאס ויראה הרבה-הרבה נייר ירוק ממלא את כל נחלותיו ויקרא לנייר 'כסף' ויראה כי טוב. ויהי ערב ויהי בוקר יום שלישי. ויאמר לוקאס לתקוה 'לא טוב היות התקוה לבדה' ויברא לוקאס את המכה השניה ואת השיבה הגדולה ויראה כי טוב. ויהי ערב ויהי בוקר יום רביעי. ויראה הלוקאס כי טוב ויחליט לקחת את שלל זהבו וצאנו ועושרו וילך להתבודד יען כי עושר גדול הוא"

Jai guru deva

New member
גם ביל גייטס חוטא?!

החברה שלו הרי מייצרת את המשחקים של סטאר וורס! אבל הוא גם יצר לכם את התוכנה לדתיים.. DOS... יום טוב

Darth Tomer

New member
הוא מייצר משחקים של סטאר וורס?

איזה קשר יש לו לסטאר וורס???

Jai guru deva

New member
בערך כל משחק של סטאר וורס..

זה מייקרוסופט ולוקאס ארטס ביחד! באטל פרונט ועוד כמה..

למעלה